Streama handboll – Se live stream & TV (Handbolls EM 2024)

Sveriges handbollslandslag kommer att spela EM 2024 i handboll. Här kan du läsa allt om att sända handbolls EM 2024 via live streams eller direkt på TV.

Det är alltid högt intresse att följa Sverige i stora mästerskap i handboll. Därför gissar vi att många kommer vilja streama handboll under perioden. Självklart kommer det även vara möjligt att sända handbolls EM 2024 på TV. Vi visar dig sidor och kanaler som sänder matcherna!

Vad: EM 2024 i handboll
Datum: 10 – 28 januari, 2024
Värdland: Tyskland
Live stream: Viaplay & Bet365
TV: TV6
Speltips: Sverige vinner EM (5.00 hos Unibet)

Handbolls EM 2024 streams

Du kommer att kunna streama alla matcher från handbolls EM 2024 hos Viaplay. De har köpt rättigheter för att kunna sända alla matcher i handbolls EM med live streams på nätet.

Hos Viaplay kommer du att få tillgång till alla matcher i HD-kvalité. Det kommer med andra ord vara de bästa handbolls EM 2024 streams du kan få tag i inom Sverige.

Som om det inte vore nog – så finns det alltid en studio, svenska kommentatorer och experter som håller dig sällskap under alla live streams. Viaplay är helt klart den sida som vi rekommenderar om du vill streama handbolls EM 2024 online.

Det enda som krävs för att titta på handbolls EM 2024 live streams är att du har ett konto med abonnemang. Det är helt gratis att skapa ett konto. Det som kommer att kosta dig pengar är när du ska få tillgång till alla handboll streams. Det krävs nämligen ett premium/abonnemang

Det kommer även vara möjligt att se handbolls EM 2024 hos Bet365. De har valt att visa matcherna för alla som väljer att spela på odds. Genom att ha minst 50 kr på saldot – eller spelat på odds under de senaste 24 timmarna. Då beviljas du möjligheten att sända matcherna live med hjälp av Bet365 live streaming.

Viaplay

Om du vill streama handbolls EM 2024 hos Viaplay så kan du ta hjälp av stegen här nedan. Det kommer inte bara låsa upp alla live streams från EM 2024 i handboll – utan flera andra sporter och ligor.

 1. Gå till Viaplay
 2. Skapa ett gratis konto
 3. Välj ett abonnemang
 4. Gå till alla live streams
 5. Streama EM 2024 i handboll

Streama handboll gratis med Bet365

Om du vill spela på odds inför matcherna – så kan Bet365 vara ett bättre alternativ för att se handbolls EM 2024 streaming. Genom att ha 50 kr på ditt spelkonto – så låter de dig streama handboll + många andra sporter.

 1. Gå till Bet365
 2. Skapa ett gratis konto
 3. Sätt in 50 kr att spela odds med
 4. Gå till alla live streams
 5. Titta på EM i handboll 2024

Sänd matcherna på TV

Det kommer vara möjligt att se matcher från handbolls EM 2024 på TV. Den kanal som visar flera av Sveriges matcher är TV6.

Om du inte har tillgång till den kanal som sänder handbolls EM 2024 – så kan du kontakta din TV-operatör. De kan mest troligt hjälpa dig att få tillgång till TV6 under mästerskapet.

Sändningen av matcherna som spelas i Handbolls EM 2024 kommer vara den samma som via live streaming. Den stora skillnaden mellan att sända handboll på TV jämfört med live stream är reklamavbrotten. De som väljer live streaming med Viaplay kommer att slippa reklam – och följa en studio.

TV6 har tidigare visat VM och EM i handboll tidigare. Det har kanalen gjort med bravur. Vi tycker verkligen att studion för Viaplay/Viasat håller en hög klass. Det kommer inte vara något fel alls på vare sig bild eller ljud.

Missa heller inte alla Handbolls EM 2024 odds & vinnare som du kan spela på under mästerskapet!

 • Kanal: TV6
 • HD: Ja
 • Svenska kommentatorer: Ja

Andra handboll streams online

Liga/mästerskap Streamsida
Handbollsligan CMore
Handbollsligan Bet365 (Endast tillgänglig utanför Sverige)
Handbolls VM Bet365 & Viaplay
Champions League Viaplay
Handball-Bundesliga (Tyskland) Bet365
Liga ASOBAL (Spanien) Bet365

 

Handboll live streams

Att använda sig av live streaming för att se de handbollsmatcher du vill se är smart. Det är ett knep som ger dig tillgång till att sända handboll på din mobil, dator, surfplatta eller TV.

En sajt som gör just detta är bet365. Sedan några år tillbaka så har vi kunna streama massor av intressant sport i Sverige. Bland utbudet så hittar vi mycket sport att se, där bland annat handboll ingår. Där behöver du endast spela med 50 kronor eller mer på odds för att sedan låsa upp alla handboll streams som finns på deras sajt.

