Sidor med Paysafecard – Odds & betting

Att använda sig av olika betalningsmetoder hos bettingsidor är vanligt. Det är många olika åsikter om vilket som är det bästa, snabbaste eller säkraste viset. En av de mer säkra är Paysafecard. Här listar vi bettingsidor som accepterar Paysafecard betalningar.

Det går hos flera sidor att göra både uttag och insättningar med hjälp av Paysafecard. Det förutsätter att du redan har ett konto hos Paysafecard. Det är en betalningsmetod som du kan använda för att göra alla dina köp på internet mer säkra.

I Sverige är det många som redan använder sig av e-plånböcker när du gör överföringar på nätet. Det kan ofta leda till mindre avgifter eller andra fördelar.

 • Trovärdig spelsida i Sverige
 • Utmärkt support
 • BankID
 • Spela med Swish
 • Live streaming
 • Användarvänligt
 • Nytänkande
 • Spela direkt utan konto
 • Stort utbud av odds
 • Snygg spelsida
 • Roliga intiativ
 • Bra oddsnivå

Sidor med Paysafecard

 • Betsafe
 • Casumo
 • LeoVegas
 • Betsson
 • NordicBet
 • Bet365

Så spelar du odds med Paysafecard

Den allra första uppgiften att göra för att spela med Paysafecard är att hitta en oddssida som erbjuder och accepterar betalningar med denna metod. Det gör du alltså genom att välja en sida som vi har uppe i vår lista.

Du trycker då på ”gör insättning” eller ”sätt in” beroende på vilken sida du spelar på. Då slussas du vidare till en betalning. Där anger du först och främst vilket belopp du vill sätta in till ditt konto. Sedan kommer du att få möjligheten att välja en betalningsmetod. Du väljer där Paysafecard.

Du kommer då få upp en inloggningsruta där du enkelt kan accpetera betalningen via ditt användarnamn och lösernord.

Sedan kommer du att kunna föra över pengar snabbt och säkert. Den stora fördelen är nämligen att du slipper ange info om ditt bankkonto eller kortuppgifter till en bettingsida. Istället så förs pengarna över från ditt Paysafecard.

För att snabbt komma igång på din bettingsida med Paysafecard så kan du följa stegen här nedanför.

 1. Hitta en sida som accepterar Paysafecard
 2. Skapa ett konto
 3. Välj att göra en insättning
 4. Välj Paysafecard bland betalningsalterntiven
 5. För över pengar snabbt & säkert!

Födelar med Paysafecard

Fördelar
 • Mycket säkra betalningar på nätet Thumbs-Up
 • Accepteras hos flera stora bettingsidor Thumbs-Up
 • Snabba insättningar & uttag Thumbs-Up
 • Inga känsliga uppgifter om bankkonto & kortnummer Thumbs-Up
Nackdelar
 • Kräver ett konto hos Paysafecard thumbs down

Om vi bara tar namnet Paysafecard så kan vi nästan lista ut att det är en betalningsmetod som prioriterar säkerheten och tryggheten främst. Det är precis vad man utlovar. Med hjälp av denna e-plånbok så behöver du aldrig dela med dig dina känsliga uppgifter om ditt betalkort eller bankkonto.

Man ser även till att hålla bra hastighet på alla transaktioner som görs med Paysafecard. Man kan alltid anta att det kommer gå snabbare via Paysafecard än om du skulle använda dig av Paysafecard.

Det är de två främst fördelarna med att spela på sidor med odds med hjälp av Paysafecard. Snabbheten och säkerheten. Vad mer kan man egentligen begära av en betalningsmetod?

Alla sidor som har Paysafecard bland sina alternativ har olika regler och villkor angående avgifter. Vi kan inte garantera att du spelar på en sida som har avgiftsfria uttag och insättningar. Det är alltid bästa att läsa på lite innan du gör betalningar.

Vad är Paysafecard Sverige?

