Streama Champions League

Vi tittar in vilka alternativ du har för att streama Champions League i fotboll på nätet. Se vilka sidor som har rättigheter för att sända Champions League via live streams – eller på din TV. Välj en streamingsida i vår lista – och börja titta på Champions League direkt!

Vart kan man streama Champions League i Sverige?

Streamisida Utbud
-Champions League
-Allsvenskan
-SHL
Svenska Cupen -Champions League (kval)
-La Liga
-Serie A

Här ovan kan du se vilka sidor som har rättigheter för att visa Champions League live streams på nätet. Vi rekommenderar dig inte att se på Champions League live streams gratis hos tveksamma sidor. Det är alltid en bättre idag att använda sig av lagliga CL streams med hög kvalité. Genom Champions League live streaming i Sverige så kommer du alltid kunna räkna med att svenska kommentatorer kommer att finnas med under matcherna.

Det är TV4 som har rättigheter för att visa Champions League streams i Sverige. De köpte rättigheterna för att sända CL-matcherna mellan åren 2021-2024. Det har lett till att många i Sverige valt att skapa ett konto hos TV4Play för att streama Champions League.

Dessa rättigheter som TV4 köpt är inte speciellt billigt. Därför kommer det inte vara möjligt att se Champions League streams gratis online. Du hittar alla priser och paket väl inne hos TV4Play.

Schema med Champions League live streams

För att hänga med bland alla TV tider och datum som gäller för Champions League – så finns ett schema här nedanför. Du kan se när du kan streama Champions League matcher. Inför de större matcherna så kan du läsa mer bland våra Champions League odds & speltips. Där kan du få mer info inför varje match – samt vilket resultat som vi tror kommer ske i matchen.

International - Champions League Final Stage

Match Outcome
30th Apr
Game
Result
FT
Bayern Munich Real Madrid
2 2
1st May
Game
Result
FT
Borussia Dortmund Paris Saint-Germain
1 0
7th May
Game
Result
FT
Paris Saint-Germain Borussia Dortmund
0 1
8th May
Game
Result
FT
Real Madrid Bayern Munich
2 1
Streama Champions League

Så streamar du Champions League online

Den sida som på nätet kommer att visa alla matcher från Champions League är Cmore. Denna sida kommer inte att kunna visa några Champions League streams. Utan istället så behöver du skapa ett konto, samt köpa till ett abonnemang. Detta abonnemang kommer i sin tur låta dig se alla matcher från Champions League. Helt utan undantag.

Inne hos Cmore så kommer du kunna se Champions League direkt i din mobil och iPad om du så önskar. Det spelar ingen roll om du använder dig av en iPhone, iPad eller Android. Det kommer fungera lika bra oavsett. Detta innebär att Cmore inte kommer låsa fast dig till en dator. Istället kan du välja själv hur & vart du vill se din fotboll från Champions League online.

  1. Gå till TV4Play
  2. Skapa konto gratis
  3. Köp paket/abonnemang som krävs
  4. Gå till alla Champions League streams
  5. Välj matchen som vill se från CL

Skulle du hitta till en Champions League live stream på nätet som inte sänds med hjälp av CMore, och den skulle vara. Ja, då är risken stor att du håller på att använda dig av olagliga streams. Det är som tidigare nämnt endast Cmore som har rättigheter att sända matcherna i Sverige. Det går även att streama Serie A och La Liga med hjälp av Cmore.

Att söka sig till olaglig live streaming av Champions League är verkligen inget vi rekommenderar. De är vanligtvis fyllda med reklam och i vissa fall även virus. Dessutom är de olagliga och det finns en liten chans att din IP-adress skulle spåras upp och att du kan böta för att tagit del av olagligt material på internet.

Kan jag se Champions League stream gratis?

Det är möjligt inne hos Cmore att testa deras sport streams gratis under en viss period. Det är ganska vanligt att TV4Play har erbjudanden om att till exempel streama Champions League gratis under 1-2 veckor. Det kräver att du har ett nytt konto. Det finns alltid information om dessa erbjudanden på deras startsida. Där kan du se vilket utbud som din testperiod låser upp – samt hur länge du kan se deras live streams utan kostnad.

