Streama Allsvenskan online – Se alla matcher live

Vill du kunna hitta Allsvenskan streams på nätet? Då kan vi på Sportal.se hjälpa dig att hitta en sida där du kan streama Allsvenskan 2024. Här ser du alla streamingsidor som har rättigheter för att visa matcher från Allsvenskan under hela säsongen 2024.

Vart kan man se Allsvenskan streams i Sverige?

Det är Discovery Plus som har rättigheter för att visa Allsvenskan streams i Sverige. Där kan du streama alla matcher från hela säsongen. För att göra det krävs ett konto, samt ett abonnemang. Då låser du upp Allsvenskan 2024 live streams – samt mycket annan sport och fotboll.

Streamsida Utbud
Allsvenskan (IP-begränad)
-La Liga,
-Serie A
-Bundesliga
Allsvenskan
-Champions League
-Serie A
Allsvenskan,
-Europa League
-Superettan

Det är DiscoveryPlus och TV4Play som delar på rättigheterna för att kunna streama & sända Allsvenskan på nätet. Du kan själv välja vilken sida som du tycker passar dig bäst. Du kan se i vår lista med sidor med Allsvenskan live stream – vilket utbud som igår hos de olika sidorna. Du kan då välja den som täcker upp den live streamings som du är mest intresserad av.

Självklart så är det möjligt att skapa ett gratis konto hos både TV4Play och DiscoveryPlus. Det räcker dock inte för att börja titta på Allsvenskan streams. Då behöver du nämligen hitta ett abonnemang som låser upp all Allsvenskan live streaming. Du hittar all information kring abonnemang och priser väl inne hos streamingsidorna vi rekommenderar.

Hur kan man streama Allsvenskan på nätet?

Hur börjar du för att se matcher från Allsvenskan live? Jo, först och främst så rekommenderas du att leta efter hjälp. Har du hamnat inne på vår sida så har du redan tagit ditt första steg till att streama Allsvenskan online. Vi kommer först plocka fram den streamsida som visar alla matcher från Allsvenskan. Det är även möjligt att se matcher från Allsvenskan online via Cmore. Det är ett samarbete mellan Discovery och Telia som lett till fler live streams från fler sporter för deras medlemmar.

Den sida som vi beskriver är Discovery play, vilken ägs av Discovery. Discovery kommer mellan 2020 och 2025 att se till att vi får bra sändningar från matcherna. Matcherna kommer även att visas på tjänstens hemsida dplay.se, och många matcher kommer även att TV-sändas på Kanal 5, Kanal 9, Eurosport 1 och Eurosport 2.

Några fördelar med Discovery är att det är fullt lagligt, och att de håller grym kvalité på sina live streams. Däremot är nackdelen att det kostar dig pengar. Nedanför så hittar du all hjälp som krävs för att sända Allsvenskan direkt på Discovery/Dplay eller hur du kan göra för att titta på Allsvenskan online utomlands.

Bet365 har sänder matcher i Allsvenskan – men inte för de som har en svensk VPN. Det kräver att du bor utomlands för att kunna se fotboll streams från Allsvenskan inne hos Bet365.

 • Discovery har köpt rättigheter att sända Allsvenskan i Sverige mellan 2020 – 2025 (delas med TV4Play)
 • Svenska kommenetatorer
 • Studio inför & efter heta matcher

Streama hos TV4Play

Det är ganska enkelt att direkt börja streama Allsvenskan hos TV4Play. Du kan direkt gå vidare till deras hemsida. Väl där ser du till att skapa ett konto för att sedan kunna köpa sportpaket som krävs för att se de sport streams du allra helst vill se på nätet.

 1. Gå till TV4Play
 2. Skapa ett konto
 3. Köp abonnemang
 4. Hitta din match
 5. Streama Allsvenskan

Titta på Allsvenskan utomlands hos Bet365

Först och främst så måste du ha en utländsk VPN – vilket innebär att din enhet inte får vara inom Sveriges gränser. Alla svenska IP-adresser är blockerade för att kunna streama Allsvenskan hos Bet365. Om du bor utomlands så är det ett perfekt knep för att se Allsvenskan gratis efter du spelat på odds. Hos Bet365 så kan du även få en gratis betting bonus att använda vid din första insättning.

 1. Gå till Bet365
 2. Se till att du befinner dig utomlands
 3. Skapa konto
 4. Spela på odds
 5. Se live streams från matcher i Allsvenskan

Du som streamar fotboll på Bet365 kan även titta på La Liga eller live streama Bundesliga. Deras utbud sträcker sig ganska långt gällande stora fotbollsligor i Europa.

Streama via mobil & iPad

De streams som erbjuds ute på nätet kan du enkelt tillgå med hjälp av din dator, mobil eller surfplatta. Många har förstått att det i många fall är allra enklast att se fotboll live i t.ex. iPhone, iPad eller Android. Det kanske inte i alla lägen är optimalt, då du vanligtvis använder dig av en mindre skärm. Däremot passar det perfekt om du vet att en viktig match i Allsvenskan ska spelas, och du måste åka tåg till jobbet, eller liknande. Att kunna streama allsvenskan i mobilen passar de människor som ofta är på språng!

