Hampus Johansson

Hampus Johansson är en allt-i-allo expert på Sportal. Oavsett vilken sport eller liga som du är intresserad av – så brukar Hampus Johansson ha tips eller åsikter. Han har arbetat med oss på Sportal.se sedan 2020.

Om han måste välja så är det fotboll och ishockey som är de roligaste sporterna att följa. Inte minst de inhemska ligorna så som Allsvenskan eller SHL.

Han har god inblick i hur det fungerar hos spelbolagen. Dagligen skriver han recensioner, nyheter eller speltips inom betting.

Namn: Hampus Johansson
Ålder: 32 år
Pronomen: Han/Honom
Expert inom: Allsvenskan & SHL
Erfarenhet: + 3 år
Jobbtitel: Skribent/journalist
E-mail: [email protected]
Facebook: Hampus Johansson
LinkedIn Hampus Johansson
Ishockey
Läs om Sveriges match i hockey-VM mot Slovakien. Matchen har nedsläpp på tisdag klockan 20:20. Speltips, odds & guide till streaming online.
21 maj, 2024
ifk mff speltips stream
speltips
Speltips & odds i Allsvenskan. Läs om matchen mellan BK Häcken mot Malmö FF som sparkar igång klockan 19:00 på måndag.
20 maj, 2024
speltips
Läs om tennisfinalen i ATP Rom mellan Zverev mot Jarry. Matchen drar igång kl 17:00 på söndag. Speltips, odds & streaming online.
19 maj, 2024
arsenal brentford speltips stream
England
Sista omgången av Premier League: Vi tar oss till matchen på Emirates Stadium mellan Arsenal mot Everton. Matchstart 17:00 på söndag.
19 maj, 2024
England
Läs om Premier League-matchen mellan Manchester City mot West Ham. Speltips, odds och guide till livestreaming online.
19 maj, 2024
Ishockey
Läs om Sveriges match i Hockey-VM mot Lettland som har nedsläpp klockan 12:20 på lördag. Speltips, odds & guide till livestreaming online.
18 maj, 2024
1 2 279