Detta är ett varumärke som drivs av företaget Paysafe Group. Det är ett företag som har flera olika e-plånböcker och betalningslösningar på nätet. Vi har tidigare skrivit om att spela på sidor med Skrill. Skrill är nämligen tillsammans med Paysafecard och Neteller de stora varumärken som Paysafe Group äger.

Paysafecard skapades år 2000. Vilket är väldigt tidigt för internetbetalningar. Det har lett till att detta är en betalningsmetod som är väldigt trovärdig och seriös. Det skulle inte vara hållbart att erbjuda osäkra betalningar i över 20 år.

Man har flera kunder inom Sverige. Här är det en av de större alternativen för säkra in- och utbetalningar. De är även aktiva i flera andra länder – främst inom i Europa.

 • Startades: 2000
 • Huvudkontor: Wien, Österrike
 • Grundare: Micheal Muller, Amin Sageder m.fl.
 • Anställda: Cirka 250 personer

Sidor som accepterar Paysafecard online

Du hittar som tidigare nämnt alla spelbolag och svenska bettingsidor med Paysafecard i vår lista. Där kan du själv se vilka alternativ som du har att välja mellan. Vi väljer ändå att fördjupa oss lite grann bland de sidor som vi allra främst tycker är bra för spel på odds och betting.

Betsson

Alla som spelar på odds känner säkert till en av Sveriges största sidor för betting – nämligen Betsson. Det är en sida som hela tiden håller sig aktuell med erbjudanden, smarta betalningar och bra spelupplevelse. Du kan läsa vår Betsson recension & logga in på sidan för att börja spela.

Mr Green

Spelsidan Mr Green har flera gånger tagit emot priser som bästa och tryggaste sajten för spel online. Det har man fått till dels för att man kan garantera säkra betalningar – med bl.a. Paysafecard. Där kommer man även kunna spela odds med Trustly. För att läsa mer om vilka alternativ du har så rekommenderar vi vårt omdöme i Mr Green recension som vi har på hemsidan.

Bet365

Världens största bettingsida har samarbeten med Paysafecard. Det är en stor fördel att en såpass stor sida har samarbeten med många smidiga alternativ för insättningar och uttag. Där kan man även göra insättning med PayPal eller varör inte spela odds med Swish? Det är helt klart två andra och smidiga betalningsmetoder som du kan använda. Läs gärna mer om allt om Bet365 odds, bonusar & konto i vår sammanställning.

Vanliga frågor

Till sist så har vi samlat några av de frågor som ofta kan dyka upp när man vill använda sig av Paysafecard på oddssidor.

Det finns många bettingsidor med svensk spellicens som erbjuder Paysafecard som betalningsmetod. Några är Mr Green, Betsson, och Unibet. Du kan se alla sidorna med Paysafecard i vår lista.

Ja. Mycket säkra. Den största fördelen är just att du kan göra betalningar där du slipper dela med sig av bankuppgifter. Man har ett mycket stort fokus på trygga betalningar på nätet.

Du loggar in på den bettingsida du har valt. Sedan väljer du att genomföra en betalning. Där kan du välja Paysafecard som betalningsmetod. Du fyller sedan in de uppgifter som efterfrågas. Oftast bara lösenord & användarnamn.

Paysafecard är en tjänst som gör det säkrare att föra över pengar till nätbutiker eller bettingsidor. Den skapades år 2000 av företaget PaySafe Group. De driver även Skrill och Neteller.

Hos vissa bettingsidor kan du endast göra insättningar med PaysafeCard. Det finns flera sidor som även kan göra utbetalninar. Läs gärna mer info inne hos den bettingsida du väljer.

Övriga nyheter

sport
Det såg länge ut som att Joe Biden skulle bli presidentskandidat för Demokraterna. Nu har oddsen justerats kraftigt.
05 juli, 2024
em
Se kvartsfinalen i EM 2024 mellan Tyskland - Spanien. Vi visar gratis vart och hur du kan se matchen via live stream eller direkt på TV.
05 juli, 2024
em
Se vart & hur du kan titta på Danmark - Tyskland stream från EM 2024. Vi tipsar gratis om sidor & kanaler som visar matchen online eller på TV.
05 juli, 2024