Att använda sig av Champions League live streaming inne hos TV4 är självklart lagligt. Vi skulle aldrig rekommendera dig till en sajt som sänder olagliga och gratis CL streams.

Vi rekommenderar dig inte att leta efter Champions League live streams som är gratis. Det finns då en stor risk att du hamnar hos en sida med olagliga live streams. Detta är kopplat till risker för dig och dator. Du bör heller inte förvänta dig att hitta bra sändningar hos dessa sidor. De är oftast fyllda med reklam och kan sprida virus till din dator. Om nu inte anledningen kring att dessa CL live streams är olagliga är ett starkt argument nog.

Se Champions League på TV

Det är självklart inte bara via live streaming som du kan följa Champions League med. Det finns även de TV-kanaler som sänder live från matcherna. Vissa matcher i Champions League sänds på de kanaler som ingår i ett svenskt standardutbud av kanaler.

Vi rekommenderar dig att alltid ta hjälp av oss för att se vilken, eller vilka kanaler som sänder live från just den match du vill. Det finns nämligen en chans att du kan se de bästa matcherna på TV4. Varje år så bjuder nämligen Telia dig på flera matcher som visas på just TV4.

Om du vill garantera dig själv med att kunna se kanaler med Champions League på TV. Då rekommenderas du att kontakta Cmore/Telia. Där kan du nämligen köra ett kanalpaket med alla sportkanaler som Telia äger. Inne på dessa kanaler så kommer de att ladda upp med sändningar från alla matcher från Champions League TV.

Tyvärr så är det inte att få tillgång till alla kanaler vart de sänder Champions League matcher på TV. Det bästa du kan göra är att själv kontakta Cmore eller Telia via mail, telefon eller mail. Där kommer de sedan garanterat hjälpa dig med att få tillgång till Champions League på din TV.

  • TV-kanal: TV4 (endast utvalda matcher), TV4 Fotboll, TV4 Sport m.m.
  • Svenska kommentatorer: Ja
  • HD: Ja

Så spelas Champions League

Här kommer vi att gå genom lite mer i detalj om hur man spelar Champions League. Det finns flera olika steg som man kan uppnå, och endast de bästa lagen i Europa når hela vägen till final.

Kval

Innan turneringen kan starta på allvar så måste lag kvala in till Champions League. Likt som landslag kvalar in till ett VM.

Först och främst så kvalificerar man sig till en kvalplats för Champions League genom att vinna, eller spela bra i sin inhemska liga eller cup. Därefter ställs man mot andra europeiska lag som tagit samma väg. Det gäller att gå obesegrad genom alla returmöten som spelas under kvalet, för att sedan nå in till turneringen.

Flera lag i Europa är redan direktkvalificerade till Champions League. Detta är tack vare resultat från föregående år.

När man sedan skiljt vinnarna från förlorarna, och endast har 32 lag kvar. Då är det dags för att dela in lagen i olika grupper.

Grupper

Alla 32 deltagande lag i Champions League kommer att delas in i olika grupper. Lottningen till grupperna är seedade för att skapa så många bra & jämna grupper som möjligt. Varje grupp består av fyra olika lag. Här kommer det främst lag från bl.a. Premier League, Serie A, La Liga eller Bundesliga.

I gruppen spelar man två matcher mot samtliga av sina gruppkonkurrenter. En på hemmaplan, och en på bortaplan. De två lag som sedan placerar sig högst i grupptabellen när alla gruppspelsmatcher är spelade är klara för finalspelet.

De lag som hamnar som bästa treor över hela gruppspelet i Champions League kommer att åka ut. Däremot så får de en biljett in till finalspelet i Europa League.

De resterande lag får vackert lämna turneringen, och försöka nästa år.

