Ishockey – Matcher idag, speltips, nyheter & odds

I Sverige är ishockey en sport som är mycket populär. Vi ser hur stort intresse det finns för hockey odds från både SHL och NHL. Här kan du läsa mer om dagens matcher, resultat, speltips och senaste nyheter från all hockey.

Vår guide för hockey idag kommer att ta fram allt intressant från SHL och NHL. Du kan kolla in här för att se vilka hockey matcher som spelas idag via vårt spelschema. Du läser även om våra odds tips och inför dagens ishockey.

Vårt mål är att ta fram allt som är värt att veta om hockey från SHL och NHL. Vi har även guider för ishockey VM eller OS.

Vad: Ishockey
Största ligorna/turnering i Sverige NHL, SHL, OS och VM
Live stream: > Se hockey streams
Bästa hockey odds: > NordicBet (100% upp till 500 kr i bonus)

Hockey speltips & nyheter

Inför stora matcher i hockey idag – eller ikväll – så letar många besökare efter nyheter och odds tips. Därför har vi samlat våra senaste hockey tips här. Där kan du se vilka hockey odds vi spelar på – samt det viktigaste bland nyheterna.

Betting tips (SHL och NHL)

Här kan du se alla ishockey speltips som vi har valt att lägga ut. Där har vi alla de odds som vi spelar på under dagens ishockeymatcher. Där kan du hämta råd och förslag inför det att du ska spela på betting.

Ishockey
Se vilka betting tips vi har inför Sverige - Tjeckien. En semifinal i ishockey VM mellan två jämna landslag. Kan Tre Kronor ta sig till en final?
12 juni, 2024
Ishockey
Speltipset från Sportal.se inför Sverige - Finland den 23/5 är en svensk vinst. Vi jämför bettingsidor som har bäst odds för vårt speltips.
12 juni, 2024
Ishockey
Läs om Sveriges match i hockey-VM mot Slovakien. Matchen har nedsläpp på tisdag klockan 20:20. Speltips, odds & guide till streaming online.
12 juni, 2024

Hockeynyheter

Du kan även kolla in de senaste nyheter inom ishockeyn. Där kan du ta del av transfers, Tre Kronor och svenska hockeylag i SHL och HockeyAllsvenskan.

ishockey
Vill du sända Sverige - FInland via live stream eller se på TV? Vi tipsar gratis om live streaming-sidor och TV-kanlaer som visar matchen.
12 juni, 2024
ishockey
Sveriges första matcher i ishcokey VM blir väldigt het. Direkt ställs Tre Kronor mot giganten USA. Läs om hur du kan se matchen live på nätet eller på TV.
12 maj, 2024
ishockey
Se alla spelare som har tagits ut till Tre Kronors trupp inför Ishockey VM 2024.
12 maj, 2024
1 2 134

Spelschema – Hockey matcher idag

För att du ska kunna hålla koll på alla matcher inom ishockey idag – så har vi ett spelschema. Det är ett program som plockar fram dagens matcher från SHL, NHL, CHL och andra stora turneringar inom hockeyn.

Du kan sortera fram hockeymatcher för de datum och tider som passar dig allra bäst.

SHL hockey

Sveriges egna ishockeyliga – SHL – är den liga som har absolut störst intresse för svenska fans. Här hittar vi stora och klassiska lag som varje år gör upp om att vinna SHL.

Du kan enkelt finna alla SHL speltips och odds som vi spelar på bland våra artiklar. Där kan du se vilka vi tippar som vinnare för SHL tabellen, slutspel eller i specifika matcher som spelas.

Vad: SHL – Svenska hockeyligan
Grundades: 1975/1976 (Sedan 1920 i andra former)
Antal lag: 14 st
Flest SM-guld: Djurgårdens IF (16 titlar)
Flest poäng under en karriär: 163 p, Jörgen Jönsson (Rögle BK & Förjestads BK)
Hemsida: https://www.shl.se/

Tabell & statistik

Här ser du dagens tabell för SHL. Där hittar du statistik och poängställning för alla lag som är med och spelar hockey i SHL.

Se hockey live

Vi på Sportal.se tycker att hockey är en perfekt sport att titta på live. Det är otroligt god stämning på nästan alla matcher som spelas i NHL, SHL, CHL eller VM. Ishockey är även en väldigt intensiv sport som gör att man knappast somnar.

Det finns möjligheter för dig att titta på ishockey live på arenorna i Sverige – då begränsat till endast SHL hockey. Skulle du vilja se internationell ishockey så rekommenderar vi istället dig till live streams eller TV. Du hittar en sida med alla möjligheter för att se hockey live på nätet ovanför. Vi har dock skrivit en guide för dig som vill kunna se hockey VM 2022 streams. Där finner du all hjälp för att se matcher som Tre Kronor spelar under VM.

sport
Det såg länge ut som att Joe Biden skulle bli presidentskandidat för Demokraterna. Nu har oddsen justerats kraftigt.
05 juli, 2024
em
Se kvartsfinalen i EM 2024 mellan Tyskland - Spanien. Vi visar gratis vart och hur du kan se matchen via live stream eller direkt på TV.
05 juli, 2024
em
Se vart & hur du kan titta på Danmark - Tyskland stream från EM 2024. Vi tipsar gratis om sidor & kanaler som visar matchen online eller på TV.
05 juli, 2024