Skidor – Odds, bettingsidor & bonusar (2023/24)

Säsongen 2023/24 kommer bjuda på massor av odds på skidor – inte minst i världscupen. Här kan du få tips på bettingsidor med odds på längdskidor.

Vi kommer även ge dig våra speltips på vinnare av den totala världscupen i skidor 2023/2024. Det finns bra odds på svenska segrar!

Bettingsidor med längdskidor odds

 • Stor sponsor inom svensk idrott
 • Live streams av sport
 • Fokus på låga divisioner
 • Världens största bettingsida
 • Högklassiga live streams
 • Några av de bästa oddsen
 • Spela med Swish
 • Live streaming
 • Användarvänligt
 • Svenskt spelbolag från 1963
 • Live streams av sport
 • Stora erbjudanden & kampanjer

Bland de bettingsidor som vi tagit med i listan så kan du spela på odds inom skidor i världscupen 2023/24. Vi har endast valt att ta med betsidor med licens. Det gör ditt spelande tryggare och smidigare.

När du jämför sidor med längdskidor odds – så finns många faktorer att ta hänsyn till. En del spelare väljer att prioritera en bettingbonus. Andra spelare kan istället prioritera ett spelbolag som har Swish uttag & betalningar. Du bör fundera vad du söker hos ett spelbolag som har odds på längdskidor. Sedan kan du använda vår topplista för att jämföra!

Vinnare av världscupen 2023/24 i skidor

Det är möjligt att spela på odds och betting inom skidor på flera olika vis. En del föredrar att lägga ett långtidsspel. Det kan då vara att tippa en vinnare av den totala världscupen.

Det är även möjligt att spela på vinnare i varje världscupstävling hos flera bettingsidor. Då kan du öka spänningen inför de loppen som du kan följa på TV eller live streams.

Odds för att vinna av världscupen i längdskidor – Herrar

Det råder inga tvivel om att Johannes Hösflot Kläbo står som stor favorit att vinna världscupen i skidor 2023/24. Det finns utmanare som har väldigt höga odds. Vårt speltips är dock att Johannes Kläbo återigen kommer att vinna. Han är för stark helt enkelt.

Skidåkare Vinner totala VC – Odds från Svenska Spel
Johannes Hösflot Kläbo 1.15
Pål Golberg 9.10
Simen Hegstad Kruger 10.00
William Poromaa 15.50
Fedrico Pellegrino 16.00
Didrik Tönseth 16.00
Martin Löwström Nyenget 18.00
Calle Halfvarsson 23.00

Odds för att vinna av världscupen i längdskidor – Damer

På damsidan är det mer intressant för oss i Sverige. Vi har både Ebba Andersson och Frida Karlsson med som favoriter enligt oddsen att vinna världscupen.

Skidåkare Vinner totala VC – Odds från Svenska Spel
Frida Karlsson 2.43
Ebba Andersson 2.68
Jonna Sundling 5.70
Tiril Udnes Weng 7.40
Jessica Diggins 7.80
Kertuu Niskanen 18.50
Rosie Brennan 19.00
Nadine Faendrich 23.00

Vem vinner sprintcupen?

Det ska heller inte glömmas bort att sprintcupen existerar. Här har Sverige återigen bra odds för att knipa en guldmedalj i den totala cupen. Här följer de odds och favoriter som finns inom sprintcupen 2023/24.

Skidåkare Vinner sprintcupen – Odds från Unibet
Herrar:
Johannes Hösflot Kläbo 1.08
Erik Valnes 6.90
Richard Jouve 10.30
Damer:
Kristine Stavaas Skistad 2.29
Jonna Sundling 2.40
Maja Dahlqvist 5.30

Speltips inför världscupen (längdskidor) 2023/24

När vi kollat över vilka odds som finns inom längdskidåkning så faller våra speltips på plats. Här ger vi dig våra tips på långtidsspel som går ut på att gissa vinnare i världscupen.

Vi tror stenhårt på de svenska damerna. Inte minst Frida Karlsson som är på väg mot ett nytt steg i karriären. Denna vintern kan hon mycket väl tampas om guldet i den totala världscupen. Vi tycker helt klart att oddsen är värda att testa. Det skapar sedan en bra spänning under hela världscupen 2023/24.

Betting på längdskidor – så gör du!

Det är precis lika enkelt att spela på längdskidor odds – som för alla andra sporter. Det kommer finnas skidor odds i samma sportsbook som du normalt spelar i.

Hos flera spelbolag som erbjuder betting inom skidor så ligger alla oddsen under kategorin ”Vintersport”. Där kan du sedan välja ”längdskidor” för att se alla aktuella oddsen. Du kan även välja att spela på alpint, nordisk kombination eller skidskytte odds.

Det kan vara bra att notera att alla svenska bettingsidor inte har odds inom vintersport och skidor. Därför rekommenderar vi dig att använda vår topplista med bettingsidor som faktiskt har längdskidor i sin sportsbook. Om du ska välja ett nytt spelbolag så bör du alltid kolla upp vilket utbud som du erbjuds!

För att börja spela på längdskidor och oddsen hos bettingsidor – så har vi sammanställt allt som krävs.

 1. Välj en bettingsida med längdskidor odds
 2. Gå vidare till sidan
 3. Registrera ett nytt konto med BankID
 4. Gör insättning & få eventuell bonus
 5. Gå till alla längdskidor odds
 6. Välj spel + insats

Bonusar för betting på längdskidåkning

Det finns en lång rad svenska betsidor med licens som erbjuder odds inom längdskidor. Flera av dessa bettingsidor har även en bonus för sina nya spelare. En så kallad välkomstbonus.

Det allra mest normala är att du kan spela fritt med din bonus. Vilket gör att du ska spela på alla olika odds eller bettingkategorier. Det gör i förlängningen att du kan använda din oddsbonus på skidor.

Här kan vi tipsa om tre olika spelbolag som har bonusar eller gratis bets till nya medlemmar. Alla dessa sidor nedanför har även betting för skidor och annan vintersport.


Svenska Spel

En av de sidor som lägger upp egna odds från längdskidåkning är Svenska Spel. De har sin egen plattform som i flera fall kan ge dig bästa oddsen för flera spel inom vintersport. Här kan du spela utan konto & med BankID eller FrejaeID.


Betsson

Betsson kommer dela ut en bonus som dukan använda på odds inom skidor. Där får du 500 kr extra + free spins som du kan använda i deras online casino. Det ger dig en bra start hos ditt nya spelbolag – och du lär bli nöjd med utbudet!


Unibet

Unibet är en grymt bra sida för dig som vill spela smidigt. Deras bettingsida accepterar Swish betalningar och låter dig logga in med BankID. Här finns det även massor av odds på en lång rad olika vinstersporter. Detta är ett spelbolag med bet builder som ger dig ännu mer frihet i dina spel.


Följ längdskidåkning på ett nytt vis!

Att spela på betting och odds inom längdskidor är inte speciellt vanligt. Det finns dock ett ökande intresse för att lägga speltips inför tävlingar i världscupen, VM eller OS.

Vi på Sportal.se tycker det är ett enkelt knep för att ytterligare öka spänning under skidloppen. Längdskidåkning kan flera gånger kännas lite väl långdraget och odramatiskt. Med hjälp av längdskidor betting så blir varje lopp ännu mer intressant!

Vi tycker även du borde testa med en mindre summa. Det tror vi är en bra start för att börja spela odds på nya sporter.