Finalspel

När grupperna är avslutde så kommer ettorna i varje grupp lottas mot tvåorna. Dessa lagen skapar tillsammans de matcher som gäller i åttondelsfinalerna.

Finalspelet spelas mellan två lag under två matcher. Det lag som vinner den interna matchserien efter två spelade matcher kommer att ta steget vidare mot åttondelsfinalerna. Väl där så kommer samma procedur upprepa sig. Två matcher, det lag med bäst poäng, målskillnad eller flest bortamål fortsätter vidare mot de återstående finalerna.

Final

När det sedan bara återstår två lag i turneringen. Då är vi framme till Champions League finalen. Denna match är utan tvekan den match som får mest uppmärksamhet, och som flest väljer att streama online.

Finalen i Champions League kommer inte att ta samma form som övriga finalmatcher. Här kommer lagen endast spela en direktavgörande match. Vinnaren av finalen kommer således bli det lag som vinner hela Champions League. Platsen för Champions League finalen är alltid förbestämd. Detta för att inte ge något av lagen fördelen att spela på sina hemmaarena.

Champions League final 2020 kommer att spelas i Istanbul. Vilka lag som kommer att spela finalmatchen är inte fastställt ännu.

Titta pa cl online

Lottning

Något som är speciellt intressant för den som följer ett speciellt lag i Champions League är lottningarna. Det finns flera olika Champions League lottningar som är viktiga. Först så lottas lagen mot varandra i kvalmatcher.

När alla lag är klara för turneringen så är det återigen dags för en Champions League lottning. Denna lottning kommer att dela in alla 32 lag i olika grupper med fyra lag i varje grupp. Detta är nog den lottning i Champions League som är mest intressann från fotbollssuportrar.

När det handlar om att kunna streama Champions League lottning live på nätet, så är detta något som finns hos flera sajter än hos Viaplay. Faktum är att du kan flera gånger se Champions League lottningarna på nätet. Sändningar från lottningarna finns alltid inne hos UEFA.com. Där uppdaterar de alltid med live streams från lottningarna. UEFA är förövrigt den organisation i världen som anordnar Champions League varje år.

Den sista lottdragningen som återstår av ett år med Champions League är finalspelet. När alla grupper är slutförda, och vi vet vilka lag som ska göra upp i finalspelet. Då är det fram med lottunnan igen, och nya matcher ska lottas.

Senaste vinnare & mästare av Champions League

Här kan vi rada upp de lag som tidigare har stått som vinnare i Champions League. Vi har valt att ta med de lag som vunnit titeln som mästare sedan milleniumskiftet.

2000 – Real Madrid
2001 – Bayern Munchen
2002 – Real Madrid
2003 – Milan
2004 – FC Porto
2005 – Liverpool
2006 – FC Barcelona
2007 – Milan
2008 – Manchester United
2009 – FC Barcelona
2010 – Inter
2011 – FC Barcelona
2012 – Chelsea
2013 – Bayern München
2014 – Real Madrid
2015 – FC Barcelona
2016 – Real Madrid

2017 – Real Madrid
2018 – Real Madrid
2019 – Liverpool
2020 – Bayern München
2021 – Chelsea
2022 – Real Madrid
2023 – Manchester City

Lag som vunnit Champions League flest gånger:

1. Real Madrid (14 gånger)
2. Milan (7 gånger)
3. Liverpool (6 gånger)
4. Bayern München (6 gånger)
5. FC Barcelona (5 gånger)

Tips & betting

Det är inte speciellt konstigt att det är vanligt bland svenskar att spela på odds under Champions League. Världens största turnering för fotbollsklubbar innebär nämligen stor uppmärksamhet. Både när det kommer till live streaming och när det handlar om betting. När man spelar på betting är det extra kul om man har bra oddsbonusar att spela med,

Vi har märkt av att Champions League är en av de turneringar som omsätter mest pengar när det handlar om betting online. Många ser en perfekt chans att vinna pengar samtidigt som några av de bästa matcherna i världen spelas.

