Betting- & speltips idag

Här kan du läsa alla våra speltips inom fotboll och sport. Vi tar med odds vi väljer att spela på inför alla stora matcher. Där kan du själv hitta spelförslag inför matcher du själv vill se eller spela på genom betting på nätet.

På sidan hittar du främst fotboll speltips som finns för dagens matcher. Vi håller oss alltid uppdaterade med de matcher som spelas idag eller inom kort framtid. Vi har fokus på stora ligor i Sverige i våra bettingtips. Därför kan du följa tips för Allsvenskan, Serie A, La Liga, Premier League, Bundesliga m.m.

Det är inte bara fotboll som våra tips kommer att täcka upp. Även andra sporter så som ishockey, handboll, tennis, skidor m.m. kan du läsa speltips kring.

Vi försöker vara en seriös sida som erbjuder våra läsare gratis speltips. Vi rekommenderar dig endast att spela på bra & svenska bettingsidor. Bland våra betting bonusar på odds kan du se alla sidor vi rekommenderar.

Alla dagens speltips

Sundsvall - GAIS, 15/6: Speltips & stream
Sundsvall - GAIS, 15/6: Speltips & stream
Sundsvall är stora favoriter till att slå GAIS i Superettan och ta ett kliv mot toppen av tabellen. Vårt speltips är en rak hemmaseger till ett schysst odds.
News icon13 juni, 2021
Author iconKatten Jansson
Polen - Slovakien, 14/6: Speltips & odds (EM)
Polen - Slovakien, 14/6: Speltips & odds (EM)
Polen och Slovakien gör upp, i den första matchen av Grupp E! …
News icon13 juni, 2021
Author iconEmil Sandberg
Paraguay - Bolivia, 15/6: Speltips & stream
Paraguay - Bolivia, 15/6: Speltips & stream
Med tanke på den stenhårda konkurrensen i gruppen kommer både Paraguay och Bolivia att inleda försiktigt i Copa America. Därför är ett målsnålt möte att vänta.
News icon13 juni, 2021
Author iconKatten Jansson

Tips på bäst sidor med odds i Sverige

 • tick markVärldens största bettingsida
 • tick markHögklassiga live streams
 • tick markNågra av de bästa oddsen

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

 • tick markStor sponsor inom svensk idrott
 • tick markLive streams av sport
 • tick markFokus på låga divisioner

18+ | Regler & villkor gäller | bonus ger till nya spelare endast | Stödlinjen.se

Gratis speltips på dagens matcher

Målet är att du alltid ska kunna surfa in på Sportal.se för att hitta speltips inför matcher du vill betta på. Därför håller vi sida uppdaterad dagligen med nya speltips inför matcher som spelas idag – eller nästkommande dagar.

Alla våra speltips är gratis att läsa. Vi plockar ut de bästa matcherna för att erbjuda dig de bästa oddsen och speltipsen som våra experter ser inför matcherna. Det finns inga garanterier för att vinna pengar på betting med hjälp av våra speltips. Däremot är vi säkra på att de ger dig en bättre bild om vad som finns att vänta inför matcherna.

Många letar främst efter att läsa gratis speltips inför matcher idag. Det är sällan som ett speltips man betalar för skulle bevisligen vara bättre.

Våra bettingtips kommer inte heller bara att att visa dig vilka odds vi kommer spela på. Vi jämför även odds på olika sidor för att ge dig även de bästa oddsen inför dina matcher.

 • Alltid gratis speltips
 • Från experter med erfarenhet av betting
 • Jämförelse av odds på olika bettingsidor
 • Analyser & förutsättningar inför matchen

Sporter bland våra tips

Som vi nämnde tidigare så är det ett främst fokus på fotboll. Det är inom fotboll som flest människor i Sverige söker speltips för. Det innebär inte att vi även lägger till andra sporter. Inför stora turneringar och mästerskap kan det finnas mycket stort intresse att även läsa speltips i andra sporter. Inte minst inom hockey, handboll och tennis.

Fotboll

Vår helt klart största kategori med tips inför odds och betting. Det är fotboll som är den största sporten – inte bara i Sverige – utan även i övriga världen. Därför prioriterar vi odds inför fotbollsmatcher. Vi hämtar speltips från de största ligorna och turneringarna. Du kan hitta tips inför matcher i Premier League, Serie A, Bundesliga, Allsvenskan, Superettan, Serie A m.m.

Det finns även gott om odds & speltips inför EM 2021, samt på fotboll som spelas i Champions League och Europa League.

Ishockey

Vi brukar inte lägga upp speltips inför separata matcher i SHL eller NHL. Inom ishockey spelas väldigt många matcher per säsong – och svårt att följa med välskrivna speltips. Därför är det främst fokus på bettingtips under en hel säsong.

Vi har dock undantag för när Sveriges landslag spelar VM i ishockey. Där kommer du att kunna läsa mycket om hockey VM 2021 odds & vinnare. Vi kommer även följa upp med separata speltips inför alla Sveriges matcher.

