PayPal – Odds & betting 2022

Hitta till bettingsidor som godkänner PayPal betalningar. Många föredrar att spela odds med insättningar och uttag från PayPal. Du kan läsa mer om sidorna – eller hur man använder PayPay för betting i denna guide!

PayPal är en mycket populär e-plånbok eller betalningsmetod som används världen över. Det är ett kvitto på att det är ett betalningssätt som är mycket uppskattat för de som använder det på spel- och bettingsidor på nätet. Det gör det säkert, enkelt och smidigt!

Här kommer vi tipsa om oddssidor som accepterar insättningar och uttag från och till PayPal. Du kan se vår lista med alla sidor som accepterar PayPal insättningar och uttag.

Bettingsidor med PayPal

 • tick markVärldens största bettingsida
 • tick markHögklassiga live streams
 • tick markNågra av de bästa oddsen

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Sidor med PayPal

 • Bet365
 • Betfair
 • MrGreen
 • 888
 • WilliamHill

Spela odds med PayPal

Anledningen till varför man vill använda PayPal hos bettingsidor är för att dina betalningar blir säkrare och snabbare. Om du har ett konto hos PayPal med pengar så kan du betala via denna betalningsmetod. Det gör att du slipper dela med dig av känsliga uppgifter från ditt bankkort eller bankkonto till din bettingsida på nätet.

Det innebär helt enkelt att du inte riskerar att någon kommer över dina uppgifter till din bank. I absolut värsta fall bara till din e-plånbok hos PayPal. Det är den stora fördelen med säkerheten.

För att snabbt komma igång med att spela hos en bettingsida som har PayPal som betalningsmetod så har vi några steg här nedanför. Du tar dig igenom varje steg för att sedan kunna spela odds med PayPal betalningar.

 1. Välj en sida i vår lista som accepterar PayPal
 2. Skapa ett konto gratis
 3. Klicka på ”sätt in” eller ”gör insättning”
 4. Välj belopp du vill spela med
 5. Ange sedan PayPal som betalningsmetod
 6. Godkänn betalningen genom att ange användarnamn + lösenord för din PayPal
 7. Börja spela!

Fördelar med PayPal

Fördelar

 • Snabba betalningar
 • Ingen koppling mellan ditt bankkonto och bettingsida
 • Smidig metod för att betalningar (inga kortnummer m.m. krävs)
 • Oftast inga avgifter

Nackdelar

 • Kräver ett konto hos PayPal

Fördelarna med att använda PayPal hos bettingsidor är flera. Den mest centrala är säkerheten. Det är inte alla som känner sig trygga med att ge ut kortnummer eller bankkonto till en sida på nätet. Detta kan man gå runt genom att ha ett konto hos PayPal. Då kan man föra över pengar via detta konto istället för att använda banköverföring via ditt kort (Visa/Mastercard).

En annan fördel är att det flera gånger går att spara små belopp när man använder PayPal hos sidor med odds och betting. Det finns nämligen små avgifter som kan tas ut när man använder sig av t.ex. banköverföring. Många betalningsmetoder gör att man slipper avgifter på insättningar och uttag.

PayPal är inte bara en betalningsmetod som är bra att använda för odds och betting. Det finns idag massor av nätbutiker och spelsidor som har PayPal. Om du då väljer att använda detta alternativ för alla din betalningar på nätet så blir det enklare. Mycket lätt att kunna se exakt hur mycket pengar man spelar för eller anväder online.

Om PayPal Sverige

Företaget PayPal Holdings Inc grundades 1998, och har sedan dess haft som mål att bli en av de bästa och populäraste tjänster för internetbetalningar. Vilket man har lyckats bra med.

Företaget köptes upp några år efter av den stora och kända auktionssajten Ebay. Vilket innebär att man nu är ett av flera dotterbolag som Ebay har.

Idag har PayPal ungefär 137 miljoner användare runt om i hela världen. Man har även omkring 20 000 personer anställda.

I Sverige så har denna betalningsmetod blivit väldigt populär och känd under de senaste åren. Utöver den svenska marknaden så finns PayPal i ungefär 203 andra marknader världen över.

PayPal erbjuder dig att både ha ett kontosaldo på sidan, eller koppla till ett kreditkort som sedan får med sig fördelarna som finns med att använda PayPal.

