Bet builder – Bettingsidor med Bet Builder

Här kan du hitta alla bettingsidor som har bet builder för sina odds. Med hjälp av en bet builder hos ditt spelbolag så kan du skapa egna spel. Du kombinerar och bygger ihop egna spel – för att sedan spela med högre odds.

Att spela odds med bet builder hos ett spelbolag betyder att du kan välja flera resultat i samma match. Du kan då skapa eget oddsspel där du tippar både på vinnande lag och antal mål i matchen. Jämför alla de bästa bettingsidor med bet builder i vår lista nedanför.

Vilka betttingsidor har bet builder? (Skapa eget spel)

 • Världens största bettingsida
 • Högklassiga live streams
 • Några av de bästa oddsen
 • Användarvänligt
 • Stort utbud av odds
 • Oddsboostar
 • Spela med Swish
 • Bra bonusar
 • Enkla & snabba uttag
 • Spela med Swish
 • Live streaming
 • Användarvänligt
 • Stor sponsor inom svensk idrott
 • Live streams av sport
 • Fokus på låga divisioner
 • Snabb spelsida
 • Spela med Swish
 • Användarvänligt
 • Enkel registrering
 • Snygg spelsida
 • Stort utbud av spel & odds
 • Sveriges största bettingsida
 • Statligt ägt
 • Ansvarsfulllt spelande & kontroller
 • Snygg spelsida
 • Roliga intiativ
 • Bra oddsnivå
 • Svenskt spelbolag från 1963
 • Live streams av sport
 • Stora erbjudanden & kampanjer
 • Fokus på Sverige
 • Roliga kampanjer & gåvor
 • Många insättningsmetoder

Bästa bettingsidor med Bet Builder i Sverige

Vi har valt att lägga till bettingsidor som har bet builder i vår lista. Du kan vara säker på att vi endast rekommenderar bet builder sidor som har svensk licens.

Här kan du se lite mer fördelar med de sidor med bet builder hos de mer populära spelbolagen.

 1. Bet365 – Bet builder, bästa oddsen & stort utbud (10/10)
 2. Unibet – Bet builder, bra på svensk sport & swish uttag (9/10)
 3. Hajper – Bet Builder, snabba uttag & oddsboosts (9/10)
 4. Bethard – Bet builder, fantasy betting & många betalningsmetoder (8/10)
 5. BWin – Bet builder, stort utbud & höga odds (8/10)
 6. X3000 – Bet builder, nytt spelbolag & bra bonus (8/10)
 7. MrGreen – Bet builder, snabba uttag & BankID login (8/10)
 8. Svenska Spel – Bet builder, högt spelaransvar & snabba uttag (7/10)

Vad är Bet builder?

Bet builder är en ny typ av betting. Det är en funktion som ger dig mycket mer frihet bland oddsen. Du kan med en bet builder kunna bygga upp ett eget och unikt spel.

När du spelar med bet builder så tippar du flera utfall i en och samma match. Du kan till exempel spela på resultatet kombinerat med antal hörnor. Det finns en stor mängd olika utfall som du kan kombinera i ett och samma spel.

Det är vanligt att lägga till resultat, antal mål, gula kort, antal hörnor eller handicap i bet builder spel.

Exempel på odds inom bet builder:

Som ett exempel så har vi tagit en match bland alla Premier League odds. Vi har valt ut Newcastle – Brentford. Vi har i detta exempel valt att välja bet builder hos Mr Green Sverige.

Då ser vi att Newcastle har ett odds på 1.37 för att vinna matchen. Det anser vi är lite väl lågt – därför väljer vi att krydda oddsen genom att bygga ett eget spel.

Därför väljer vi att lägga till ett ytterligare utfall för att få spela extra höga odds. I detta fallet så gissar vi även att matchen kommer innehålla mer än 3,5 mål. Det ger vårt bettips ett odds på 2.60 – i stället för endast 1.37.

För att ytterligare öka oddsen i vårt speltips så lägger vi till att Alexander Isak gör matchens första mål. Då stiger oddset till hela 9.00 x din insats.

Skapa eget spel – så bygger du egna odds i bet builder

Det är väldigt enkelt att komma igång med att spela odds via bet builder. Det första du behöver göra är att hitta till en betting sida med bet builder. I vår lista ovanför så hittar du bra alternativ på bettingsidor som låter dig bygga spel själv.