Det är bra om du läser på innan du vill ha live streaming från Allsvenskan på din mobiltelefon. Det kan variera ganska mycket gällande rättigheter och tillgång till mobilsändningar av Sveriges största fotbollsliga.

Är det gratis att titta på Allsvenskan online?

Det beror på. Om du är inom Sveriges gränser så behöver du ett konto hos Discovery Plus. Det är gratis attt skapa ditt konto, men för att låsa upp Allsvenskan streaming så krävs ett abonnemang. Det är inte gratis att ansluta sig till deras abonnemang – utan kräver en månadskostnad. Det kan dock finnas erbjudanden där du kan testa utbudet hos Discovery Plus gratis under en viss period. Då är det möjligt att använda dessa erbjudanden för att se Allsvenskan gratis via live streams. Du kan läsa mycket mer om priser och olika abonnemang väl inne hos Discovery Plus.

Om du är utanför Sverige så kan du använda sidor med odds så som Bet365. Det innebär att du endast behöver sätta in 50 kr att spela med. Dina Allsvenskan streams kommer då vara gratis och dina pengar kan du använda för att spela på odds.

Så kan du streama Allsvenskan gratis:

 • Leta efter erbjudanden om gratis testperioder hos Discovery Plus & TV4Play
 • Välj en sida som har både odds och live streaming av Allsvenskan (fungerar endast utanför Sverige)
 • Hitta en lokal sportbar som har rättigheter att visa fotboll från Allsvenskan

Tablå & TV tider

Här kan du se vilka aktuella matcher som du kan sända från Allsvenskan i nästkommande omgång. I schemat så kan du även se en tablå med vilka TV tider som gäller. Perfekt för dig som inte vill missa att streama matcher som du verkligen vill se från Sveriges högsta liga i fotboll.

Uppdateras inom kort

streams allsvenskan

Lagen i Allsvenskan 2024

Under Allsvenskan 2024 så kommer det finnas många klassiska lag med i tabellen. Det bäddar för att det kommer att bjudas på många stora matcher under säsongen. Vi har börjat bli vana med att ha de tre stora lagen från Stockholm – Djurgården, AIK och Hammarby. Dessa lagen kryddas upp med IFK Göteborg, Malmö FF, Elfsborg och IFK Norrköping som nu även känns som klassiska klubbar i Allsvenskan.

Här nedan kan du se en lista med alla lagen som spelar i Allsvenskan 2024.

 • Malmö FF
 • IFK Göteborg
 • AIK
 • Brommapojkarna
 • Djurgårdens IF
 • IFK Norrköping
 • BK Häcken
 • Kalmar FF
 • Hammarby IF
 • Mjällby AIF
 • Halmstads BK
 • Västerås
 • IK Sirius
 • IF Elfsborg
 • Värnamo
 • GAIS

Genom att följa alla dessa lag via live streams för Allsvenskan, så lovar vi att du får en helt annan upplevelse i jämfört med att inte följa med. Allsvenskan blir bara mer roligare, och mer intressant desto mer tid du spenderar på att följa den.

Titta på mål & höjdpunkter från Allsvenskan

Under en hel säsong av Allsvenskan så blir det mycket höjdpunkter och mål. Här kan du se en video med några av de snyggaste målen från Allsvenskan 2022.

Om du söker efter Allsvenskan höjdpunkter från aktuella matcher så rekommenderar vi dig till Discovery Plus. På deras streamingsida så kommer du att kunna se Allsvenskan matcher live – men även se höjdpunkter från dom. Det går i regel inte att se höjdpunkter från Allsvenskan hos de bettingsidor som har fotboll streams.

Varför vi älskar svensk fotboll

Varför vi älskar svensk fotboll.Det finns mycket som är roligt när det kommer till svensk fotboll och Allsvenskan. Den första, och kanske den allra största anledningen till varför vi anser den vara så bra är att fotbollen känns väldigt levande. Med det så menar vi att det alltid är mycket folk som tar sig till arenorna runt om i Sverige för att kunna se Allsvenskan live. Dessa supportrar skapar oftast en mycket god atmosfär kring matcherna. Dessutom så sköter de ofta så att inramningarna till fotbollen blir utmärkt.

En del i Europa ser upp till svensk fotboll pga deras fans. De ser även upp till de regler som finns inom svensk fotboll. I Allsvenskan så råder nämligen 51%-regeln, vilket innebär att det alltid är medlemmarna i en klubb som äger klubben mest. Det skrämmer bort rika ägare som vill köpa klubbar i ekonomiska, eller reklammässiga skäl. Istället så har fansen mycket mer att säga till om inom svensk fotboll i jämförelse med andra ligor.

Se live på arena!

Många människor fördrar att streama Allsvenskan live. Samtidigt som andra människor hellre upplever fotbollen så nära som möjligt. Med andra ord, de vill finnas inne på arenan tillsammans med andra supportrar och fans.

Det är inte alls svårt att skaffa biljetter för att kunna se matcher i Allsvenskan live och på plats. Det enda du behöver göra är att surfa in hos respektive lags hemsida. Låt oss säga att du vill boka biljetter till en match mellan AIK och Djurgården. Då surfar du in på antingen AIK eller Djurgårdens officiella hemsida, beroende på vilket lag som står som hemmalag. Ifrån hemsidan kan du sedan navigera dig till ombudet där du köper biljetterna.

Där kan du sedan boka biljetter till de matcher som du allra helst vill se live under Allsvenskan

Det fungerar inte att boka biljetter direkt på klubbarnas hemsidor, utan du blir alltid omdirigerad till Ticketmaster eller liknande. Men du kan alltid läsa om mer biljettinfo inne på var och en av klubbarnas hemsidor.

Vi hoppas verkligen på ännu en rolig och spännande säsong, och ser framemot att se alla matcher i Allsvenskan!

Det lag i Allsvenskan som har flest fans som tittar på matcherna på plats är Hammarby. Hammarby har sedan de kom upp i Allsvenskan år 2015 vunnit seriens publikliga varje år, och de snittar vanligen omkring 24 000 åskådare.

Spela på odds inom Allsvenskan

Det är sedan lång tid tillbaka möjligt att spela på betting i Allsvenskan. Det var möjligt att spela om pengar mycket tidigare än det gick att se Allsvenskan streams online. Under alla dessa år som det gått att spela på odds på nätet inom svensk fotboll så har det omsatts massor av pengar. Det är ett tecken på att svensk fotboll verkligen attraherar oss svenskar. Det är många som vill ta del av direktsändningar, men även vinna pengar på oddsspel.

Allsvenskan har verkligen vuxit sig större på senare år vilket både märks på biljetter som köps till alla matcher. Det märks även av en hel del inne på bettingsidor där det spelas för mer och mer pengar för varje år. Allt fler nya bettingsidor satsar på extra bra erbjudanden inför premiären av Allsvenskan.

Skulle även du vilja spela på Allsvenskan via odds? Då har vi tips på oddssidor som erbjuder riktigt bra odds på fotboll från Allsvenskan. Det finns även de spelbolag med bonus för odds som är riktade till Allsvenskan.

Följ gärna länken här för att ta dig till de bästa fotboll odds & speltips på Allsvenskan. Att spela på de bästa möjliga oddsen innebär att du ökar dina chanser att vinna. Något som helt klart gynnar dig som spelare inne hos våra bookmakers.

 • Världens största bettingsida
 • Högklassiga live streams
 • Några av de bästa oddsen
 • Trovärdig spelsida i Sverige
 • Utmärkt support
 • BankID
 • Användarvänligt
 • Stort utbud av odds
 • Oddsboostar

Streama Allsvenskan: Frågor & svar

Det beror på. Om du är inom Sveriges gränser så behöver du ett konto hos Discovery Plus. Det är gratis attt skapa ditt konto, men för att låsa upp Allsvenskan streaming så krävs ett abonnemang. Det kan finnas erbjudanden & testperioder som gör det gratis att sända matcher från Allsvenskan.

Det går att streama Allsvenskan på Bet365, men IP-restriktioner gäller. Det innebär att du inte kan se Allsvenskan inom Sverige – men utomlands är det möjligt.

I Sverige är det Discovery Plus som har alla rättigheter för att visa Allsvenskans matcher – både via live streams och på TV. De erbjuder sändningar i full HD och med svenska kommentatorer.

Discovery äger rättigheterna att visa Allsvenskan, och de sänder alla matcher på streamingtjänsten Discovery Play & TV4Play. Där kan du se Allsvenskan. Det går även att se Allsvenskan på Bet365, men där gäller IP-restriktioner.

Ja, du kan koppla din live stream av Allsvenskan till din TV. För att göra det rekommenderas att du har en Chromecast, men även hjälpmedel som Apple TV och HDMI-kabel fungerar bra.

Det går att streama Allsvenskan på Bet365, men IP-restriktioner gäller. Det innebär att du inte kan se Allsvenskan inom Sverige – men utomlands är det möjligt.

 

Andra nyheter

em
Få speltips på odds inför matcher i fotbolls EM - eller läs om vilka vi tror vinner EM 2024. Få även tips om bonusar, bettingsidor & bäst odds!
11 juni, 2024
em
Hitta TV kanal eller live stream för att sända Tyskland - Skottland från EM 2024. Vi tipsar gratis om vart & hur du kan se matchen!
10 juni, 2024
em
Planerar du att spela Euros 2024 fantasy manager teams? Då ger vi tips på spelare att plocka in i ditt lag för EM fantasy.
06 juni, 2024
em
Se vilka spelare som är uttagna till landslagstrupperna till EM 2024 i fotboll. Vi ger trupper för England, Frankrike, Italien, Tyskland, Spanien m.m.
06 juni, 2024
champions-league
Hitta vart & hur du kan se Dortmund - Real Madrid från Champions League finalen 2024. Vi visar kanaler och sidor som sänder matchen!
30 maj, 2024
fotbollsquiz
Lista ut vilken fotbollsspelare jag är. Läs våra ledtrådar i vår fotbollsspelare quiz - och gissa rätt spelare på 0-5 poäng.
30 maj, 2024