Det är inte helt ovaligt att människor i Sverige letar efter betting tips på Champions League. Detta för att se hur andra fotbollsintresserade tipsare tror hur matcherna kommer att sluta.

Spelbolagen ligger självklart inte och sover när det finns flera matcher i Champions League i deras sportsbooking. Därför eldar bettingsidor oftast på hypen inför matcherna som ska spelas. Det är då stora chanser för dig att kunna hämta en värdfull oddsbonus som du kan spela med.

Vi på Sportal försöker hela tiden att uppdatera våra läsare kring vilka Champions League-erbjudanden som finns tillgängliga på de spelsidor som vi rekommenderar på nätet.

Se fotboll från andra ligor i Europa

Om du inte känner dig säker på att bli medlem och kund hos Viaplay, så kanske deras övriga utbud kan få dig att bestämma dig. Det finns nämligen mer än bara Champions League streams inne hos Viaplay. De har nämligen samlat ett, enligt oss, kungligt utbud av fotboll på sin sida.

Det finns nämligen mycket mer fotboll än bara från Champions League. Du som älskar fotboll lika mycket som vi är säkert även intresserad av La Liga eller Premier League. Alla de matcher som spelas i dessa två ligor kommer du även kunna streama hos Viaplay. Detta i förutsatt att du är kund som köpt premium.

Vad väntar du på?

Att se fotboll från Champions League med live streams så behöver du inte oroa dig för att få virus, dina ögon ska åldras i förtid, eller att bilden bara försvinner och du missar matchens höjdpunkt.

Skulle det bästa endast vara bra nog. Då kan du se allt som händer i matcherna i HD-kvalité, och lägga viktiga insatser live.

Så allt du behöver göra är att hitta en tjänst som erbjuder Champions League, eller annan fotbollstreams på nätet. Vi tycker att ViaPlay är en riktigt bra tjänster när det gäller att live streama sport free online. Skapa ett konto hos någon av dessa streamingsajter direkt!

Det är streamingsidan TV4Play som har alla rättigheter för att visa matcher i Champions League. I ett samarbete med DiscoveryPlus så har det blivit möjligt att även titta på Champions League hos DiscoveryPlus.

Det är kanaler som ingår i TV4-koncernen som kommer att visa matcher från Champions League. Det innebär att du kan titta på CL på kanalerna TV4, TV4 Sport, TV4 Fotboll m.m.

Nej. I regel så är det inte möjligt att se Champions League gratis hos TV4. Det kan dock finnas erbjudanden som låter dig få testa deras streamingsida helt gratis under en begränsad period. Det gör att det finns chans att se Champions League streams gratis med TV4.

Ja. TV4 erbjuder alla sina medlemmar att streama matcher i bästa möjliga kvalité (HD).

Speltips & betting förslag

Ishockey
Speltipset från Sportal.se inför Sverige - Finland den 23/5 är en svensk vinst. Vi jämför bettingsidor som har bäst odds för vårt speltips.
22 maj, 2024
atalanta bayer leverkusen speltips stream
EL
Final i Europa League! Atalanta och Bayer Leverkusen ställs emot varandra, där Gian Piero Gasperini ska försöka bli mannen att bryta Xabi Alonsos förlustfria svit. Allt inför matchen här!
22 maj, 2024
Ishockey
Läs om Sveriges match i hockey-VM mot Slovakien. Matchen har nedsläpp på tisdag klockan 20:20. Speltips, odds & guide till streaming online.
21 maj, 2024
bologna juventus speltips stream
speltips
Intressant match där Thiago Motta ställs emot klubben som verkar vilja anställa honom. Läs speltips till matchen här!
20 maj, 2024
sverige frankrike speltips stream hockey vm
Ishockey
Sverige möter Frankrike i gruppspelet av ishockey-VM. Allt annat än svensk storseger vore en överraskning!
20 maj, 2024
ifk mff speltips stream
speltips
Speltips & odds i Allsvenskan. Läs om matchen mellan BK Häcken mot Malmö FF som sparkar igång klockan 19:00 på måndag.
20 maj, 2024