VM

Här har vi skapat en guide för VM 2018 i fotboll som du kan dra stor nytta av. Här kommer vi uppdatera dig med de dagliga nyheter och våra senaste VM tips. Allt för du ska få koll på de fotbollsmatcher vi har att vänta.

Vi kommer även hjälpa dig med ett fullständigt spelschema med alla matcher, samt alla grupper som landslagen är indelade i. Dessutom kommer vi ta en närmare titt på Sveriges landslag under VM. Sverige åkte tyvärr ut mot England i kvartsfinalen.

Topp 10: Diego Maradonas bästa citat
Topp 10: Diego Maradonas bästa citat
Vi har samlat Diego Armando Maradonas 10 bästa och mest karaktäristiska citat.
News icon27 november, 2020
Author iconEmil Sandberg
Streama Chile - Peru: Live stream & TV
Streama Chile - Peru: Live stream & TV
VM-kval, Sydamerika. Se hur ni gör för att streama Chile - Peru online.
News icon13 november, 2020
Author iconHampus Johansson
Video: Didier Deschamps halvtidssnack i VM-finalen!
Video: Didier Deschamps halvtidssnack i VM-finalen!
Frankrike vann VM 2018. Se förbundskapten Didier Deschamps halvtidssnack, med engelsk text, i finalen mot Kroatien. Efter att ha avancerat vidare från en grupp m …
News icon1 januari, 1970
Author iconEmil Sandberg

Vårt mål är att du ska få full koll på fotbolls-VM i Ryssland här på vår sida. Klicka på våra länkar ovan för att snabbt läsa mer om det du vill veta om VM 2018.

  • Mästerskap: VM 2018 i fotboll
  • Värdland: Ryssland
  • Datum: 14 juni – 15 juli
  • Regerande mästare: Tyskland

Senaste nyheter

Bland våra VM nyheter så kommer du hitta uppdateringar kring truppen i svenska landslaget och kommande matcher.

Vi kommer naturligtvis inte bara sikta in oss på nyheter som rör svenska fotbollslandslaget. Vi siktar istället på en generell uppdatering med allt som är aktuellt för fotbolls-VM 2018.

VM tips

Utöver de senaste nyheterna, så kommer vi även hjälpa dig med VM tips. Där kommer ge dig matchrapporter och vilket speltips som vi tror på.

Vi känner till att det är många i Sverige som är intresserade av att spela på odds under VM 2018. Därför tror vi att våra VM speltips kommer vara till god hjälp.

Oavsett om du ryggar vårt speltips eller väljer egna odds att spela på, så kan våra inför matchrapporter vara både nyttiga och intressanta att läsa.

Du hittar alla vår tips för VM 2018 i fotboll nedanför, tillsammans med alla de senaste nyheterna.

Historia

Den nation som vunnit flest VM-guld är Brasilien, med hela fem segrar. Man har dock aldrig vunnit VM på hemmaplan, vilket fortfarande är varje brasilianares största dröm. År 1950 var det nära att man lyckades, men så blev det inte. Vi har skrivit en artikel där vi berättar om Moacir Barbosa, Brasiliens målvakt i VM 1950. Han utsågs till syndabock för nationens misslyckande, och förläts aldrig av sitt folk.

Sverige har ett silver, från VM 1958, och ett brons, från VM 1958.