Betalningsmetoder på bettingsidor online

Många vill testa att spela på fotboll med alternativa betalningsmetoder. På många olika bettingsidor finns flertalet olika populära betalningsmetoder att tillgå. Läs om och se listor över hur du kan finna den betalningsmetod som passar bäst för just dig.

De som spelar på fotboll och andra sporter använder ofta betalningsmetoden bankkort. De gör insättningar från sitt VISA-kort, Mastercard, Maestro eller annat kort och för på så sätt över pengar från sitt bankkonto till aktuell bettingsida. Idag finns det dock många andra sätt att spela på bettingsidor. Du kan sätta in och ta ut pengar på så många fler sätt än med ditt bankkort.

I den här artikeln berättar vi om olika betalningsmetoder som fungerar på många bettingsidor. Läs vidare för att lära dig hur du kan satsa pengar med alla möjliga olika typer av pengaröverföringar.

Betalningsmetoder

Det finns flera olika betalningsmetoder för dig som vill spela på bettingsidor. Här listar vi dem mest populära:

 

Varför betalningsmetoder?

Betalningsmetoder på bettingsidor online Det finns flera klara fördelar med att kunna spela på odds med hjälp av smarta betalningsmetoder och e-plånböcker. Däremot finns det två fördelar som sticker ut mer än de andra. Här nedanför går vi igenom varför även du bör ta hjälp av andra betalningsmetoder istället för bankkono när du spelar på odds på nätet.

Vi kommer även ta fram några av de mer populära betalningssätt som finns när det kommer till betting på nätet. Samt framhålla lite av de fördelar som finns för dem.

Säkra insättningar & uttag

Med hjälp av de flesta andra e-plånböcker och betalningsmetoder så slipper du att lämna ifrån dig dina bankuppgifter. Så som t.ex. ditt kortnummer, säkerhetsnummer osv. Det ger dig en större trygghet när du ska betala, eller göra insättningar online. Många i Sverige som prioriterar säkra betalningar på bettingsidor eller e-butiker har redan en plånbok på nätet som de använder för sina köp online.

De som inte har en e-plånbok eller använder sig av en betalningsmetod, men ändå handlar på nätet. De har oftast sitt korts uppgifter sparade på flera olika nätbutiker och oddssidor. Vilket inte är det säkraste man kan utsätta sig själv för.

Snabbare transaktioner

I flera fall så kan en betalning via en e-plånbok gå snabbare än en överföring som du gör via din bank. En del steg kan hoppas över som du skulle haft om du gör en klassisk banköverförning till din bettingsida. Dessutom behöver du inte heller ta fram ditt bankkort för att sedan manuellt fylla i alla siffror, säkerhetsnummer, och bäst före-datum. Istället med en e-plånbok räcker det med att välja din e-mail eller en kod. Sedan godkänner du din betalning med bank-id eller annan kod som du har för din betalningsmetod.

På så vis kan du spara tid på att föra över pengar. Vilket aldrig skadar.

Olika betalningsmetoder på oddssidor

Här kommer vi gå genom några av de populärast betalningsmetoder online som man helst använder sig av på bettingsajter online. Där kan du själv snabbt läsa om lite info kring de olika, och vad som skiljer sig mellan dem.

Du kan även läsa mer om varje e-plånbok genom att ta dig till vår sida med både recension och tips på bettingsajter som erbjuder en lösning för just din betalningsmetod.

Bank – Visa/Mastercard

De flesta använder bankkort som betalningsmetod. Människor registrerar sitt bankkort för att kunna sätta in pengar på sina bettingkonton, vilket fungerar rätt smidigt och enkelt. Detta är den vanligaste insättningsmetoden, och på alla bettingsidor kan du spela med ditt bankkort. Sätt in pengar med ditt VISA, Mastercard eller Maestro, och så fort du satt in pengar kan du välja att spara dina kortuppgifter på ditt bettingkonto. På så sätt slipper du att skriva in dina uppgifter vid varje insättning.

Insättningarna går fort när du använder kort som betalningsmetod, men när du gör dina uttag måste du ofta vänta några dagar innan du fått in pengarna på kontot.

PayPal

Många är intresserade av att spela på betting och odds med Paypal. Det finns flera olika bettingsidor som erbjuder Paypal som betalningsmetod, och det blir bara fler och fler bettingsidor i takt med att åren passerar. Detta är nämligen ett växande sätt att betala och intresset för det är stort.

Med Paypal kan du enkelt och smidigt sätta in pengar via ditt Paypal-konto. Många föredrar Paypal som betalningsmetod då de tycker att det fungerar smidigare att spela på bettingsidor med Paypal än med ett kontokort. Det finns fördelar och nackdelar med båda alternativen, och det viktigaste är att du hittar det som passar bäst för just dig.

Du kan läsa mer om hur du kan spela betting med PayPal.

Swish

Det går också att spela på bettingsidor med Swish. Allt du behöver göra då är att ”swisha” över pengar direkt in på ditt spel. Hitta ditt odds och spela via Swish. Denna metod är väldigt populär eftersom den är så smidigt och eftersom det går oerhört fort. Än så länge finns det inte så många bettingsidor som erbjuder Swish, men tro oss, detta kommer att växa framöver.

Här kan du läsa mer om hur du kan spela betting med Swish.

Utan konto

Ytterligare en populär metod att spela på betting är att spela utan konto. Då behöver du inte registrera dig utan kan spela direkt. Smidigt, snabbt och praktiskt.

Här kan du läsa om betting utan registrering.

Neteller

En annan betalningsmetod som går bra att använda för att spela på fotboll är Neteller. Det är en slags eplånbok som är populär att använda för att sätta in och ta ut pengar på exempelvis ditt bettingkonto. Det är en av internets största betalningstjänst och deras tjänster går att använda i de flesta länder världen över, däribland Sverige.

Bitcoin

Den digitala valutan Bitcoin går också att använda som betalningsmetod på många bettingsidor. Valutan regleras inte av någon centralbank och därför går det att handla med valutan på ett enklare sätt.

Bitcoin är ännu inte alltför etablerat som valuta, men den växer och växer och allt fler bettingsidor börjar att erbjuda bitcoin som betalningsmetod. Det är nog bara en fråga om tid innan Bitcoin går att använda för att satsa på majoriteten av bettingsidorna världen över.

Trustly

Trustly har blivit en populär betalningsmetod för många som vill sätta in pengar på bettingsidor på annat sätt än med kontokort. Det fungerar mycket bra för dig som vill spela på fotboll och annan sport på nätet, och Trustly bara växer då det är en smidig – och dessutom svensk – betalningsservice.

Via Trustly för du över pengar omedelbart – det tar bara några sekunder från det att du trycker på knappen till dess att pengarna överförts. Du behöver ett bankid för att betala med Trustly.

Du kan läsa mer om hur du kan spela betting med Trustly.

Övriga betalningsmetoder hos bettingsajter på nätet

Det finns fler sätt att sätta in pengar på ditt bettingkonto. Bland annat Skrill, Ukash och PaysafeCard är betalningsmetoder som är ganska vanliga och populära. Läs gärna någon av våra andra artiklar om betalningsmetoder för att lära dig mer om hur du på bästa sätt kan sätta in pengar på ditt spelkonto.