Trustly - Odds & betting

Det finns flera bettingsidor online som erbjuder dig att göra insättningar med betalningsmetoden Trustly. Här kommer vi ta fram fördelar med att använda Trustly när du spelar på odds och betting på nätet.

Dessutom kommer vi rekommendera dig till spelsidor som accepterar Trustly som betalning.

Läs vidare för se hur du kan spela odds med Trustly på bästa vis.

Bettingsidor med Trustly

Som du kan se så finns det ett gäng spelsidor online som har Trustly som betalningsmetod som man accepterar.

Alla dessa sidor tycker vi håller en hög nivå gällande din betting. Det är nämligen en sida som dels hjälper dig att snabbt och smidigt kunna spela på de matcher, eller sport som du helst vill. Dessutom är det välkända bettingsidor som många i Sverige redan är medlemmar hos. Vilket är ett kvitto på att det är välfungerande och populära sajter.

Alla de ovanstående sidor är helt enkelt bettingsidor som vi både tycker är bra, och accepterar Trustly som metod för insättningar och uttag.

Insättningar & uttag

För att direkt kunna sätta in pengar med Trustly på din bettingsajt så är det inga problem. Du går till väga på samma vis som du skulle gjort med vilken annan betalningsmetod som helst.

Du går nämligen in till den sida som låter dig göra din insättning. Därefter så kommer du få välja mellan vilken, eller vilka betalningsmetoder du vill använda. Accepterar då din oddssida Trustly så kommer du kunna välja den.

Därefter så behöver du endast följa de instruktioner som din bettingsida hjälper dig med.

Du bekräftar sedan din insättning genom att använda mobilt bank ID eller din bankdosa. Så enkelt är det att föra över pengar online via Trustly.

Om du sedan vill kunna göra uttag till Trustly så kommer det inte vara några problem. På samma vis som du gör en insättning, så kan du även göra ett uttag.

Om Trustly

Trustly är ett svenskt företag som erbjuder betalningslösningar över internet. Med hjälp av Trustly så kan du säkrare, snabbare och smidigare betala eller föra över pengar.

Företaget grundades redan 2008 i Stockholm. De har idag över över tio miljoner överförda transaktioner. Detta gör Trustly till en av de mest populära betalningsmetoderna att använda i Sverige. I början hade man namnet InstantBank, men bytte sedan till Trustly.

Idag kan du använda Trustly i över 800 bettingsidor, e-butiker m.m. ute på nätet. Detta har öppnat för att många kunder nu märkt av skillnaden med att enkelt kunna använda Trustly istället för att använda bankkontot.

En av fördelarna med Trustly är självklart att du inte behöver lämna ut dina bankuppgifter till den bettingsida eller e-butik som du vill föra över pengar till.

Här nedanför går vi genom om vilka fördelar eller nackdelar det finns att använda Trustly inne hos bettingsidor.

Fördelar

  • Tryggt – Inga bankuppgifter behövs lämnas till din bettingsida
  • Snabbt – Transaktioner med Trustly går oftast väldigt fort. Både uttag och insättningar
  • Smidigt – Du kan använda Trustly som en plånbok på nätet i över 800 spelsidor och e-butiker
  • – Trustly erbjuder avgiftsfria transaktioner

Nackdelar

  • Inget supportteam – Krånglar ditt konto kan det ta lång tid att få svar på dina frågor
  • Bara inom EU – Trustly är en tjänst som endast fungerar inom EU

Trustly bonusar

På alla spelsidor som accepterar Trustly som betalningssätt så kommer du inte gå miste om några bonusar på odds. Självklart kan du ta del av dessa erbjudanden och bonusar oavsett om du använder Trustly eller inte.

Däremot har det tidigare förekommit casinon och spelsidor med odds som erbjuder Trustly, och även lagt fram specifika erbjudanden som gäller endast för kunder som sätter in pengar med just Trustly.

Vi kommer kunna uppdatera dig kring dessa erbjudanden som är riktade till spelare som använder Trustly för att sätta in pengar på spelsidan.