Ishockey – Matcher idag, speltips, nyheter & odds

I Sverige är ishockey en sport som är mycket populär. Vi ser hur stort intresse det finns för hockey odds från både SHL och NHL. Här kan du läsa mer om dagens matcher, resultat, speltips och senaste nyheter från all hockey.

Vår guide för hockey idag kommer att ta fram allt intressant från SHL och NHL. Du kan kolla in här för att se vilka hockey matcher som spelas idag via vårt spelschema. Du läser även om våra odds tips och inför dagens ishockey.

Vårt mål är att ta fram allt som är värt att veta om hockey från SHL och NHL. Vi har även guider för ishockey VM eller OS.

Vad: Ishockey
Största ligorna/turnering i Sverige NHL, SHL, OS och VM
Live stream: > Se hockey streams
Bästa hockey odds: > NordicBet (100% upp till 500 kr i bonus)

Hockey speltips & nyheter

Inför stora matcher i hockey idag – eller ikväll – så letar många besökare efter nyheter och odds tips. Därför har vi samlat våra senaste hockey tips här. Där kan du se vilka hockey odds vi spelar på – samt det viktigaste bland nyheterna.

Betting tips (SHL och NHL)

Här kan du se alla ishockey speltips som vi har valt att lägga ut. Där har vi alla de odds som vi spelar på under dagens ishockeymatcher. Där kan du hämta råd och förslag inför det att du ska spela på betting.

Ishockey
Ishockey-VM drar igång, när värdlandet Finland tar emot USA! Här finner ni allt inför denna heta hockeymatch!
11 maj, 2023
Ishockey
Vi analyserar vilka odds som är spelvärda inför Sveriges premiär i ishockey VM 2023. Motståndet består av ett svårberäkneligt Tyskland!
10 maj, 2023
Ishockey
Se vilka odds vi tycker du bör spela på inför SM-finalen i ishockey mellan Skellefteå - Växjö. Vi ger speltips och förslag på betting inför finalmatcher!
14 april, 2023

Hockeynyheter

Du kan även kolla in de senaste nyheter inom ishockeyn. Där kan du ta del av transfers, Tre Kronor och svenska hockeylag i SHL och HockeyAllsvenskan.

ishockey
Se vilka spelare som finns med i Tre Kronors trupp inför VM 2023
09 maj, 2023
ishockey
Sänd alla matcher från SHL final mellan Skellefteå - Växjö via stream. Vi tipsar gratis om hur & vart du ser finalerna på TV och live streaming online!
14 april, 2023
ishockey
Sänd kvartsfinal mellan Sverige - Kanada stream eller TV. Vi visar dig gratis vart du kan streama matcher i hockey VM 2022 online eller via TV kanal.
25 maj, 2022
1 2 133

Spelschema – Hockey matcher idag

För att du ska kunna hålla koll på alla matcher inom ishockey idag – så har vi ett spelschema. Det är ett program som plockar fram dagens matcher från SHL, NHL, CHL och andra stora turneringar inom hockeyn.

Du kan sortera fram hockeymatcher för de datum och tider som passar dig allra bäst.

SHL hockey

Sveriges egna ishockeyliga – SHL – är den liga som har absolut störst intresse för svenska fans. Här hittar vi stora och klassiska lag som varje år gör upp om att vinna SHL.

Du kan enkelt finna alla SHL speltips och odds som vi spelar på bland våra artiklar. Där kan du se vilka vi tippar som vinnare för SHL tabellen, slutspel eller i specifika matcher som spelas.

Vad: SHL – Svenska hockeyligan
Grundades: 1975/1976 (Sedan 1920 i andra former)
Antal lag: 14 st
Flest SM-guld: Djurgårdens IF (16 titlar)
Flest poäng under en karriär: 163 p, Jörgen Jönsson (Rögle BK & Förjestads BK)
Hemsida: https://www.shl.se/

Tabell & statistik

Här ser du dagens tabell för SHL. Där hittar du statistik och poängställning för alla lag som är med och spelar hockey i SHL.

Se hockey live

Vi på Sportal.se tycker att hockey är en perfekt sport att titta på live. Det är otroligt god stämning på nästan alla matcher som spelas i NHL, SHL, CHL eller VM. Ishockey är även en väldigt intensiv sport som gör att man knappast somnar.

Det finns möjligheter för dig att titta på ishockey live på arenorna i Sverige – då begränsat till endast SHL hockey. Skulle du vilja se internationell ishockey så rekommenderar vi istället dig till live streams eller TV. Du hittar en sida med alla möjligheter för att se hockey live på nätet ovanför. Vi har dock skrivit en guide för dig som vill kunna se hockey VM 2022 streams. Där finner du all hjälp för att se matcher som Tre Kronor spelar under VM.

champions-league
Vill du titta på Manchester City - Inter stream från Champions League final 2023? Få gratis råd om hur du kan streama matchen online & på TV.
08 juni, 2023
Europatipset 4 juni
europatipset
Ta del av våra analyser av Europatipsets 13 matcher, med spelförslag på ett 96-raderssystem!
03 juni, 2023
Måltipset 3 juni
måltipset
Ta del av vår analys med spelförslag på Måltipset 3 juni!
02 juni, 2023