Streama ishockey – Se hockey streams online (SHL & NHL)

Det finns många knep för att kunna titta på hockey streams online. Här har vi en guide som hjälper dig att streama ishockey från alla de ligor och mästerskap som är intressanta i Sverige.

Många i Sverige vill kunna se hockey från främst SHL, NHL och Hockey-VM. Det finns olika sidor som har rättigheter att sända matcher via live streams på nätet. Vi hjälper dig att hitta rätt inför de matcher som du vill se.

Det finns vissa hockey streams som är gratis. Därför är det bra att titta över vilka alternativ som finns. Det bästa är alltid om det går att sända matcher från heta ligor inom hockeyn gratis. Då kan du få pengar över till annat!

1

Gå till Bet365

Klicka här och gå till bet365s hemsida

skapa ett konto
2

Registrera ett konto & spela odds

Skapa ett konto och gör en insättning

Sverige - Österrike JVM 2022
3

Streama ishockey!

Gå till alla sport live streams

Sidor & tjänster Utbud av hockey streams
Svenska Cupen SHL (utanför Sverige), NHL, CHL, & DHL
Streama Serie A NHL, CHL & DHL
SHL & HockeyAllsvenskan
Streama Champions League NHL & Ishockey VM
Streama hockey Utvalda NHL-matcher, CHL & TV-pucken

Hockey streams idag

Många som letar efter hockey streams online är främst intresserade av de hetaste ligorna. I Sverige så är det SHL streams och NHL streams som är i särklass mest populära. Här kan du se ett schema med matcher från NHL och SHL idag. På så vis kan du ta reda på vilka datum och tider som gäller. Det är en förutsättning för att du ska kunna se ishockey streams eller på TV.

I vårt schema så finns alla TV tider för att streama ishockey. Det är endast matcher som spelas i NHL och SHL. Du kan se vår tabell med alla sidor som visar ishockey på nätet – för att se vart matcherna kommer att sändas.

SHL & NHL är populärast

Allra mest populärt är det att streama SHL hockey i Sverige. Det är inte konstigt. Den höga nivån på en inhemsk liga skapar naturligtvis intresse att se SHL streams online. Allra mest intressant blir det när lagen går in i ett SHL slutspel. Då kommer det alltid vara fler människor som följer ishocket från SHL via live streaming i jämförelse med grundserien.

För de som är vakna på natten så är NHL streams väldigt intressanta. De låter dig kunna se hockey online från världens största ishockeyliga. Precis som med SHL så är det mer intressant under deras slutspel. Då ökar intresset att streama NHL matcher på nätet.

Streama SHL

Den svenska ligan för ishockey går under namnet SHL. Här kan du få hjälp med hur du kan se SHL streams på nätet. Det är TV4 Play som har rättigheter för att visa ishockey streams från SHL inom Sverige.

 1. Gå till TV4Play
 2. Skapa ett konto
 3. Välj ett abonnemang
 4. Gå till alla hockey streams
 5. Se matcher från SHL live

Streama NHL

Det är populärt att se NHL streams i Sverige. Det är världens största hockeyliga och har intresse från hela världen – och Viaplay har alla rättigheter. För att kunna streama NHL i Sverige så krävs följande:

 1. Gå till Viaplay
 2. Registrera ett konto gratis
 3. Välj mellan olika paket
 4. Gå till alla hockey streams
 5. Se matcher från NHL live

Sidor med hockey streams online

I vår lista så hittar du inte bara information om vilka sidor som visar hockey live streaming. Du ser även vilka ligor och mästerskap som sänds på respektive sida. Det går även att läsa om vilka krav som finns för att börja streama ishockey. Där finns även mer info om det är möjligt att göra det gratis eller krävs ett abonnemang.

Bet365

Det kommer finnas många matcher inom ishockey att se online med Bet365. Där kommer det finnas hockeymatcher från CHL som du kan streama från Sverige. Det är även möjligt att se SHL matcher om du befinner dig utomlands. Det har tidigare år varit möjligt att även se hockey VM streams på sidan.

Hos Bet365 kan du se gratis hockey streams om du väljer att spela på odds inför matcherna. Det kommer vara möjligt att sätta in minst 50 kr att spela för. Det låser sedan upp alla deras live streams inom sport så som ishockey, fotboll, handboll, basket, tennis m.m.

 1. Gå till Bet365 streaming
 2. Skapa konto
 3. Sätt in pengar & spela på odds
 4. Streama hockey

Viaplay

Om du är intresserad av att sända hockey på nätet från andra sidan Atlanten – i NHL. Då är det Viaplay som gäller. Det är denna sida som har köpt rättigheter för att kunna visa NHL matcher i Sverige. Det kommer även ha rättigheter för att sända hockey VM 2021 stream. Vilket är mycket eftertraktat.

Det krävs att du har ett sportpaket för att kunna se hockey online med Viaplay. Detta är inte gratis, utan kräver att du tecknar ett abonnemang. Där kommer det ingå väldigt mycket sport utöver NHL streams. Där kommer du även kunna se Formel 1, UFC eller fotboll från Champions League.

 1. Gå till Viaplay
 2. Bli medlem
 3. Köp sportpaket
 4. Sänd matcher från bl.a. NHL

TV4 Play

Du som är allra mest intresserad av svensk ishockey från SHL bör streama matcher med hjälp av TV4Play. Där har man alltid en bra uppsättning av hockeyexperter som finns med under matcherna. Det är endast TV4Play som har rättigheterna att visa SHL streams i Sverige.

Här kommer du behöva köpa en prenumenration – alltså ett abonnemang för att låsa upp alla sändningar. Det passar extra bra för dig som även vill kunna se fotboll från stora ligor så som La Liga och Serie A.

 1. Gå till TV4Play
 2. Bli medlem
 3. Köp abonnemang för sport
 4. Se SHL & HockeyAllsvenskan i Sverige

SVT

Denna tjänst är gratis för alla inom Sverige. Hos SVTPlay som kommer det sändas utvalda matcher från NHL. Det finns även sändningar från SDHL, CHL och TV-pucken. Detta är mindre prioriterade matcher som finns att sända gratis.

Det krävs heller inte att du skapar ett konto eller tecknar något avtal. Detta är en public-service tjänst som du betalar för via din skattesedel eller TV-avgift istället. Här kommer det endast finnas gratis sport streams på nätet du kan välja mellan.

Live streams från bästa ligorna

Det finns idag många ligor inom ishockey som kan intressera oss i Sverige. Det mest klassiska är självklart SHL och NHL. Det är flera årtioende som svenskar har varit intresserade av att sända matcer ifrån.

På senare dagar så har det även blivit aktuellt att kunna streama ishockey från KHL, DHL och CHL. Alla dessa ligor är det möjligt att se från Sverige.

De internationella tuneringarna är också populära. Där står oftast ishockey VM och OS högst upp. Det finns även lite turneringar så som Karjala Cup och Beijer Hockey Games (tidigare Sweden Hockey Games).

Allt detta kommer vara möjligt att se via hockey live streams. Det gäller bara att du använder vår guide för att komma rätt.

SHL

Sverige har all anledning till att vara stolta över sin liga för ishockey. Den står sig väldigt starkt internationellt och rankas till den tredje bästa ligan i världen. SHL har fostrat väldigt många spelare som åkt över till NHL. På senare tid så har många valt att ansluta sig till KHL efter spel i Svenska Hockeyligan.

Här spelar många klassiska klubbar som Färjestads BK, Fröunda, Brynäs IF, Luleå, Malmö Redhawks och HV71.

NHL

Den i särklass bästa och mest prestigefyllda ligan i världen finns i USA och Kanada. Det är NHL – och är alltid målet för unga talanger i Europa att spela i. Där matchas spelarna väldigt hårt med både starkt motstånd och långa resor. Oftast så sänds matcher från NHL på natten med svensk tid.

Här hittar vi stora lag som New York Rangers, Vancouver Canucks, Tampa Bay Lightning, LA Kings, Toronto Maple Leafs och många andra!

KHL

För några år sedan så började man storsatsa på en ny liga inom hockeyn. Detta för att kunna gemensamt skapa en större liga i Europa som påminde om NHL. Det är flera länder som ingår i KHL. Bland annat Ryssland, Finland, Lettland, Belarus, och Kazakstan.

Det finns många spelare i Sverige som nu spelar i KHL. Det väcker ett viss intresse hos de allra nördigaste hockeyfantaster. Det är inga problem med att kunna hitta live streams från KHL.

Sverige landslag – VM & OS

Extra stor publik bakom TV:n och live streams kan det bli när Sveriges landslag – Tre Kronor spelar i större turneringar. Under ishockey VM så har vi alltid höga krav på Tre Kronor. Det är riktigt kul att följa det lag som har samlat alla svenska stjärnor.

Vi brukar alltid lägga upp en guide om hur man kan se VM i ishockey live streams inför mästerskapen. Det brukar skifta ganska mycket på rättigheter för vilka sidor som visar matcherna i Sverige.

Se på PC, mobil & TV

Alla de streamingsidor som vi rekommenderar kommer att ge dig möjligheten att se hockey live från den enhet du allra helst vill se matcherna från. Det innebär att alla har möjligheten att se ishockey i mobil, dator, tv och surfplatta.

Det ger dig en stor valfrihet att sända hockey online när och vart du helst vill. Det innebär att du som har bra internetuppkoppling kan se ishockeymatcher på din mobil när du åker tåg till exempel. Det är också en större frihet att kunna plocka med matchen hem till en kompis som inte har tillgång till hockey live streaming.

Det finns många fördelar med att kunna streama ishockey på nätet i jämförelse med att se på TV. Du kan själv välja om du vill pausa en match – eller spola tillbaka för att se målen om igen.

Streaming vs TV

Vi väljer att lägga upp några fördelar med live streaming i jämförelse med att följa hockeymatcher på TV.

 • Att streama hockey innebär att du får välja vart och när du vill se dina matcher från mobil eller PC
 • Med live streaming kan du själv välja att pausa eller spola tillbaka i din sändning.
 • Du slipper oftast reklampauser som oftast kan dyka upp på TV-sändningar.
 • Med hjälp av ChromeCast så kan du kopiera över bilden från din mobil på din TV. Då kan du se dina live streams på en stor skärm.

Spela på ishockey?

Hos några av de sidor som vi har tipsat om för att streama ishockey online har även odds. Detta är odds som du kan spela på för att sätta extra spänning inför de matcher som du vill följa.

Vi brukar alltid uppdatera våra läsare om speltips inför de allra mest intressanta och spännande matcherna. Där kan du se hur vi kommer spela på separata matcher eller turneringar. Vi uppdaterar även om de odds bonusar online som kan erbjudas till nya spelare inne hos dessa sidor.

I Sverige finns det många som väljer att spela på odds inom ishockey. Det är därför alltid bra att hitta till de sidor som kan hjälpa dig på bästa möjliga vis.

Fler nyheter

topptipset
Dagens topptipset från den 20 februari innehåller flera intressanta matcher från England. Inte minst så finns Premier League på kupongen idag.
20 februari, 2024
topptipset
Här ser du vilka rader vi spelar på inför Topptipset den 19 februari. I kupongen finns en saliig blandning av heta matcher!
19 februari, 2024
topptipset
Alla hjärtans dag - den 14/2, så är det dags för nya matcher att ta plats i Topptipset. Kolla in våra förslag!
14 februari, 2024
topptipset
Denna omgång av Tppptipset bjuder på Champions League. Kolla in vilka 8 matcher som finns i kupongen - och hur vi spelar!
13 februari, 2024
topptipset
På måndagen bjuder Topptipset på fin fotbollsunderhållning med fotboll från Premier League, Serie A och La Liga.
12 februari, 2024
topptipset
Topptipset är i fullgång under fredagen den 9/2. Vi synar alla matcher i kupongen!
09 februari, 2024