 • Startades: År 1998
 • Grundare: Peter Thiel, Max Levchin, Ken Howery, Yu Pan, Luke Nosek
 • Nuvandare VD: Daniel H. Schulman
 • Aktiva inom: USA, Europa, Asien, Australien m.m.
 • Antal anställda: Nästan 20 000 personer

Insättningar & uttag

Det är knappast något avancerat att sätta in pengar på en oddssida med hjälp av PayPal. Det skiljer sig inte mycket vid insättningstillfället oavsett om du skulle använda bankkonto, eller PayPal som betalningsmetod.

När du skapat eller loggat in på ditt konto på den bettingsajt som erbjuder PayPal. Så kommer du snabbt och enkelt kunna hitta till den sida där du sätter in pengar. När du väl gör din insättning så kommer din spelsida låta dig själv bestämma vilken betalningsmetod som du vill använda.

Om din oddssida då erbjuder dig att sätta in pengar med PayPal så kommer den upp bland alla betalningsmetoder online. Du väljer då PayPal och följer instruktionerna för att göra din insättning.

Precis på samma vis kan du även göra uttag till ditt PayPal-konto. Du kan då välja PayPal som mottagare för ditt uttag, och dina pengar landar där istället för inne på ditt bankkonto.

Få PayPal bonusar

Det har tidigare funnits de sidor som erbjudit dig att få en extra bettingbonus eller erbjudande om du använder en viss betalningsmetod. I skrivande stund så kan vi inte hitta någon sådan PayPal bonus inne hos någon av de spel- och bettingsidor som vi rekommenderar.

Däremot bär du känna till att det aldrig går det motsatta hållet. Oavsett om du använder en ”vanlig” betalningsmetod via ditt bankkonto, eller PayPal så har du alltid rätt att hämta ut en bonus.

Här samlar vi några sidor som har både bonusar och PayPal transaktioner.

Bet365

Den stösta sidan i Sverige som vi kan tipsa om angående bettingsidor med PayPal är ingen mindre än Bet365. Där har man gjort det möjligt att spela odds med Swish och andra populära alternativ. Du kan som vanligt läsa mer i vår recension om Bet365 Sverige om odds, bonus & logga in. Det hjälper oftast nya medlemmar som tvekar.

Mr Green

Mr Green är kanske den bettingsida i Sverige som satsar allra mest på att göra sina medlemmar nöjda. Det gör man genom att erbjuda flera olika betalningsmetoder som är smidiga. Ett av dessa alternativ är PayPal. Några andra är t.ex. Skrill eller Trustly. Du kan som vanligt läsa mer om Mr Green odds i Sverige i vår recension.

Betfair

En mer internationell hemsida som accepterar in- och utbetalningar från PayPal är Betfair. Denna gula bettingsida har många fina kampanjer och tävlingar på deras hemsida. Vi brukar ofta se att man använder sig av oddsboosts för att locka spelare till Betfair odds.

Vanliga frågor

För att snabbt kunna svara på våra läsares frågor så kan radar vi upp de vanligaste frågorna med våra svar.

Vilka bettingsidor accepterar PayPal?

PayPal är en världskänd betalningsmetod som används hos många olika bettingsidor i Sverige. Du kan se alla sidor i vår lista. För att nämna några stora så är Mr Green, Betfair, och Bet365

Har PayPal säkra betalningar?

Ja. Alla betalningar från och till ditt PayPal konto är väldigt säkra. De gör även att du slipper koppla ditt bankkort eller konto till den bettingsida du vill göra insättning hos.

Kan jag hämta bonusar när jag sätter in pengar med PayPal?

Ja. Bonusar brukar i regel delas ut till alla – oavsett vilken betalningsmetod som man använder. Det är alltid bra att läsa på lite om bonusregler & villkor innan du börjar spela.

Vad är PayPal?

PayPal är ett av de största företagen som finns angående betalningar på nätet. Företaget startades 1998 – och finns nu över hela världen. I Sverige så är det många som redan har ett konto hos betalningstjänsten.

Går det att göra både insättningar & uttag?

Hos vissa bettingsidor kan du endast göra insättningar med PayPal. Det finns flera sidor som även kan göra utbetalninar. Läs gärna mer info inne hos den bettingsida du väljer.