Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 15 apr, 2024

EU valet 2024 odds – Kommer Folklistan in i EU?

Den 6 juni öppnar vallokalerna för EU valet 2024. Här kan du se vilka odds du kan spela på inom EU valet.

Många undrar om det nya partiet Folklistan kommer in i EU-parlamentet. Vilket svenskt parti som får flest röster. Eller vilka partier som åker ut från EU. Här kan du se spelbolagens odds inför EU valet 2024.

EU val odds

Här kan du se vilken sida som har de bästa oddsen på nätet gällande resultat i EU valet 2024. