Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 26 feb, 2020

Streama Lyon – Juventus: Se åttondelen via live stream

Hitta er Lyon – Juventus live stream.

Är ni intresserade av att hitta en Lyon – Juventus live stream? Vi hjälper er på vägen. Se hur ni gör för att streama matchen live på internet.

Vill du titta på fotboll?

Streama fotboll på Bet365!

► STREAMA HÄR

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Många kommer att leta efter en möjlighet att titta på Lyon – Juventus under onsdagskvällen, då två av Europas giganter ställs mot varandra i åttondelsfinal av Champions League. Vi väntar oss att få se en spännande match, där Cristiano Ronaldos deltagande alltid adderar någonting extra till underhållningen.

Det är enkelt att streama Lyon – Juventus live på internet. Kolla in hur ni gör för att hitta er livesändning av matchen, så att ni kan se den online.

Streama Lyon – Juventus live

För att streama Lyon – Juventus behöver ni ett konto på Viaplay, då det är Viasat som äger rättigheterna att visa Champions League och då Viaplay är deras internettjänst.

När ni skapat ett konto måste ni binda upp er på sportabonnemanget. Det kostar 399 kronor per månad men möjligheten att dela konto med en vän finns. Det går nämligen att ha igång två strömmar samtidigt, och på så sätt kan ni dela på kostnaden och betala hälften samtidigt som ni båda njuter av att titta på fotboll eller annan sport. Ni kan ju också välja att njuta av kvällens andra CL-match, då ni kan streama Real Madrid – Manchester City på sajten.

Det går att se din Lyon – Juventus stream från vilken plattform du vill. Titta på matchen från mobil, dator eller surfplatta.

  • 1. Gå till viaplay.se.
  • 2. Skapa ett konto och välj sportabonnemanget.
  • 3. Titta på Lyon – Juventus via live stream (26 februari)!

Se Lyon – Juventus på TV

Det går även att se matchen på TV. Kanalen som sänder Lyon – Juventus är TV6, och där kan du således se matchen direkt. Anders Bjuhr agerar ensam kommentator, och det ska nog gå bra.

Redan från klockan 20:00 kan du följa försnacket till matcherna under denna Champions League-kväll, och 21:00 tar avsparken vid.

Om du saknar TV6 men ändå vill se matchen på TV-skärmen rekommenderar vi dig att ”casta” sändningen från annan enhet med hjälp av en Chromecast. HDMI-kabel från dator till TV fungerar också.

  • Kanal: TV6
  • Sändningsstart: 20:00
  • Avspark: 21:00

Kom in i rätt stämning till kvällen genom att kolla denna video inför matchen!

Inför matchen

Juventus gäller som favoriter i det här dubbelmötet, och även i matchen i Frankrike. Den italienska storklubben är nästan alltid en av lagen som tippas vinna Champions League, och i år är inget undantag.

Cristiano Ronaldo har efter en förhållandevis svag höst verkligen kommit igång under våren. Portugisen har gjort 19 mål på sina 15 senaste matcher i den svartvitrandiga tröjan, och Lyon får verkligen vara på sin vakt om de ska hålla honom mållös ikväll.

Lyon har gjort en ganska svag säsong och ligger på 7:e plats i Ligue 1. Man har inte förlorat på hemmaplan sedan 15 december, mot Rennes med 0-1.

Lyon – Juventus: Frågor och svar

Lyon – Juventus spelas onsdag den 26 februari klockan 21:00.

Lyon – Juventus spelas på Groupama Stadium i Lyon.

Jesús Gil, från Spanien, dömer Lyon – Juventus.

Lyon – Juventus kan live streamas hos Viaplay.

Nej, det är inte gratis att live streama Lyon – Juventus.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1713 Artiklar