Skribent

Ahmed Kheniab

Skribent inom Fotboll

Ahmed Kheniab började arbeta för Sportal sommaren 2018, och är vår Premier League-expert. Utöver att bevaka den engelska fotbollen tar Ahmed hand om speltips på matcher från hela Europa. Han brinner för att analysera matcher och har stora kunskaper om den taktiska delen av fotbollen.

Ahmed är dessutom en väldigt skicklig FIFA-spelare som bland annat vunnit en större FIFA-turnering i Örebro.

Andreas Bjorkman

Skribent inom Fotboll

Andreas Björkman jobbade på Sportal i början av 2010-talet, och levererade alltid bra texter. Han fokuserade främst på att täcka Allsvenskan, och var en riktig AIK-fantast.

Daniel Olausson

Skribent inom Fotboll

Daniel Olausson har inte jobbat på Sportal på många år, men gjorde det bra under sin tid här. Som så många sportfantaster brann Daniel för idrott på alla nivåer, och bidrog med såväl kvalitet till sajten som att sprida glädje till sina kollegor.

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning. Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

Gustaf Rauer

Skribent inom Fotboll

Gustaf Rauer är en gammal Sportal-veteran, som skrev på sajten redan mellan 2013 och 2015. Efter några års frånvaro var han tillbaka hösten 2018, och blev ett välkommet nytillskott. Gustaf har ett brett kunskapsområde och följer mer eller mindre all fotboll. Han har tidigare skrivit för Norra Skåne och Fotbolliblekinge.

Utöver att skriva på Sportal studerar Gustaf Rauer journalistik på Lunds universitet. Han är även en stor Football Manager-entusiast.

Hampus Johansson

Skribent inom Fotboll

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

Henrik Roswall

Skribent inom Fotboll

Henrik Rosvall är Sportals stora bettingexpert, och bevakar särskilt Premier League och Allsvenskan.

”Henke” har dessutom själv spelat fotboll, i Division 1, och var även nära att få ett kontrakt med Helsingborgs IF då de stod på toppen av svensk fotboll. Återkommande knäskador satte dock stopp på en lovande karriär.

Jimmie Nyman

Skribent inom Fotboll

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst. Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

Joachim Rojdvall

Skribent inom Ishockey

Joachim Röjdvall är Sportals ishockeyexpert. Han har ett brinnande intresse för främst den svenska ishockeyn, men följer även NHL och internationell hockey. Han arbetar som frilansare och skriver för Sportal till och från, när han inte är alltför upptagen med annat, ”Jocke” skriver alltifrån speltips till andra nyheter från ishockeyn och idrottens värld.

JohanDIF

Skribent inom Fotboll

JohanDIF var, som namnet vittnar om, en stor Djurgårdensupporter. Han skrev bland annat en uppskattad artikel om Djurgårdens sista match på Stadion, men idag jobbar JohanDIF inte kvar på Sportal. Kanske tärde det på honom för mycket att behöva skriva om alla derbyförluster.

Markus Thiel

Skribent inom Fotboll

Markus Thiel var en fotbollsskribent som arbetare på Sportal i inledningen av 2010-talet. Han brann allra mest för Premier League, där han stod för en stor del av nyhetsrapporteringen. Men Markus repertoar var större än så och han skrev även om italiensk och spansk fotboll.

Tommi Uksila

Skribent inom Fotboll

Tommi Uksila var något av en alltiallo på Sportal, som täckte all form av fotboll. Serie A, Italien, La Liga, internationell fotboll – och mer därtill. Han var en hårt arbetande journalist med ett väldigt bra språk samt ett stort intresse för statistik.