David Wollner photo
David Wollner

- 10 apr, 2024

USA val odds 2024 – Vem blir nästa president i USA? (Trump vs Biden)

Se vilka odds som finns inför presidentvalet i USA 2024. Bland alla USA val odds så är det främst kampen mellan Joe Biden och Donald Trump som är mest intressant.

Jämför odds hos bettingsidorna och tippa en vinnare av amerikanska presidentvalet 2024. Vem tror du blir nästa president USA?

Spela på USA val odds hos Betsson & få en bonus direkt!

Vem vinner amerikanska valet av president?

Se vilken kandidat som spelbolag har som favorit (enligt odds) att vinna det amerikanska valet – och där med bli nästa president i USA.

Vinnare av USA val 2024 Odds (Unibet) Odds (Betsson)
Donald Trump 1.95 2.00
Joe Biden 2.20 2.25
Michelle Obama 26.00 21.00
Robert F. Kennedy Jr 29.00 23.00
Kamela Harris 41.00 23.00
Gavin Newsom 45.00 21.00
Nikki Haley 101.00 23.00
Hillary Clinton 201.00 251.00
Micheal Bloomberg 251.00
Tucker Carlson 251.00
Chelsea Clinton 501.00
Kayne West 501.00
Sean Hannity 501.00
Steve Bannon 501.00

Enligt spelbolagens odds inför amerikanska presidentvalet så är det en liten fördel för republikanernas Donald Trump. Han tippas att vinna valet och där med bli nästa president i USA.

Marginalen är väldigt knappt – vilket innebär att det Joe Biden fortfarande har goda chanser att vinna USA valet 2024. Det bäddar för en nagelbitare när amerikanerna går till vallokalerna den 5:e november.

Mycket kommer att hända med oddsen för vem som blir USAs nästa president. Kandidaterna ska åka på sina välkända valturnéer och det kommer föras många debatter inför amerikanska valet. Vi har tidigare sett att mycket kan hända i opinionen under de sista månaderna inför presidentvalet.

Vem tror vi blir nästa president i USA? (Speltips)

Av allt att döma så kommer det bli Donald Trump som blir republikanernas kandidat för att bli president. Det innebär att vi återigen kommer få en kamp mellan Joe Biden och Donald Trump.

Senaste gången som dessa två presidentkandidater ställdes mot varandra så vann Joe Biden. Absolut ingen jordskredsseger – men fortfarande en seger. Vilket ledde till att Joe Biden varit president i USA under de senaste fyra åren.

Nu är Donald Trump i opposition, vilket lär gynna Donald Trump. Hans stil gör att han är en bättre oppositionspolitiker än en president som ska avkrävas ansvar.

Vi spår att Donald Trump kommer att få opinionen med sig efter hans stentuffa valkampanj och debatter. Det råder ingen tvekan om att Donald Trump har fördel i debatter mot Joe Biden. På senare tid har nämligen Joe Bidens hälsa ifrågasatts efter flera märklig uttalande och agerande. Många tycker han är för gammal och ”gaggig” för att utmana den mer hänsynslösa Trump i debatterna.

Många amerikaner väljer nämligen sin president under slutskedet av valturnéerna. Inte minst så har undersökningar visat att slutdebatterna som sänds på TV är otroligt viktiga för den som vill vinna presidentvalet.

Dessa faktorer gör att vi tror att Donald Trump kommer vinna det amerikanska valet och bli nästa president i USA. Det är dock värt att komma ihåg att mycket kan hända och vända inför den 5:e november.

 • Spetips: Donald Trump blir nästa president i USA
 • Bästa odds: 2.20 hos Bet365

Andra odds inför USA valet 2024

Kolla in vilka andra odds som du kan spela på inför det amerikanska valet 2024. Det finns lite USA val odds som kan vara intressanta att spela på – utöver vem som blir nästa president i USA.

Vilket kön har vinnare av presidentsvalet 2024?

Kön Odds (Betsson)
Man 1.02
Kvinna 13.00

Vem blir vice-president kandidat för Republikanerna?

Vice president-kandidat Odds (Betsson)
Tim Scott 5.50
Kirsti Noem 7.50
Vivek Ramaswamy 8.00
Tulsi Gabbard 8.00
Elise Stefanik 11.00
Ben Carson 12.00
Nikki Haley 12.00
Tucker Carlson 21.00
Övriga 26.00 ->

Vilket parti vinner USA valet?

