Hockey VM odds – Vilka vinner VM 2024 i ishockey?

Vi på Sportal.se dyker ner bland alla odds inför ishockey VM 2024. Här kommer vi hjälpa dig med ett speltips för att tippa en vinnare av VM 2024 i ishockey. Vi jämför även alla spelbolagens odds inför mästerskapet. Allt för att du ska kunna spela på de bästa & högsta oddsen som finns på nätet.

Vi ger goda chanser till att Sverige kommer att vinna ishockey VM 2024. När vi kollar in oddsen som erbjuds hos bettingsidorna så känns ett speltips på att Tre Kronor vinner VM ännu mer spelvärt.

Vad: Ishockey VM 2024
Datum: 10 – 26 maj, 2024
Värdland: Tjeckien
Livestream: Bet365 & Viaplay
Speltips: Sverige vinner VM-guld (6.00 hos Unibet)

Vilka vinner hockey VM 2024?

Det är främst odds för laget som vinner som är populära att jämföra & spela på inför ishockey VM. Att försöka tippa en vinnare är ganska svårt – men ger dig höga odds & spänning under hela mästerskapet. Därför tycker vi att du bör jämföra odds hos bettingsidor – för att lägga ditt eget speltips.

Att kolla in odds inför ishockey VM 2024 hjälper dig även att kolla in vilka chanser Sveriges landslag har att vinna. Spelbolagen är de bästa källorna för att enkelt se vilka vinstchanser som landslagen har inför en turnering.

Alla odds för vinnare av hockey VM

Kanada 3.85
3.85
USA 3.85
3.85
Sverige 3.85
3.85
Finland 10.00
10.00
Tjeckien 10.00
10.00
Schweiz 12.00
12.00
Slovakien 41.00
41.00
Tyskland 51.00
51.00
Lettland 71.00
71.00
Danmark 251.00
251.00
Frankrike 501.00
501.00
Norge 501.00
501.00
Österrike 751.00
751.00
Kazakstan 751.00
751.00
Storbritannien 1001.00
1001.00
Polen 1001.00
1001.00

Last Updated At:

Vilka tror vi på Sportal.se vinner hockey VM 2024?

Det är främst tre lag som anses som störst favoriter till att nå en final – och där med vinna ishockey VM 2024. Bland dessa tre lag finns Sverige – tillsammans med Finland och Kanada. Spelbolagen är eniga om att det är just Kanada som ligger som störst favorit som vinnare enligt oddsen. Det kommer inte som en överraskning. Kanada blir verkligen laget att slå för de andra som vill lägga händerna på VM-guldet.

Kanada vore såklart ett väldigt tacksamt speltips. Det ska till något utöver det vanliga för att inte Kanada ska vinna ytterligare ett VM-guld. Vi tänker dock inte välja favoriten enligt oddsen i vårt eget speltips.

Vi tror verkligen att Sveriges trupp kommer att vara fullspäckad med stjärnor från både Europa och NHL. Sverige är ett av de landslagen som brukar ha bäst uppslutning och hjälp från NHL-spelare som åkt ur slutspelet. Sverige sitter just nu med flera av de hetare spelarna i NHL. Till exempel Rasmus Dahlin, William Nylander, Elias Pettersson m.m.

Vårt speltips kommer därför vara en avvägning mellan hjärta och hjärna när vi spelar på att Sverige blir vinnare av VM 2024 i ishockey.

Bettingsidor med odds under hockey VM 2024

 • Användarvänligt
 • Stort utbud av odds
 • Oddsboostar
 • Stor sponsor inom svensk idrott
 • Live streams av sport
 • Fokus på låga divisioner
 • Enkel registrering
 • Snygg spelsida
 • Stort utbud av spel & odds
 • Svenskt spelbolag från 1963
 • Live streams av sport
 • Stora erbjudanden & kampanjer
 • Världens största bettingsida
 • Högklassiga live streams
 • Några av de bästa oddsen
 • Trovärdig spelsida i Sverige
 • Roliga kampanjer & gåvor
 • Spela med Swish

Odds inför matcher under hockey VM 2024

Det är också populärt att spela på odds under matcherna som spelas under VM 2024. Därför kan du se en sammanställning med hockey VM odds för enskilda matcher. Där kan du se vilka matcher vi har att vänta i ishockey VM – samt vilka odds som gäller för spel på vinnare av matchen.

Där kan du jämföra vilka bettingsidor som har högst odds inför varje match som väntar under hockey VM. Perfekt för dig som alltid vill spela på de bästa oddsen för de matcher som du själv vill följa kanske via hockey streams. Jämför själv vilken sida som du anser har bästa oddsen inför matcherna du är mest intresserad av.

Spelschema & matchodds uppdateras inom kort

Vinnare i gruppspelet av hockey VM

En stor del av ishockey VM består av matcher i gruppspelet, Du kan redan nu tippa på landslag som du kommer att vinna Grupp A eller Grupp B. Här kan du se en sammanställning av de grupper som gäller för ishockey VM 2024

Grupp A

Lag Odds att vinna gruppen (Betsson)
Kanada 1.75
Sverige 2.75
Tyskland 9.00
Slovakien 11.00
Lettland 36.00
Frankrike 201.00
Kazakstan 251.00
Polen 501.00

Grupp B

Lag Odds att vinna gruppen (Betsson)
Finland 2.75
Tjeckien 3.50
USA 3.50
Schweiz 3.75
Danmark 41.00
Norge 201.00
Österrike 251.00
Storbritannien 501.00

Så spelar du på betting för hockey VM

Det är inte speciellt svårt att börja spela på hockey VM odds hos en bettingsida. Först och främst så behöver du hitta ett spelbolag som har det som du kräver eller önskar av en sida. Det är alltid bra att jämföra betsidor innan du väljer en sida att registrera dig hos. Det minskar risken för negativa överraskningar eller missförstå mellan ditt nya spelbolag och dig.

