UFC odds & betting

Det finns flera sidor som erbjuder dig att betta på UFC odds online. I denna guide så tar vi fram den bästa betting inför matcher i UFC och MMA.

I Sverige har UFC odds blivit mer populära på senare tid. Mycket tack vare de svenska framgångarna genom Alexander ”Mauler” Gustafsson, Khamzat Chimaev, eller Jack Hermansson.

Bäst UFC odds & bonus

Här kommer vi ge tips på de betsidor som vi tycker är allra bäst gällande UFC betting. Där kan du se vilka som erbjuder bäst odds. Du kan även se vilka UFC och MMA bonusar som du kan använda som ny medlem.

 • Världens största bettingsida
 • Högklassiga live streams
 • Några av de bästa oddsen
 • Svenskt spelbolag från 1963
 • Live streams av sport
 • Stora erbjudanden & kampanjer
 • Stort utbud av spel & odds
 • Enkla & snabba uttag
 • Användarvänligt

Odds på UFC

Det finns flera olika typer av spel och odds inom UFC som du kan välja hos bettingsidor vi tipsar om. Det är mest vanligt att spela på odds inför en specifik match eller fight. Där kan du hitta fler odds än bara på matchvinnare.

Här nedan kan du se förslag och tips på de odds som är allra mest populära inför UFC fights.

Vinnare

Klassiskt, simpelt och enkelt. Du väljer att betta på den fighter som du tror kommer vinna matchen. Skulle matchen inte vinnas på knock out – så kommer en vinnare i matchen att utnämnas av domarna. Denna form av UFC odds är allra mest populär att spela på.

Antal ronder

Om du inte riktigt kan bestämma dig för vilken UFC fighter som vinner matchen – då kan du i stället spela på hur många ronder matchen kräver. Tror du att matchen kommer att avslutas snabbt – eller kommer det krävas maximalt antal ronder?

Knock Out

Tror du att matchen kommer att avslutas på knock out – eller inte? Då kan du spela på odds på hur matchen kommer att avslutas. Du kan välja att kombinera ditt spel på knock out genom att gissa vilken fighter som kommer att vinna på knock out.

Ronder

Du kan även spela på vilken fighter som vinner en specifik rond. Du kan då välja en vinnare för t.ex. första ronden. Denna typ av UFC betting är perfekt för dig som följer stora matcher live eller på TV. Det är en form av betting som passar för de som tycker om live odds under tiden som dramatiken pågår

Oddsa på UFC

Att komma i gång med att spela på UFC odds är inte speciellt svårt. Det första du bör gör är att hitta en bra sida för UFC betting på nätet. Det kan vi hjälpa dig med vår topplista med UFC bettingsidor och betbonusar.

För att göra det så enkelt och snabbt som möjligt för dig att börja oddsa på UFC så har vi alla stegen här nedan. Där kan du se vad du behöver göra för att komma i gång.

 1. Välj en sida med UFC betting
 2. Ta dig vidare till sidan
 3. Klicka på ”Spela” eller ”Skapa konto”
 4. Ange ditt personnummer
 5. Logga in med BankID
 6. Gå till alla UFC odds
 7. Välj ett spel & lägg insats

Speltips för UFC & MMA boxing

Inför UFC matcher så kan det alltid vara bra att kolla upp speltips eller oddsförslag. Inför de största UFC fights så finns de flera sidor som kan hjälpa dig med oddstips.

Här nedanför så kan du se en samling med de UFC speltips som vi har lagt upp här på Sportal.se.

Jon Jones och Alexander Gustafsson
ufc-boxning
På lördag går Alexander ”The Mauler” Gustafsson sin första fajt sedan i december. I en intervju inför fajten passar Gustafsson på att såga sin senaste motstån …
19 juni, 2019
streama the mauler anthony smith live
ufc-boxning
Vill du streama Alexander ”The Mauler” Gustafsson vs Anthony Smith den 1 juni i UFC? Vi visar hur du gör för att titta på matchen online på nätet. Streama U …
19 juni, 2019
ufc-boxning
Conor McGregor slåss mot Khabib Nurmagomedov på lördag, i vad som är årets största UFC-match.
19 juni, 2019

Events & tävlingar

UFC står för Ultimate Fighting Championship – och är en form av liga för världens bästa utövare i sporten MMA. Varje år så anordnas det stora events med tävlingar. Ett event består normalt vis av cirka 10 fighter och kan hålla på i upp mot 5-6 timmar.

UFC Vegas

Den stora höjdpunkten av UFC varje år är event som hålls i Las Vegas. Det är nämligen i Las Vegas som organisationen bakom UFC har sitt huvudkontor. Här gör de allra bästa fighters i världen upp om att nå till första platsen.

UFC Sverige

Sverige har stått som värd för UFC events tidigare. Det har främst varit i Globen (Avicii Arena) som varit platsen för dessa fighter. Med undantag för en gång – då det arrangerats på Tele2Arena.

Sidor med UFC betting

Det finns de sidor som vi tycker är extra bra för UFC betting & odds. Här kan du läsa lite mer kring varför vi tycker att dessa bettingsidor är bäst på UFC och MMA odds online. ¨

Betsafe

Spelbolaget Betsafe har under en lång tid kört hårt på att marknadsföra sig som ett lite hårdare och tuffare bettingsidor i jämförelse med sina konkurrenter. UFC, bilsport och fotboll odds är bra kategorier att satsa på för att få denna image.

Unibet

Unibet har vid tidigare tillfälle varit en sponsor för Alexander ”Mauler” Gustafsson. De har även sett till att ha några av de allra bästa odds på UFC och MMA. Som ny medlem kan du även hämta ut ett gratis free bet att använda som välkomstbonus.

NordicBet

En klassisker när det kommer till sporter som är stora i Skandinavien. Här brukar vi främst vara vana med riktigt bra hockey odds eller tennis odds. Deras spelsida utökas och de blir allt bättre på fler sporter. Det är även en oddssida med Swish – vilket möjliggör snabbare och smidigare betalningar.

Sammanfattning av UFC betting

UFC och MMA är en sport som både är hatad och älskad. Det är helt klart en kontroversiell sport – som bjuder på mycket dramatik och våld. I denna sport så är det mycket som är tillåtet – och gör MMA till en av de farligaste kampsporter i världen.

Det är också en av de mer populära kampsporterna att följa via sport live streams eller på TV. Åtminstone i Sverige och stora delar av Europa.

Vi tycker helt klart att det adderar en extra krydda inför UFC events att spela på odds och betting. Det gör att matcher får en större betydelse för dig. Det gör det ännu mer spännande att följa matcherna från din soffa.

Fler nyheter

em
Se vilka betingsidor som kommer höja oddsen under EM. Dessa erbjudanden kallas för oddsboost. Här listar vi de allra bästa EM oddsboosts!
14 juni, 2024
em
England spelar sin första match i EM mot Serbien. Om du vill se matchen - så hjälper vi dig här!
14 juni, 2024
em
Få speltips på odds inför matcher i fotbolls EM - eller läs om vilka vi tror vinner EM 2024. Få även tips om bonusar, bettingsidor & bäst odds!
12 juni, 2024