Vinnare (parti) Odds (Unibet)
Republikarnerna 1.85
Demokraterna 1.95
Partilös 29.00

Sidor som har USA val 2024 betting

På nätet är det inte svårt att hitta till bra betsajter i Sverige som har odds inför det amerikanska presidentvalet. Med andra ord så finns det många alternativ för dig som vill spela på USA val 2024 betting. Här har vi listat de bettingsidor som har bäst & högst odds på valet i USA.

Du kan själv se vilka sidor som har betting inför amerikanska valet här nedan. Där kan du även välja att jämföra deras betting bonusar att använda på USA val odds. Många av de sidor som har politik odds för amerikanska valet har även EU val odds att spela på.

 • Världens största bettingsida
 • Högklassiga live streams
 • Några av de bästa oddsen
 • Spela med Swish
 • Live streaming
 • Användarvänligt
 • Svenskt spelbolag från 1963
 • Live streams av sport
 • Stora erbjudanden & kampanjer
 • Internationell spelsida
 • Stort utbud av odds
 • Bra bonusar
 • Stort utbud av spel & odds
 • Enkla & snabba uttag
 • Användarvänligt
 • Snygg spelsida
 • Roliga intiativ
 • Bra oddsnivå
 • Spela med Swish
 • Bra bonusar
 • Enkla & snabba uttag

Betsson

Betsson har självklart odds för USA valet 2024. Inne hos Betsson så har medlemmar fått lära sig att det finns mycket mer odds än bara inom sport. Här kan du spela på många odds inom politik, underhållning eller inom ”övrigt”-kategorin. Här kommer du även kunna spela med några av de bästa oddsen på nätet för dessa områden. Helt klart en bra idé att välja Betsson för att spela på presidentvalet mellan Trump och Biden.

Unibet

Unibet har erbjudanden till spelare som vill spela på amerikanska presidentvalet 2024 med ett gratis bet. Du kan direkt få 100 kr att spela riskfritt med. Dessa pengar kan du använda på betting inför amerikanska valet 2024.

Bet365

De medlemmar som har valt Bet365 är oftast väldigt nöjda under en lång period. Här kan man hela tiden välja att spela betting & casino med låg insats (minsta insättning på 50 kr). Det kan passa dig som bara vill spela med lite pengar på odds för vem som vinner USA valet – och blir USAs nästa president.

Opinion inför USA valet (Väljarbarometer & mätningar)

För dig som vill tippa på en vinnare av amerikanska presidentsvalet 2024 bör hålla koll på opinionen. Du kan följa väljarbarometrar och valundersökningar. Där kan man få en liten inblick i hur resultat mellan presidentkandidaterna kan komma att se ut.

Hos NBC News kan du hålla dig uppdaterade med de senaste ”elections polls” (valundersökningar). Där kan du själv följa hur opinionen rör sig – och vilken kandidat som har bäst chans att bli nästa president i USA.

Även svenska medier kommer att hålla sig uppdaterade kring vilken presidentkandidat som har medvind i opinionen. Med hjälp av SVTs sida om USA val så kan du läsa de senaste nyheterna om amerikanska valet. Där kommer de att ta med valundersökningar och väljarbarometrar som du kan följa. Vilket kommer hjälpa dg att få uppfattning om vem som vinner valet 2024 i USA.

Vanliga frågor om betting inför amerikanska valet

För att avsluta denna guide med odds inför USA valet 2024 – så radar vi upp frågor och svar.

Valet kommer att ske den 5:e november, 2024. Det brukar dröja till morgenen den 6:e november (svensk tid) innan resultatet är fastställt.

Enligt oddsen från spelbolagen så har Donald Trump en lite större chans att bli president i det amerikanska valet. Han leder just nu i flera opionionsundersökningar från stora medier i USA.

Om inte något väldigt oförutsett händer – så tyder allt på att det står mellan Donald Trump (Republikanerna) mot Joe Biden (Demokraterna).

David Wollner

David Wollner är Sportals egna hockeyexpert. Han håller ett öga på ishockey och har främst fokus på Tre Kronor, NHL och SHL. Han har som mål att varje vecka lägga upp en tipskupong med alla de bästa matcherna från hockeyvärlden.

105 Artiklar