Streama La Liga

Från den spanska ligan så spelas det massor av intressanta matcher. I denna guide kan du läsa allt om hur du kan streama La Liga på nätet. Vi tipsar gratis om sidor med La Liga streams. Se till att inte missa alla de heta matcherna som en säsong bjuder på!

Det finns lite olika alternativ där man kan se La Liga stream online. Gemensamt för alla våra tips är att du kan använda dig av din mobil, dator eller TV. All den live streaming som finns går att koppla till alla enheter.

Främst populärt är det att se matcher som spelas av FC Barcelona, Real Madrid, Sevilla, Ateletico Madrid och Real Socidad. Årets höjdpunkt brukar vara att se El Clasico mellan Barcelona – Real Madrid.

1

Gå till Unibet TV

Unibet har live streams från Serie A, La Liga & Bundesliga

skapa ett konto
2

Skapa konto & spela på odds

Skapa ett konto & spela på riktigt höga odds!

la liga streaming
3

Streama alla matcher i La Liga

Titta på fotboll från stora ligor gratis!

Se La Liga streams

Här visar vi alla de sidor som visar La Liga live streams på nätet. Du kan välja den sida som du anser passar dig allra bäst. Du kan se La Liga matcher online både via streamingsidor – men även med hjälp av bet sidor. Där kan du oftast hitta bra odds – samtidigt som du kan se La Liga stream från heta matcher i Spanien.

Streamsida Utbud Krav
La Liga, Serie A, Bundesliga m.m. > Få 1250 kr i bonus
La Liga, Serie A, Bundesliga m.m > Få 100 kr i free bet
La Liga, Serie A, Champions League m.m. > Gå till TV4Play

Aktuella live streams från La Liga idag

Här kan du se ett schema med alla matcher som kommer att spelas i La Liga. Håll utkik efter de matcher som du allra helst vill se via live streaming. Vi har även en guide med La Liga speltips, schema & matcher idag. Där kan du läsa mer om aktuella matcher.

Spain - LaLiga

Match Outcome
24th May
Game
19:00
Girona Granada
25th May
Game
12:00
Osasuna Villarreal
25th May
Game
14:15
Real Sociedad Atletico Madrid
25th May
Game
16:30
Almeria Cadiz
25th May
Game
16:30
Rayo Vallecano Athletic Bilbao
25th May
Game
19:00
Real Madrid Real Betis
26th May
Game
12:00
Getafe Mallorca
26th May
Game
14:15
Celta Vigo Valencia
26th May
Game
14:15
Las Palmas Deportivo Alaves
26th May
Game
19:00
Sevilla Barcelona

Last Updated At:

Så streamar du La Liga online

I tabellen ovan kan du se alla olika sidor som vi rekommenderar för att streama La Liga. En del av dessa streamsidor väljer att erbjuda dig att se La Liga gratis om du spelar på odds inför matchen. Det kan vara ett bra knep om du både vill satsa pengar på odds – och få gratis fotboll streams på köpet.

Alla La Liga streams har även fulla rättigheter att visas i Sverige. Vi tipsar inte om olagliga och gratis live streams som oftast marknadsförs som ”for free”. Att använda sig av piratkopierade sändningar kan vara skadligt för dig och din dator/mobil.

Här nedanför kan du se stegen som krävs för att se La Liga matcher hos Unibet. Hos Unibet kan du även spela med en betting bonus. Det kan vara ett bra sätt att komma igång på!

  1. Besök Unibet TV
  2. Skapa ett konto
  3. Spela på odds inför matcher
  4. Gå till deras live streaming
  5. Se La Liga

Om du skulle hellre välja en annan sida att se matcher från La Liga ifrån. Då rekommenderas du gå in till deras hemsida. Därifrån kommer de guida dig vidare om hur du bör göra för att få tillgång till sport live streaming. Hos Unibet kommer det även finnas fotboll via Serie A stream & Bundesliga stream. Vilket ger dig ett grymt utbud av matcher!

Sänd La Liga på TV

Du kommer kunna sända de allra flesta matcherna från La Liga på din TV. Det gäller bara att du känner till vilka TV-kanaler som visar matcher från spanska ligan. Det är bland alla Cmores sportkanaler som du kan sända La Liga från. Det krävs oftast att man har ett speciellt avtal med sin TV-operatör för att tillgå dessa TV-kanaler.

I listan kan du se alla de kanaler som La Liga kommer att sändas hos;

  • Sportkanalen
  • TV4 Fotboll
  • TV4 Motor
  • TV4 Tennis
  • TV4

Om du saknar kanaler som sänder La Liga så bör du kontakta din operatör. Där kan du få mer hjälp för att kunna se den fotboll som du allra helst vill följa.