När du har valt en ny bettingsida att spela hos – så behöver du endast registrera dig. De allra flesta av våra alternativ spelbolag med BankID. Det gör det enkelt och snabbt när du ska registrera dig hos ditt nya spelbolag.

När du väl har skapat ett login – så går du vidare till alla odds. Väl där så väljer du ut den match som du vill bygga spel inför. Du klickar på matchen för att sedan klicka in dig på fliken ”bet builder”. Där kommer du sedan få fram alla alternativ. Du väljer själv hur du vill kombinera oddsen för din match.

För att förtydliga hur du ska göra för att skapa eget spel med bet builder – så har vi alla steg här.

1. Välj ett spelbolag som erbjuder dig att skapa egna odds med Bet Builder

I vår lista så hittar du alla bettingsidor som har bet builder. Det finns idag allt fler spelbolag som låter dig att skapa egna spel. Du kan själv jämföra oddssidorna för att se vilken av de sidor med bet builder som passar dig bäst. Du kan sortera spelbolagen utifrån vilka sidor som har bäst odds eller bonusar som passar ditt spelande.

2. Skapa ett konto med BankID

Vi rekommenderar dig endast om bet builder spelbolag som har svensk licens. Det betyder att du kommer kunna använda ditt BankID för att skapa ditt konto. Genom att använda ditt BankID så kommer du spela med hög säkerhet – och det blir enklare att logga in.

3. Gör en insättning

För att börja spela på odds via bet builder så behöver du pengar på ditt spelkonto för att lägga en insats. Hos de allra flesta bettingsidor med bet builder så kommer du att kunna göra insättningar & uttag med Swish. Vilket innebär också att du kan göra små insättningar med minsta belopp på 50 kr. Det finns även goda möjligheter till att kunna göra snabba uttag från ditt spelbolag.

3. Gå till alla odds & välj match + bet builder

När du skapat ett konto och gjort en insättning så är det dags att bygga egna odds i bet buildern. Du går vidare till alla odds för att hitta den matcher du vill spela på. Du klickar sedan in på oddsen för matchen – och väljer sedan ”bet builder” ”spelbyggaren” eller ”skapa eget spel”. Många spelbolag har valt olika namn för samma funktion.

Du väljer sedan flera olika odds och möjliga utfall i samma match. Till exempel kan du spela på att hemmalaget ska vinna, samtidigt som matchen innehåller mer än 3 mål. Genom att välja flera utfall för en match så ökas oddsen för din kupong.

4. Välj insats & bekräfta ditt eget spel

När du känner dig nöjd med dina val så är det dags att lägga en insats. Du väljer då om du vill spela med en låg insats (cirka 20-100 kr) eller större insats på (100-1000 kr). När du är nöjd med din insats och ditt eget spel i bet builder så bekräftar du ditt odds. När du lagt in i ditt spel – så är det bara att vänta in resultaten,

5. Rätta ditt eget spel

När matchen är avslutad så kan du logga in hos din bettingsida för att rätta ditt eget spel. Det krävs att alla spelen som du skapa själv i bet builder stämmer överrens med resultatet. Om så är fallet – så kommer en vinst att betalas ut till ditt spelkonto. Notera gärna att det kommer vara möjligt att avsluta dina egna spel live under matchen. Många bettingsidor med bäst cash out (stänga spel) uppdaterar dig ständigt på vilken summa de kan tänka sig att betala för ditt oddsspel.


Här kan du se en video om hur man skapar egna spel via bet builder inne hos Betsson. Där kan du se vilka marknader och olika odds som du kan lägga till i dina egna spel.

Fördelar med bet builder odds

De stora fördelarna med att bygga eget spel med en bet builder är friheten. Du får själv välja vilka odds du vill spela på och kan kombinera ihop på det sätt du helst önskar.

Att välja egna odds ger dig även mer spänning inför en match du är intresserad av. Om du till exempel vill streama fotbollsmatcher samtidig som du har ett eget spel via bet builder. Då är det inte bara intressant om vilket lag som vinner matchen. Du bryr dig även om antal mål, målskytt eller antal hörnor. Det ger mer puls i matcherna!

