Press & media

Sedan år 2000 har Sportal.se uppdaterat med speltips och nyheter inom sportens värld. Vi väljer noga ut matcher att skriva om – samtidigt som vi lägger upp hjälpsamma guider.

Teamet bakom vår hemsida har lång erfarenhet av speltips, odds och sport. Det gör det enkelt för oss att dela med oss av våra kunskaper. För att läsa mer om oss bakom Sportal.se – så har vi en sida om oss.

Trots att vi har täta samarbeten med svenska betsidor på nätet – så är våra speltips alltid helt fria från sponsring. Du kan lita på att oddsen vi väljer ut är de som vi anser är de bästa.

En bred sportsida

Vårt mål är att kunna leverera det som våra läsare vill ha från en komplett sportsida. Det innebär att vi går hela vägen från att rapportera kring nyheter till att jämföra bonusar för odds & betting. Det gläder oss om våra läsare känner att de fått ”aha-upplevelse” efter att besökt vår hemsida.

Vill du veta mer om oss? Eller har du tips på hur du tror Sportal.se kan bli en bättre sportsida? Tveka inte på att kontakta oss via [email protected].

Sportal syns i media

Här kan du se vilka andra medier som har nämnt oss på Sportal.se. Det är en lång rad hemsidor som har valt att uppmärksamma vårt arbete.

Fotbollskanalen

Fotbollskanalen har vi tidigare samarbetat med gällande nyhetsrapportering. Vi har delat med oss av våra scoops för att öka kvalitén för båda våra sidor.

The Sun

På de brittiska öarna spreds sig ordet om Sportal.se genom en nyhet om Fredrik Ljungbergs framtid som tränare.

BBC

Den brittiska public service-kanalen BBC.co.uk har skrivit om nyheter som vi på Sportal.se var först med att publicera.

Aftonbladet

Sveriges största tidning – Aftonbladet – har haft oss som källa för nyheter. Vi både har stort fokus på svensk fotboll.

Expressen

Även hos Expressen.se så finns vår hemsida nämnd som underlag till deras nyhetsrapportering.

AIK.se

AIK.se valde att använda Sportal.se som en källa för att hämta statistik kring deras spelare. Vi samlade tidigare statistik för alla spelare i Allsvenskan på vår hemsida.

Goal.com

En av de mer väl ansedda fotbollssidor som finns på den internationella marknaden. Denna hemsidan valde att ta med lite av våra granskningar om engelsk fotboll.

VG.no

Våra grannar i väst har uppmärksammat oss i deras rapportering. VG räknas idag som Norges största tidning.

Fotbollstransfers.com

Sveriges största sida med inriktning på transfers inom fotbollen har haft anledning att nämna oss vid flera tillfällen.

Arsenal.se

Den svenska nyhetsida Arsenal.se har fokus på en av de London-klubbar som är störst bland svenskar. De har haft anledning till att nämna oss på Sportal.se.

Hallandsposten

Den lokala tidiningen Hallandsposten hade anledning att nämna oss när vi skrev om hur de halländska lagen skulle stå sig i Allsvenskan.