Hajper Sverige - Höga odds, liveodds & bonus

7.8 /10

Hajper

Få 100 kr freebet hos Hajper!

Stort utbud av spel & odds & Enkla & snabba uttag

exklusiv

100 kr freebet

Enkel registrering

Omsättningskrav:20x bonus, minsta odds 1.4

Hajper Betyg
Totalt Betyg 7.8/10
Spelupplevelse 8/10
Bonusar & erbjudanden 8/10
Typer av bets 7/10
Variation av sport 8/10
Insättningar & uttag 9/10

Sponsrat innehåll – Recensionen speglar enbart skribentens åsikter

Bettingsidan Hajper är relativt ny, och utbudet är väldigt stort och bra. Du finner odds på fotboll och annan sport, och oddsen är allt som oftast höga!

Hajper.se är en ny bettingsida på marknaden, och efter att ha kollat runt på och testat sidan tror vi att de kommer att växa och klättra snabbt i rang hos bettingintresserades bild av vilka spelsidor som är bäst att spela på odds på.

Sajten är en så kallad ”Pay n’ Play”-sida, där det går väldigt snabbt att lägga ditt spel. Det är alltså en bettingsida med enkel registrering, där du bara snabbt lägger ditt spel utan att behöva fylla i uppgifter om ditt namn, adress och allt möjligt. Allt som krävs för att spela på Hajper är att du har ett bankkonto på en bank som är anknuten till Trustly, vilket de flesta svenska banker är. Väldigt snabbt och smidigt, och detta är en av alla anledningar till att de redan nu är populära att spela på för bettingentusiaster.

Odds och spel

Utbudet på Hajper.se är väldigt stort. Man kan kanske tro att en nystartad sajt ska ha ett begränsat utbud, men så är verkligen inte fallet på Hajper. Det går att hitta massor av odds på de allra största och mest uppmärksammade matcherna, och du kan även hitta flertalet spel på okända ligor från mindre sporter. På så sätt passar Hajper alla, både den typen av spelare som vill spela på välkända matcher där man har bra koll på lagen, men även för spelare som gillar att hitta mer väl gömda guldkorn för att dra in pengar.

När det kommer till de stora ligorna och turneringarna – Premier League, La Liga, Serie A, Champions League och så vidare – hittar du för det mesta över 100 olika odds på varje match. Oavsett om du vill spela på resultat, antal hörnor eller kort så kan du vara säker på att du hittar något som faller dig i smaken!

När det gäller inte fullt lika populära tävlingar kan du hitta en hel del. Det finns väldigt mycket odds på många olika datorspel inom Esport samt basket, amerikansk fotboll, ishockey och bordtennis.

Liveodds

Precis som många andra bettingsidor erbjuder Hajper liveodds. Denna kategori håller även den hög kvalitet på Hajper. Är du intresserad av att spela på odds på fotboll? Perfekt, då har du allt du kan önska dig. Eller faller fotboll dig inte i smaken? Då kan du kanske kolla in det stora utbudet på volleyboll och badminton.

Hajper erbjuder höga odds även på sina livespel, och dessutom finns det massor av livestatistik och information gällande antal skott, hörnor, bollinnehav med mera.

Hajper bonus

Hajper är en bettingsida med enkel registrering, och som så många andra sådana sidor är det något skralt när det kommer till oddsbonus. Men, här finns faktiskt åtminstone en liten välkomstbonus för nya spelare. Du får nämligen 100 kr att spela för direkt vid registrering, utan att ens behöva sätta in pengar! Ett riktigt schysst erbjudande, som vi tror många spelare kommer att uppskatta!

Denna Hajper bonus måste omsättas 20 gånger på minsta odds 1.40, inom 60 dagar.

Live stream

Hajper har ett bra utbud av live streams. Du kan se massor av bra fotboll och annan sport på Hajper, så länge du har ett konto på vilket du placerat ett spel under de senaste 48 timmarna.

Några exempel på fotbollsligor du kan se på Hajper är spanska La Liga och franska Ligue 1. Du kan även se NBA, KHL och en hel del tennis!

Pros

  • Enkel registrering
  • Stort utbud av odds
  • Utförlig statistik vid liveodds

Cons

  • Låg bonus

Kundtjänst

Kundsupporten på Hajper är väldigt bra. Livechatt som är öppen nästan dygnet runt och så mail. I livechatten svarar de nästan genast medan du via mail brukar få vänta någon timme på svar.

Att det är någon timmes väntetid när det kommer till mail är helt normalt. Hajper är en populär bettingsida och personalen har mycket att göra. Men via livechatten får du som sagt ett snabbare svar, om det är något brådskande. Råkar livechatten för ovanlighets skull vara stängd kan du alltid slänga iväg ett mail och vänta in svar!

Sammanfattning

För att sammanfatta kan vi absolut rekommendera Hajper till erfarna och nya bettingintresserade entusiaster. Höga odds, stort utbud och dessutom en liten bonus att börja med.

Vill ni kan ni läsa fler av våra bookmaker recensioner. Annars kan ni gå in på Hajper och börja spela direkt med enkel registrering! Lycka till, och spela inte för mer pengar än vad du har råd att förlora!

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning. Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.