En del spelare anser att det är enklare att vinna större pengar på betting med hjälp av bet builder. Det sätter verkligen dina kunskaper till sin spets. Det handlar om att gissa på mycket mer än bara ett resultat via 1X2. Därför kan det gynna insatta spelare mer – då vinsterna alltid blir större om du kombinerar ihop olika spel.

 • Skräddarsydda odds
 • Mer frihet för spelaren
 • Större vinster
 • Mer spänning
 • Perfekt för mer insatta spelare

Mer info om sidor med bet builder

Här kan du läsa lite mer om de mest populära sidorna med odds via bet builder. Här kan du läsa vilka fördelar vi ser att välja ett av dessa spelbolagen om du vill spela med bet builder online.

Bet365

Den största & bästa betsidan enligt många spelare i Sverige. Här kan du alltid förvänta dig att spela med de allra nyaste funktioner – så som Bet builder och cash out. Faktum är att Bet365 var första av alla svenska oddssidor som lanserade bet builder i sin sportsbook.

Bet365 erbjuder dig flera smarta betalningsmetoder som gör det enkelt att göra insätntingar eller snabba uttag av dina vinster. Självklart så är Bet365 ett spelbolag utan skatt på vinster – trots att det är att räkna som en utländsk spelsida.

Unibet

Unibet är Sveriges egna spelbolag som hela tiden växer runt om i världen. Här kommer du att kunna skapa egna spel samtidigt som du även får oddsboosts på dina ordnarie spel. Vi tycker att betting är enklast hos Unibet i jämförelse med många andra spelbolag i Sverige. Snygg design, enkel sökfunktion och bra kundsupport är några faktorer som gör spelande enkelt hos Unibet!

Svenska Spel

Svernska Spel har en bet builder som du kan använda för att bygga dina egna spel på nätet. Det är dock viktigt att känna till att spelbyggaren hos Svenska Spel inte är lika bra och bred som den är hos Unibet eller Bet365. Det finns färre odds som du kan bygga dina spel med.

Det är dock positivt att välja Svenska Spel av andra anledningar. Här kommer en stor del av överskottet av bolagets vinster att gå tillbaka till svensk idrott.

Betsson

Sist ut bland de största spelbolagen som har bet builder är Betsson. De har varit med på marknaden i många, många år. Det gör att de känner till att man måste ligga i framkant med nya funktioner för att locka spelare. Därför finns det en bred spelbygggare på Betsson som har många alternativ på odds i samma match eller event.

Vanliga frågor om Bet Builder

I vanlig ordning så avslutar vi våra guider med att ta fram de vanligaste frågorna om ämnet. Här ser ni frågor som vi ofta får in angående att skapa eget spel eller bygga egna odds hos spelbolagen.

Bet Builder är en funktion hos flera bettingsidor i Sverige. Funktionen låter en spelare får skapa eget & kombinera spel som är helt skräddarsytt efter dina egna önskemål.

Många sidor har lagt till bet builder bland sina odds. Några exempel är Bet365, Svenska Spel, Betsson, Unibet och NordicBet.

Du blir medlem hos en sida med bet builder. Du väljer sedan en match som du betta på. Sedan väljer du minst två olika utfall från matchen. Sedan lägger du en insats på de förhöjda oddsen.

Ja. Flera bettingsidor låter dig använda en bonus för att spela på odds som är skapta med hjälp av Bet Builder. Läs genom regler och villkor innan – för att vara på säkra sidan.

Det finns naturligtvis inga garantier för att vinna pengar på dina spel med Bet Builder. Du kan öka chansen genom att läsa speltips eller utforska alla förutsättningar inför matchen.

Streama El Clasico: Se Barcelona – Real Madrid live
fotbollsnyheter
Matcherna som sänds mellan FC Barcelona - Real Madrid i La Liga kallas för El Clásico. Dessa matcher kan du själv se via live streams på nätet.
15 april, 2024
nyheter
Viktor Gyökeres är glödhet på inför transfers & övergångarna i sommar. Vilken blir hans nya klubb? Se odds för transfer till Arsneal & Chelsea.
11 april, 2024
stryktipset 30 mars
stryktipset
Stryktipset 30 mars! Läs vår analys och vårt spelförslag till kupongen!
29 mars, 2024