Sidor med Skrill - Odds & betting

POZNAN, POL - MAY 21, 2020: Hands holding smartphone displaying logo of Skrill (formerly Moneybookers), an e-commerce business that allows payments an

Vill du hitta en bettingsida med Skrill betalningar? Vi hämtar de bästa sidorna där du kan spela på odds genom att göra insättning och uttag med Skrill.

Många av de oddssidorna erbjuder sina medlemmar att göra betalningar med flera smidiga och smarta betalningsmetoder. En av dessa metoder är Skrill. Det är en ganska populär e-plånbok som många i Sverige använder sig av.

I vår lista hittar du alla sidor med betting och odds som accepterar betalningar med Skrill. Det är endast bettingsidor som har svensk spellicens och som vi rekommenderar.

Skrill hos bettingsidor

 • tick markSvenskt spelbolag från 1963
 • tick markLive streams av sport
 • tick markStora erbjudanden & kampanjer
 • tick markGrymt utbud
 • tick markLive streams av sport
 • tick markSpela med Swish

18+ år – Regler & villkor gäller, Stödlinjen, Spelpaus.se. Spela Ansvarsfullt. Erbjudandet gäller nya spelare från 22 december 2020 och framåt. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar utan omsättningskrav. Läs fullständiga regler och villkor: Läs här

 • tick markVärldens största bettingsida
 • tick markHögklassiga live streams
 • tick markNågra av de bästa oddsen

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Sidor med Skrill

 • LeoVegas
 • MrGreen
 • Betsson
 • Unibet
 • Casumo
 • Betfair
 • NordicBet

Spela odds med Skrill!

Skrill är en e-plånbok som anses vara en mycket smidig betalningsmetod. Därför har flera bettingsidor valt att lägga till Skrill som en betalningsmetod. Det gör det möjligt för dig att sätta in pengar på ditt spelkonto – utan att ha några kontakter till ditt bankkonto.

För att börja spela med Skrill så registrerar du ett konto hos en sida med Skrill.

När du sedan har skapat ditt konto så kan du göra en insättning. När du ska göra din första insättning så kommer din bettingsida erbjuda dig flera olika betalningsalternativ. Där kan du välja Skrill. Sedan fyller du i de få uppgifter som din bettingsida behöver. Sedan kommer dina pengar att föras över från Skrill till din bettingsida på nolltid!

Du kan läsa om andra smarta betalningsmetoder hos oss på Sportal. Du hittar mer info om sidor med Swish och sidor med PayPal bland våra betalningsalternativ.

Följ stegen här nedanför för att snabbt göra en betalning med hjälp av Skrill på svenska oddssidor.

 • Hitta en sida som accepterar Skrill betalningar
 • Registrera ett konto
 • Gör din första insättning
 • Välj Skrill som betalningsmetod
 • Börja spela!

Fördelar med Skrill

 

Fördelar

 • Säkra betalningar
 • Smidigt & snabbt
 • Insättningar utan kontakt med ditt bankkonto
 • Inga avgifter

Nackdelar

 • Inte alla bettingsidor har Skrill som betalningsmetod

Att göra insättningar och uttag hos sidor som accepeterar Skrill är mycket smidigare än en banköverföring. Du slipper att skriva in massor av kortnummer, giltlighetsdatum, och PVC-kod. Istället så kan du välja Skrill – och logga in. Sedan kommer din betalning att godkännas – och pengar dras från ditt Skrill-konto.

Skrill gör dina betalningar från dig till en betsida mycket säkrare och tryggare. Du slipper att dela med dig av uppgifter som kopplas till ditt privata bankkonto. Istället så får din sida bara tillgång till information från ditt Skrill konto.

En e-plånbok kan också vara väldigt smidig för att sköta alla dina internetbetalningar. Med hjälp av Skrill så kan du göra nästan alla ärenden på nätet. Du kan sedan fylla på ditt konto med den summa pengar du vill spendera på nätet. Sedan får du en bättre överblick på hur mycket du spenderar på odds/betting eller andra grejer på nätet.

Med Skrill så kan man också undvika onödiga avgifter som annars plockas ut.

Om Skrill Sverige

Skrill är en e-plånbok som skapades 2001. Väldigt tidigt i internets linda. Man har sitt huvudkontor i London och har sedan starten växt till ett världsstort företag.

Skrill är ett av tre stora varumärken som drivs av Paysafe Group. Där har man även andra e-plånböcker och betalningsmetoder som t.ex. Paysafecard och Neteller.

Idag anser man att Skrill är en av de tre största betalningsmetoder som används i Europa.

I Sverige så har Skrill länge funnits på marknaden. Det har lett till att många svenskar har ett konto hos Skrill som man sköter sina betalningar med. I Sverige så genomförs väldigt många transaktioner per capita på nätet i jämförelse med övriga världen. Därför har Skrill haft en bra funktion just i Sverige.

Hämta bonusar med Skrill

De absolut flesta bettingsidor som accepeterar Skrill kommer även låta dig hämta en bonus. Oavsett vilken betalningsmetod som du använder dig av.

Många sport bet bonusar på nätet fungerar på precis samma vis. Det spelar helt enkelt ingen roll vilken typ av betalning du använder dig av för att hämta ditt välkomsterbjudande. Skulle det mot förmodan finnas en sådan spärr så är din oddssida noga med att poängtera det.

Det kan alltid vara bra att läsa lite bland regler för din bonus eller erbjudande. Det minskar chansen att du stöter på några missförstånd.

Bet365

Du kan hämta din bonus med hjälp av en insättning med Skrill. Du kommer även kunna logga in & använda bonuskod hos Bet365. Denna kod kan sedan aktivera att du accepterar bonuserbjudandet från Bet365.

Unibet

Samma sak gäller hos Unibet. Du kommer kunna använda dig av Skrill – och flera andra betalningsmetoder. Oavsett vilket av alternativet som du väljer så kommer en bonus vara möjlig att hämta. Läs mer om din Unibet Sverige recension.

Betsson

Betsson har även de en bonus som går att hämta med en betalning som är gjord med samarbete av Skrill. Det är mer ovanligt än vanligt att bettingsidor blockerar bonusar till spelare som väljer en specifik betalningsmetod. Du kan läsa mer om Betsson odds & betting i recension som vi har för spelbolaget.

Vanliga frågor

Här kan du se lite vanliga frågor och svar som våra besökare kan ha om bettingsidor med Skrill.

Vilka sidor accepterar Skrill betalningar?

I vår topplista så hittar du flera svenska bettingsidor som accepterar betalningar via Skrill. Många stora och kända sidor har lagt till Skrill som en betalningsmetod. Till exempel Bet365, Betsson och Unibet.

Hur betalar jag med Skrill?

Du loggar in på din bettingsida. Sedan väljer du att göra en betalning. Där kan du välja Skrill som betalningsmetod. Du fyller sedan in de uppgifter som efterfrågas.

Kan jag göra både insättningar och uttag med Skrill?

Ja. Flera sidor erbjuder dig att göra insättningar med Skrill. Du kan även hos vissa sidor begära uttag till ditt Skrill konto. Då förs dina vinster över till ditt Skrill-inlogg istället för ditt bankkonto.

Är Skrill säkert?

Ja. Du har väldigt säkra betalningar med hjälp av Skrill. Det är en av den största fördelen och anledningen till varför man bör använda Skrill för internetbetalningar.

Vad är Skrill?

Skrill är ett företag som skapades 2001. De erbjuder tjänster som gör internetbetalningar både snabbare och säkrare. Du slipper även att dela med dig av känsliga uppgifter kring ditt bankkonto.

Relaterade inlägg