Redaktionen & policy

På nätet kan det idag vara svårt att skilja på bra och dålig content. Vi jobbar alltid för våra läsare i första hand. Det är väldigt viktigt för oss att vi ses som en seriös, oberoende och bra hemsida för sportnyheter.

Vi har därför satt upp policy om hur vi arbetar med vår rapportering. Du kan läsa mer hur vi arbetar för en bättre hemsida för våra besökare.

Sjyst & rättvist

Vi kan lova dig som läsare att vi aldrig kommer att missvisa eller marknadsföra något för dig på ett osjyst vis. Vi har inga planer om att endast erbjuda ett sponsrat innehåll där vi tjänar pengar på det som publiceras. Istället tror vi på en rättvis rapportering där vi kan behålla läsare under en längre tid.

Vi satsar helt enkelt på att bygga upp en relation med läsare – istället för att tjäna snabba pengar.

Oberoende sportnyheter

Vårt mål är att du alltid ska kunna lita på Sportal.se. Vår nyhetsrapportering är alltid oberoende och är utifrån våra skribenters uppfattning. Vi skriver om de nyheter och skapar repotage kring de områden som vi tycker är allra roligaste och viktigaste.

Våra nyheter om sport är därför att betrakta som handplockade för hemsidan. Vi har aldrig några politiska eller opinionsbildande texter som sponsras av företag eller partier.

Genuina speltips

Våra skribenter som skriver speltips om fotboll & hockey har aldrig en elak baktanke. Många av de speltips som publiceras – är även odds som vi själva spelar på. Vi ser inga anledningar med att skriva speltips som vi inte tror på.

Vi kan naturligtvis aldrig garantera att du vinner när du ryggar våra speltips. Det är istället att ses som ett spelförslag. Där vi granskar matchen utifrån våra kunskaper – för att sedan lägga ett odds som vi anser är värt att spela på. Det kan vara intressant att läsa om våra tankar – trots att du inte håller med vår analys.

Recensioner

Vi har i flera år hjälp våra spelare med att hitta en svensk bettingsida att spela på. Det har vi gjort med våra recensioner som du hittar på Sportal.se.

Vi har lång erfarenhet inom bettingbranschen – det är därför vi kan hjälpa till att hitta en oddssida. Våra recensioner ger dig våra egna synpunkter och analyser om varje bettingsida. Du kan där gräva efter mer information eller läsa om vilka fördelar/nackdelar det finns. Perfekt att läsa strax innan du ar tänkt öppna ett nytt spelkonto.

Våra recensioner berättar t.ex. vilka bonusar på sport betting som gäller – eller vilka betalningsmetoder som du kan använda dig av. Vi lämnar alltid våra recensioner med ett betyg som vår redaktion kommit överrens om.

Du kan läsa några av de mer populära recensionerna som vi har för bettingsidor.

Våra skribenter

Vi är en ungefär en handfull grupp av sportintresserade skribenter som arbetar dagligen med Sportal.se. Vi är djupt sportintresserade och har erfarenheter av bettingsvärlden. Vi arbetar både från Köpenhamn och Stockholm. Vilket skapar en bredd av vilka matcher och sporter som vi kan täcka upp på vår hemsida.

Du kan läsa mer om alla våra skribenter här på Sportal.se via länken.