Mobil & surfplatta

Det är inga problem att se fotbollsmatcher från La Liga i mobilen. Alla de sidor som vi tipsar om har sändningar även för mobil och surfplatta. Det är en stor fördel att själv kunna välja vilken enhet som passar allra bäst.

Du kan alltid använda din mobil eller dator för att streama La Liga online. Det innebär även att du enkelt kan koppla din mobil eller dator till din TV. Detta kan göras via ChromeCast eller med en HDMI-sladd. På så vis kan du får dina live streams att visas på din TV.

En stor fördel med att använda mobil och surfplatta är att du kan streama sport när och vart du vill. Du är inte fast vid en TV eller dator för att kunna se dina matcher. Det är perfekt för dig som ofta åker buss eller tåg.

Spanska ligan bjuder på heta matcher

Det är helt klart många bra matcher att se från La Liga. Det är många fans i Sverige som följer sina favoritlag. Oftast så är det FC Barcelona och Real Madrid som är mest intressanta. Intresset ökade även för Real Socidad sedan Alexander Isak blev klar för klubben.

Real Madrid

Bjuder alltid på världsspelare i sina matcher. Laget är ständig utmanare för att slåss om ligatiteln. Laget från huvudstaden räknas till ett av världens största varumärken och har bland de största fanclubs i världen. I Sverige är det helt klart ett lag som många föredrar att följa. Något svalare blev intresset efter att Cristiano Ronaldo lämnade klubben för Juventus.

FC Barcelona

Det råder inga som helst tvivel om att FC Barcelona är ett av de två populäraste lagen i La Liga. Under flera år så hade FC Barcelona och Real Madrid blivit tippade som vinnare av La Liga. De spelar alltid minst två matcher mot varandra under en säsong. Dessa matcher kallas El Clasico och är otroligt populära att se världen över.

Real Socidad

I Sverige är det alltid intressant att följa våra svenska landslagsstjärnor i deras ligamatcher i klubblagen. I Real Socidad hittar vi just nu Alexander Isak som gör en fin insats i hans Real Socidad-tröja. Svensken har speltid i laget och har gjort flera mål.

Valencia

Valencia är ett lag som under 00-talet verkligen storsatsade. Man var med flera år om att göra upp om guldet mot huvudkonkurrenterna. Detta skapade trogna fans i Sverige. Det är fortfarande många som följer laget – trots att deras sportsliga framgångar har avtagit en del.

Sevilla

Etr roligt och intressant lag som oftast gör det väldigt bra i Europa-spel i t.ex. Champions League och Europa League. Laget har blivit ett topplag på senare år med tanke på deras pricksäkra värvningar och bra spel.

Streama La Liga: Vanliga frågor

Här samlar vi alla de frågor som våra läsare brukar ha angående La Liga streams på nätet.

Det finns flera olika sidor som visar La Liga streams. Exempel är bl.a. Bet365, Unibet TV och Cmore.

Det beror på. Du kan välja att spela på odds inför matcherna hos en del hemsidor. Då får du live streams gratis ”på köpet”. Detta är möjligt hos Unibet och Bet365. Cmore har inga gratis sändningar från spanska ligan.

Ja. Alla sidor vi rekommenderar kan du använda från din mobil, surfplatta eller dator.

Utan tvekan så är det främst matcher med FC Barcelona och Real Madrid som folk i Sverige helst ser på. Ännu intressantare blir det när lagen möt i ett s.k. El Clasico

Andra nyheter

ishockey
Vill du sända Sverige - FInland via live stream eller se på TV? Vi tipsar gratis om live streaming-sidor och TV-kanlaer som visar matchen.
22 maj, 2024
os
Vi går genom odds, schema & speltips inför all handboll som väntar under OS 2024!
17 maj, 2024
os
Se vart & hur du kan sända alla grenar från Sommar-OS 2024 i Paris. Vi hjälper med live streaming och TV kanaler som visar olympiska spelen!
16 maj, 2024
os
Sveriges OS-trupp innehåller flera medaljhopp. Här listar vi de medaljchanser du inte får missa under Sommar OS 2024!
16 maj, 2024
os
Läs om alla odds inför Sommar OS 2024. Vi ger dig speltips kring Sveriges medaljer och andra spelvärda OS odds!
16 maj, 2024
nyheter
Hur ser Israels chanser ut för att vinna Eurovision 2024 i Malmö? Vi kollar till oddsen på årets mest omtalade och kontroversiella bidrag..
16 maj, 2024