About us background

Om OssPå denna sida har du chansen att bekanta dig med oss på Sportal. Här kommer vi närmare att förklara vilka vi är, vad vi gör, och varför du ska välja oss!

Som du kanske märker är Sportal.se ett välfylld och uppdaterad hemsida. Vi ser till att det alltid finns nya saker att läsa om kring fotbollens värld.

Sportal.se är en självständig nätsajt som erbjuder sina läsare nyheter, krönikor, speltips och odds. Huvudfokus ligger på fotboll, men du finner uppdateringar om de flesta sporterna.

Vår personal består av sport- och bettingexperter med expertis inom flera områden. Utöver att skriva artiklar om aktuella matcher och liknande publicerar de även recensioner om spelbolag, topplistor över det ena och det andra samt roliga fotbollsquiz. Centralt på Sportal.se ligger våra speltips, uppbackade av massor av statistik och olika variabler. Vi täcker matcher och tävlingar från hela världen.

Sportal har funnits internationellt sedan slutet av 1990-talet, och i Sverige sedan år 2000. Sedan några år tillbaka styrs hemsidan av det danska medieföretaget Rebel Penguin ApS, som köptes upp av Gaming Innovation Group (GiG) år 2017. GiG är en av världens ledande online gaming företag.

Vad gör vi?

På sajten hittar du massor av nyttig information. Vi har samlat allt från recensioner av bookmakers, speltips på heta matcher och streamtjänster.

Vi ser till att driva en hjälpfull sportsida som varje dag når ut till både nya & gamla läsare i Sverige. Intresset ökar hela tiden och Sportal bara växer och växer!

Vi försöker hålla en så hög nivå på våra nyheter, recensioner, speltips och blogg som det bara är möjligt. Detta för att du alltid ska kunna ha en chans att få en bild av en match, bookmaker eller live stream som du intresserar dig för.

Varför välja oss?

Varför du ska välja att få speltips, guider till live streams och fotbollsnyheter av oss är enkelt att svara på. Vi är nämligen en oerhört sportintresserad redaktion som främst håller fotboll nära hjärtat.

På redaktionen så handlar nästan allt om fotboll. Detta i form av betting, streams och senaste nytt från alla världens ligor. Vi älskar att hänga med i utvecklingen av världens största internationella sport.

Vi ser därför även till att sprida våra tankar, bettingstips och recensioner för våra läsare. Det är till för att du ska snabbt och enkelt kunna få hjälp när det handlar om bookmakers, tips och streams. Vi har under en längre tid sysslat med detta, och är erfarna inom dessa områden.

Därför kan du vara säker på att få tips från rutinerade fotbollsfans, oddsspelare och stream-nördar online.

Detta resulterar i att vi själva kan anse vad vi tycker, och kan ge vår egen bild av världens fotboll. Vi är även en redaktion som finns till för våra läsare. Vilket innebär att vi arbetar hårt för att göra dig nöjd. Det är nämligen du som läsare som ser till att vi växt till den sportsajt vi är idag!

T.ex. ökar chansen att hitta en bra bookmaker som om du går igenom våra recensioner. Där får du massor av hjälp, redan på förhand innan du ska välja en bettingsajt på nätet.

Vilka är vi?

Sportal.se drivs från Danmark, närmare bestämt i Köpenhamn. Trots att företaget har fler sajter på olika språk, så läggs ett enormt fokus på Sportal.

Vår svenska redaktion består som tidigare nämnt av personer som brinner för fotboll, sport, betting och live streams. Vårt gemensamma intresse blir bara ännu större när vi tillsammans uppdaterarar vår svenska sajt, och märker att våra läsare tycket vi är en hjälpfull sida online.

I vår svenska redaktion så läggs mer eller mindre 90 % av arbetet till att göra Sportal till en ännu bättre sportsajt. Vi satsar verkligen hårt på att bli det solklara valet för alla som intresserar sig för fotboll.

Kontakta oss!

Om du behöver ytterligare information om vilka vi är som håller Sportal.se levande, eller skulle du ha andra frågor kring vår sportsajt? Då är du självklart välkommen att kontakta oss.

Du kan kontakta oss på flera olika knep. Du kan skicka en kommentar i samband med en nyhet eller recension som du vill diskutera. Du kan även se till att skicka ett mail där du kan komma i kontakt med oss personligen.

Vi kommer att svara snabbt på dina eventuella frågor, klagomål, beröm eller andra saker. Vi tror och hoppas att du blir nöjd med våra svar. Vi har nämligen ingenting att dölja, och kan alltid se till att leverera sjysta svar.

Vill du kontakta oss kan du hitta mer information på vår kontaktsida. Där hittar du ytterligare information om hur du kan nå oss!

Våra kontor

Danmark

Rebel Penguin ApS Nannasgade 28, 2200 København N, Danmark

Malta

Gaming Innovation Group @GiG Beach Triq Id-Dragunara Saint Julian’s, STJ 3148 Malta

USA

8359 Stringfellow Rd St. James City FL 33956 USA

Kontaktinformation

Mejladress: [email protected] Företagets hemsida: https://www.gig.com/