Sidor med Neteller - Odds & betting

Brazil. 22nd June, 2020. In this photo illustration the Neteller logo seen displayed on a smartphone. Credit: Rafael Henrique/SOPA Images/ZUMA Wire/Alamy Live News

Hos flera bettingsidor på nätet så accepterar man insättningar och uttag med hjälp av Neteller. Det är en smart e-plånbok som gör dina betalningar online både snabbare och säkrare.

Det går enkelt att hitta till de sidor som erbjuder odds & betting och samtidigt godkänner betalningar från Neteller. Du ser vår lista över alla svenska bettingsidor som har Neteller som betalningsmetod. Där kan du välja ditt spelbolag för att sedan börja spela!

Du kan även jämföra olika Neteller bonusar. Det är alltid möjligt att hämta betting bonusar oavsett vilken betalningsmetod du använder dig av.

Neteller hos bettingsidor

 • tick markGrymt utbud
 • tick markLive streams av sport
 • tick markSpela med Swish

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen, Spelpaus.se. Spela Ansvarsfullt. Erbjudandet gäller nya spelare från 22 december 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar utan omsättningskrav. Läs fullständiga regler och villkor: Läs här

 • tick markStor sponsor inom svensk idrott
 • tick markLive streams av sport
 • tick markFokus på låga divisioner
 • tick markSvenskt spelbolag från 1963
 • tick markLive streams av sport
 • tick markStora erbjudanden & kampanjer

Sidor med Neteller

 • Betsson
 • LeoVegas
 • MrGreen
 • NordicBet
 • Betsafe
 • Casumo

Spela odds med Neteller

Det är många i Sverige som uppskattar mer smarta betalningsmetoder än ett bankkonto. Det är oftast ganska ansträngande och jobbigt att ange alla sina siffror på sitt bankkort, ange bäst före-datum, och en PVC-kod.

Mycket enklare blir det om du har en e-plånbok. Det är precis vad Neteller är. Det är ett konto du har för att gör smidiga och snabba betalningar på nätet. Istället för att ange massor siffror och koder så kan du med ett användarnamn och lösenord bara föra över pengar. Ungefär som Swish, fast för nätbutiker och bettingsidor.

Det enda som krävs är att du redan har ett konto hos Neteller. Det krävs även att du har pengar inladdat till din e-plånbok för att kunna föra pengar vidare.

Du kan se stegvis hur du bör bära dig åt för att använda Neteller på odds- och bettingsidor som accepeterar deras betalningar.

 

 1. Hitta en oddssida med Neteller
 2. Skapa ett konto
 3. Klicka på ”sätt in” eller ”gör insättning”
 4. Välj belopp du vill sätta in
 5. Ange Neteller som betalningsmetod
 6. Acceptera betalning med lösenord
 7. Börja spela!

Fördelar med Neteller

Fördelar

 • Säkert - Du kopplar inte ditt bankkort till din bettingsida
 • Snabbt - Insättningar och uttag på några minuter
 • Smidigt - För över pengar enkelt genom inlog
 • Välkänd & populär betalningstjänst över hela världen
 • Få bättre koll på onlineshopping & spelande

Nackdelar

 • Kräver ett konto hos Neteller

Det finns egentligen inte bara en fördel med att använda Neteller. Det är både smidigare och säkrare betalningar från dig till din oddssida.

Att det är smidigt och enkelt bygger på hur du för över pengarna. Du kommer inte behöva uppge några kopplingar mellan ditt bankkonto och din bettingsida. Den enda informationen som du använder är endast kopplat till ditt konto hos Neteller. Det är även mycket uppskattat att inte behöva ange hela sin kortkod med lösenord upp till.

Säkerheten bygger just på de få uppgifter som krävs att du delar med dig av. Det är helt omöjligt för en oseriös bettingsida att samla information från ett bankkort som de aldrig haft tillgång till.

Snabbheten är likt andra betalningsmetoder ganska snabb. Du kan räkna med att använda dina pengar redan efter bara några få minuter. Hos de sidor som accepterar både uttag och insättningar från Neteller kan betala ut dina vinster snabbare.