Tennis

Det finns alltid ett stort intresse i Sverige när stora turneringar spelas i Grand Slam. Vi följer oftast alla dessa tävlingar med lite tips och råd. Tennis är en perfekt sport att spela på odds på. Det är mycket man kan spela på – och sporten blir mer spännande med hjälp av betting.

Vi brukar alltid ha lite speltips inför tävlingar som Australian Open, Wimbledon, US Open och Franska Öppna.

Handboll

Likt ishockey så kommer vi inte ha massor av speltips från handboll. Det är främst när Sveriges landslag spelar i VM eller EM. Det är inte speciellt mycket intresse att hitta till odds inför matcher i Svenska Elitserien eller Bundesliga i Tyskland.

Sportals experter

De experter som jobbar med att publicera speltips är just nu fyra stycken. Du kan läsa en kort presentation om alla de skribent som varje dag ger oss fler speltips och odds inom fotboll och andra sporter.

 • Jimmie Nyman – Bäst koll på svensk fotboll i Allsvenskan och Superettan. Håller främst på Falkenbergs FF. Gillar även ishockey & vintersport.
 • Emil Sandberg – Passionerad supporter av Serie A – och AC Milan. I Sverige så är det Hammarby IF som gäller.
 • Gustaf Rauer – En inbiten skribent inom Premier League – men räds inte att skriva om andra ligor.
 • Katten Jansson – Vår egen lilla katt som har koll på Bundesliga och Premier League. En stor passion även för större tennisturneringar.

Bästa sidor för betting

Utöver att vi ger dig massor av tips på odds inom massor av olika sporter och ligor – så hjälper vi dig även med att hitta bäst bettingsida. Därför har vi skrivit flera recensioner för bettingsidor. Där finns allt tänkbar information och våra egna omdömen av varje spelsida. Där kan man läsa mer om för- och nackdelar.

Du kan även läsa vidare om vilka betalningsmetoder som är möjliga att använda på varje sida. Du kan även läsa mer alla bonusar och odds som sidan erbjuder dig.

Med andra ord så finns det väldigt många tips som vi kan dela med oss av innan du börjar spela på betting.

 

Få hjälp med Stryktipset

Inte sällan så kan våra speltips hjälpa dig inför matcher som finns med i Stryktipset. Det är en form av spel där man lägger ihop en spelkupong med upp till 13 matcher. Det är bettingsida Svenska Spel som har denna typ av spel. Det gäller att ha så många rätt tips som möjligt för att vinna mycket pengar. Därför är det ganska populärt i Sverige att hitta speltips från Stryktipset.

Oftast så kan det finnas med matcher i Stryktipset som man inte har så bra koll på. Då kan ett gratis speltips vara helt perfekt. Där kan du kostnadsfritt läsa vad en av våra experter tror om matchen. Du kan då välja att rygga våra oddstips eller spela på något annat odds efter du läst våra tankar.

Stryktipset brukar ha främst fokus på fotbollsmatcher från Premier League eller Championship.

Europatipset

På samma vis som Stryktipset är ett större spel inför matcher från England – så är Europatipset ett spel för dig som är intresserad av övrig europeisk fotboll. Då är det istället matcher från övriga ligor. Inte sällan med fokus på Serie A, La Liga, Bundesliga och Allsvenskan.

Precis på samma vis som våra speltips kan hjälpa dig i Stryktipset – så kan våra speltips även hjälpa dig med Europatipset. Det brukar alltid finnas med matcher i kupongen som du kan hitta här på sidan.

Topptipset

Ett annat populärt tips att spela på hos Svenska Spel är Topptipset. Det är en kupong som oftast består av 8 matcher. Det är speciellt framtagna matcher för att anses vara de bästa och mest intressanta. Nästan alla matcher som läggs till i Topptipset kan du läsa om här på hemsida. Vår ambition är nämligen att du ska kunna läsa speltips om alla de bästa matcherna som spelas i Europa.

Vanliga frågor

Här kan du snabbt hitta frågor och svar på de vanligast funderingarna som finns för våra speltips.

Vart kan jag hitta speltips idag?

Hos Sportal.se så uppdaterar vi med nya speltips varje dag. Du kan hitta tips inför betting på alla de stora och mest intressanta matcherna som spelas.

Är det gratis att läsa speltips hos Sportal?

Absolut. Det är 100% gratis – och du behöver aldrig betala för att läsa vidare om vilka odds vi spelar på inför matcherna.

Vilka sporter finns det speltips från?

Främst inom fotboll, men även andra sporter som handboll, ishockey, basket och tennis. Vi uppdaterar alltid med bettingtips inför de matcher vi tror har högst intresse.

Finns det några garantier att vinna pengar?

Nej. Speltips är våra egna tankar och analyser inför matcher. Det finns inga garantier för att vinna pengar när du ryggar oss.

Vart kan jag hitta bästa oddsen?

Vi uppdaterar alltid med en liten jämförelse med hemsidor som erbjuder odds och spel på matcher. Där jämför vi vilken av de bettingsidor vi rekommenderar som har bästa oddsen inför matchen du vill spela på.