Utbudet som finns inne hos bet365 är absolut inte illa. Förutom handboll streams från större ligor i Spanien och Tyskland så kommer de följa upp sändningar från EM och VM.

Sänd live från handbollsligan i Sverige

I Sverige har vi en ganska stor handbollsliga i jämfört med många andra länder. Många skulle nog påstå att sporten är väldigt välmående i Sverige. Flera av lagen som tar plats i handbollsligan eller Elitserien som den tidigare kallas kan spela på en internationell nivå. Det visade inte minst IFK Kristianstad när de förra året tog sig till Champions League.

När det kommer till att streama handbollsligan online så finns den en tjänst som hjälper dig. Som så många andra gånger när det gäller sport från Sverige så är det CMore du bör ta hjälp av. Inne hos Cmore samlar de nämligen de bästa från våra inhemska ligor. Vilket innebär att streamingsidan ger dig tillgång till fotboll från Allsvenskan och Superettan. Hockey från SHL och HockeyAllsvenskan. Speedway från Elitserien, och handboll från handbollsligan.

Vi rekommenderar helt klart dig att skaffa ett konto inne hos Cmore om du inte vill se matcher inom handbollsligan via live streams. Cmore kommer kräva att du har ett abonnemang för att låsa upp alla handboll streams som de erbjuder för dig.

EM & VM

Vi känner till att intresset för handboll i Sverige är väldigt stort, speciellet under större turneringar. Därför är det ingen överraskning att en del tjänster har köpt upp rättigheterna att streama handbolls VM eller EM.

Vanligtvis så är det Cmore eller Dplay som sänder handlboll direktsänt. Det är därför inne hos Cmore som du bör vara kund om du ska få tillgång till alla handboll live streams på din dator.

Det är inte riktigt säkert att det är bara TV4 och Cmore som kommer att visa matcher från VM och EM i handboll. Varje år så kan fler aktörer vara med för att upphandla om rättigheter att visa VM och EM.

Andra ligor i Europa

Om du nu skulle vara intresserad av annan handboll från stora ligor i Europa så kan du nå live streams inne hos en av våra bookmakers. I vissa fall så kan du titta på handboll om du är medlem inne hos en bettingsida.

Inne hos t.ex. Unibet och bet365 så kommer du att nå dessa handboll streams. Själva sändningen kommer inte att kosta dig något att starta. Däremot så behöver du som medlem ha pengar på ditt spelkonto. Detta för att visa din betting/streamingsida att du är en aktiv spelare som har av avsikt att spela på odds samtidigt som du streamar handboll live.

Bland den handboll som du kan streama inne hos bet365 eller Unibet ingår ligor och turneringar så som:

 • Champions League
 • EM-kval
 • EM
 • VM
 • Diverse ligor från damhandboll

Svenska handbollslandslaget

När det kommer till det svenska landslaget inom handboll så kommer det finnas lite olika knep för att streama matcher live på nätet. Det kommer främst beror på under vilka sammanhang som Sverige kommer att spela matcherna i.

Det kommer finnas en lång olika turneringar eller kval som Sverige spelar i. Det finns som vi tidigare nämnt både VM och EM som Sverige oftast kvalificerar sig till. Det spelas även kval till dessa turneringar som du kan streama på nätet.

Utöver dessa olika typer av matcher så spelas det även träningsmatcher varje år som de svenska landslaget tar sig igenom. Även dessa matcher brukar det finnas direktsändingar att tillgå.

Det är alltid bra att följa med på Sportal om du behöver hjälp med att hitta de live streams med Sveriges landslag inom handboll som du söker efter. Vi uppdaterar nämligen regelbundet med vart på nätet du hitta sändningar av den sport som tilltalar oss svenskar allra mest.

Andra nyheter & guider

blog
Se alla odds för vinnare av handbolls EM 2024. Hitta bettingsidor som har de allra bästa oddsen och bonusarna inför mästerskapet.
06 december, 2023
blog
Guide inför världscupen i skidskytte 2023/24. Läs om datum, tider, program, resultat & live streaming. Hitta info om prispengar & Sveriges landslag.
15 november, 2023
skidskytte frågor om regler
blog
Hitta svar på frågor om skidskytte. Vi samlar info om utrsustning så som gevär & avstånd. Vi ger även regler för olika tävlingar & discipliner.
15 november, 2023
blog
Vi tippar en vinnare av NHL 2023/24. Vårt speltips består av laget som vi anser har bäst chans att vinna Stanley Cup!
12 oktober, 2023
blog
Streama matcherna från US Open 2023 och spela på höga odds. Vi ger dig tips om US Open-streams och bettingsidor på samma webbplats!
01 september, 2023
blog
Se betting och odds att spela på inför Dam VM 2023 i fotboll. Spela på det lag du tror kommer vinna VM 2023 och hämta en bonus!
19 juli, 2023