Hos en del sidor kan det även leda till att du får avgiftsfria betalningar. Mer information om der finns inne hos varje sida som du hittar i vår lista.

Om Neteller Sverige

Neteller är ett företag som erbjuder alternativ till transaktioner på nätet. De riktar in sig på kunder som handlar på nätet eller spelar t.ex. på odds hos bettingsidor.

Varumärken har sin historia tillbaka tills 1999. Man var då väldigt snabba med att starta upp en e-plånbok. Neteller är idag en del av Paysafe Group. Det är en koncern som nu driver några av de allra största betalningsmetoder som finns i världen.

Några av deras andra varumärken är Skrill och Paysafecard. Du kan läsa mer om bettingsidor med Skrill eller och bettingsidor som har Paysafecard. Det är nämligen även de frekvent använda hos flera aktörer.

Det finns användare av Neteller runt om i hela världen. Det gör det mer attraktivt för nätbutiker att erbjuda denna metod bland betalningarna.

 

 • Startår: 1999
 • VD: Lorenzo Pellegrino
 • Verksamma: Europa, USA, Sydamerika, Asien m.m.
 • Företag: Paysafe Group

Bonusar med Neteller

För att kunna tipsa dig om både bonusar och bettingsidor som har Neteller så har vi lagt fram tre sjysta alternativ. De är tre sidor som vi tycker är extra bra för dig som använde Neteller.

Det är alltid en god idé att läsa lite råd eller att själv jämföra sidor. Det gör det mer tryggt när du väl har valt en sida med odds att spela på.

Mr Green

Det är främst känt som ett casino – men det finns även Mr Green odds att spela på. Det kan du självklart göra med en bonus. Mr Green hade självklart inte få ta emot så många fina priser och utmärkelser om man inte erbjöd en bettingsida med smidiga betalningsmetoder. Därför har man bl.a. Neteller som alternativ.

Betsson

De allra flesta i Sverige har hört talas mot Betsson. Det är en sida som hela tiden håller sig aktuell för främst svenska spelare. Man har massor av kampanjer och tävlingar som man kan delta i. Inte minst när det spelas på odds inför stora matcher. Läs gärna mer om Betsson Sverige i recension som vi har skrivit.

Unibet

Den stora giganten på spelmarkanden som accepterar Neteller är Unibet. Här kan du snabbt och enkelt hämta ut din odds bonus utan omsättningskrav. Du kan använda dig av flera betalningsmetoder. Det är nämligen en bettingsida med Swish, Trustly, Neteller, Skrill m.m.

Du kan självklart även hitta omdöme för Unibet odds i Sverige bland alla våra recensioner. Där hittar du mer info!

Vanliga frågor

För att snabbt hitta den information du söker efter angående betting och Neteller betalningar så har vi lite frågor och svar. Här kan du se om du hittar den fråga du har.

Vilka bettingsidor accepterar Neteller?

Neteller är en betalningstjänst som är populär bland flera bettingsidor. Några som accepterar Neteller är bl.a. NordicBet, Mr Green och Unibet. Du kan se alla sidorna med Neteller i vår lista.

Är insättningar & uttag säkra med Neteller?

Ja. Mycket säkra. Den största fördelen är just att du kan göra betalningar där du slipper dela med sig av bankuppgifter. Man har ett mycket stort fokus på trygga betalningar på nätet.

Kan jag hämta bonusar när jag sätter in pengar med Neteller?

Ja. Bonusar brukar i regel delas ut till alla – oavsett vilken betalningsmetod som man använder. Det är alltid bra att läsa på lite om bonusregler & villkor innan du börjar spela.

Vad är Neteller?

Neteller är en betaltjänst som möjliggör snabba, säkra och smidiga betalningar. Det är en e-plånbok som gör att du slipper koppla ditt bankkort till en nätbutik eller oddssida?

Går det att göra både insättningar & uttag?

Hos vissa bettingsidor kan du endast göra insättningar med Neteller. Det finns flera sidor som även kan göra utbetalninar. Läs gärna mer info inne hos den bettingsida du väljer.

Andra betalningsmetoder