PayPal – Odds & betting

Att använda PayPal inne hos bettingsidor online är möjligt. Det innebär att du med deras säkra betalningsmetod kan spela på odds utan några problem. Dessutom är det avgiftsfritt när du ska göra en insättning eller ett uttag.

PayPal är en mycket populär e-plånbok eller betalningsmetod som används världen över. Det är ett kvitto på att det är ett betalningssätt som är mycket uppskattat för de som använder det på spel- och bettingsidor på nätet.

Här kommer vi tipsa om oddssidor som accepterar insättningar och uttag från och till PayPal.

Bettingsidor med Paypal

Du ser alla spelsidor som erbjuder dig att sätta in pengar med PayPal som vi rekommenderar. Där kan snabbt hitta till en sida där du kan använda dig av en PayPal-insättning. Vilket många personer idag letar efter.

Många bettingsajter på nätet vill gärna ha PayPal som betalningsmetod. Däremot har PayPal valt att tacka nej till flera av de. Detta med anledning att man endast riktar sig till seriösa och välkända spelsidor.

Detta gör att det finns begränsat med spelsidor med odds som erbjuder dig att göra insättningar och uttag med PayPal.

Insättningar & uttag

Det är knappast något avancerat att sätta in pengar på en oddssida med hjälp av PayPal. Det skiljer sig inte mycket vid insättningstillfället oavsett om du skulle använda bankkonto, eller PayPal som betalningsmetod.

När du skapat eller loggat in på ditt konto på den bettingsajt som erbjuder PayPal. Så kommer du snabbt och enkelt kunna hitta till den sida där du sätter in pengar. När du väl gör din insättning så kommer din spelsida låta dig själv bestämma vilken betalningsmetod som du vill använda.

Om din oddssida då erbjuder dig att sätta in pengar med PayPal så kommer den upp bland alla betalningsmetoder online. Du väljer då PayPal och följer instruktionerna för att göra din insättning.

Precis på samma vis kan du även göra uttag till ditt PayPal-konto. Du kan då välja PayPal som mottagare för ditt uttag, och dina pengar landar där istället för inne på ditt bankkonto.

Om PayPal

Företaget PayPal Holdings Inc grundades 1998, och har sedan dess haft som mål att bli en av de bästa och populäraste tjänster för internetbetalningar. Vilket man har lyckats bra med.

Företaget köptes upp några år efter av den stora och kända auktionssajten Ebay. Vilket innebär att man nu är ett av flera dotterbolag som Ebay har.

Idag har PayPal ungefär 137 miljoner användare runt om i hela världen. Man har även omkring 20 000 personer anställda.

I Sverige så har denna betalningsmetod blivit väldigt populär och känd under de senaste åren. Utöver den svenska marknaden så finns PayPal i ungefär 203 andra marknader världen över.

PayPal erbjuder dig att både ha ett kontosaldo på sidan, eller koppla till ett kreditkort som sedan får med sig fördelarna som finns med att använda PayPal.

Fördelar

  • Säker betalningsmetod – Inga bankuppgifter behöver lämnas till din oddssida
  • Bättre överblick – Du kan enklare se hur mycket pengar du fört över till din oddssida
  • Alla enheter – Du kan använda PayPal via din mobil, surfplatta eller dator

Nackdelar

  • Få bettingsidor – Det finns fler oddsajter som erbjuder t.ex. Skrill och Neteller, än PayPal.

Få PayPal bonusar

Det har tidigare funnits de sidor som erbjudit dig att få en extra bettingbonus eller erbjudande om du använder en viss betalningsmetod. I skrivande stund så kan vi inte hitta någon sådan PayPal bonus inne hos någon av de spel- och bettingsidor som vi rekommenderar.

Däremot bär du känna till att det aldrig går det motsatta hållet. Oavsett om du använder en ”vanlig” betalningsmetod via ditt bankkonto, eller PayPal så har du alltid rätt att hämta ut en bonus.