Det kommer att vara möjligt att spela på ishockey VM odds hos alla betsidor med svensk licens. Vi kan nämligen inte tänka oss att det finns spelbolag som missat att ta med odds från en såpass stor och populär turnering. Därför bör du istället söka efter saker som är viktigt för dig. Det kan handla om möjligheten att spela utan konto eller kunna göra insättningar & uttag med Swish hos spelbolag. En annan viktig faktor för en del spelare är också självklart de välkomstbonusar som brukar finnas till.

 1. Jämför spelbolagen & välj en sida som passar dig
 2. Skapa ett konto med BankID
 3. Gör en insättning (och hämta eventuell bonus)
 4. Gå till alla hockey VM odds
 5. Välj oddsen att spela på & lägg din insats

Bettingsidor & bonusar vi rekommenderar inför hockey VM 2024

Vi har tidigare lagt fram några betsidor som vi anser är bäst inför hockey VM odds. Där hittar vi sidor som normalt vis alltid ligger i topp när det kommer till att erbjuda höga ishockey odds. Där hittar vi några av de största och mer kända bettingsidor så som Bet365, Unibet och Betsson m.m.

Det är som tidigare nämnt också vanligt att spelare väljer att leta efter extra bra oddsbonusar under ett mästerskap som ishockey VM. Det kan vara en bra start för att sedan vinna pengar på de ishockey odds som finns under VM 2024. Då kan du till och med spela riskfritt och vinna pengar ständigt med de pengar som du fått i en hockey bonus inför VM.

Hos några av dessa bettingsidor så kommer du även kunna streama hockey VM 2024 – eller kunnna se andra hockey streams från NHL & SHL: Det kan därför även vara en viktig faktor när du ska välja en bettingsida för den bästa upplevelsen av hockey VM betting.

Här samlar vi några av de odds & bonusar som vi har kollat in extra inför ishockey VM 2024.

Betsida Fördelar Bonus
NordicBet Höga odds, Swish & BankID 500 kr
Unibet Höga odds, Swish & BankID 100 kr
Bet365 Ishockey streams, Swish & BankID 1500 kr
Hajper Oddsboosts, Swish, BankID 500 kr
Betinia Ny spelsida, Swish & BankID 120 kr

Håll koll på landslagens trupper

Avbslutningsvis rekommenderar vi dig att hela tiden hålla dig uppdatering kring de trupper som tas ut till hockey VM. Alla som minns hur ishockey VM brukar gå till känner säkert till att trupperna ändras i takt med turneringens gång. Paraellt med att ishockey VM spelas – så pågår även ett NHL slutspel. Allt efter som spelare droppas av NHL-slutspelet så kan de komma och ansluta till landslagen i VM.

Det kan innebär att trupperna ändras ganska frekvent och vissa landslag är skickligare att få sina utslagna NHL-spelare att ansluta till landslaget. Det kan vara bra att hålla noga koll på om du ska spela på odds inför matcherna.

Kanada, Sverige och Finland brukar vara nationer som får ihop ett stort gäng med NHL-spelare när de når lite längre i turneringen. Så lär det även bli under VM 2024.

Vanliga frågor om ishockey VM odds

Spelbolagen håller Kanada som favoriter till att vinna ishockey VM 2024 (cirka 5.00 i odds). Lagen som ses som utmanare är Finland, Sverige, Tjeckien och USA.

Det beror på specifikt vilka odds du vill spela på. Några betsidor som alltid har bra odds på ishockey är dock Bet365, NordicBet och Unibet.

Vårt speltips är en blandning mellan hjärta och hjärna. Vi har lagt ett speltips som säger att Sverige kommer att vinna VM-guld.

Absolut. Det är få spelbolag som inte tillåter dig spela på hockey VM odds med din välkomstbonus. Läs genom regler & villkor hos din nya bettingsida för att bli helt säker!

Mer speltips från Sportal

Ishockey
Speltipset från Sportal.se inför Sverige - Finland den 23/5 är en svensk vinst. Vi jämför bettingsidor som har bäst odds för vårt speltips.
22 maj, 2024
atalanta bayer leverkusen speltips stream
EL
Final i Europa League! Atalanta och Bayer Leverkusen ställs emot varandra, där Gian Piero Gasperini ska försöka bli mannen att bryta Xabi Alonsos förlustfria svit. Allt inför matchen här!
22 maj, 2024
Ishockey
Läs om Sveriges match i hockey-VM mot Slovakien. Matchen har nedsläpp på tisdag klockan 20:20. Speltips, odds & guide till streaming online.
21 maj, 2024
bologna juventus speltips stream
speltips
Intressant match där Thiago Motta ställs emot klubben som verkar vilja anställa honom. Läs speltips till matchen här!
20 maj, 2024
sverige frankrike speltips stream hockey vm
Ishockey
Sverige möter Frankrike i gruppspelet av ishockey-VM. Allt annat än svensk storseger vore en överraskning!
20 maj, 2024
ifk mff speltips stream
speltips
Speltips & odds i Allsvenskan. Läs om matchen mellan BK Häcken mot Malmö FF som sparkar igång klockan 19:00 på måndag.
20 maj, 2024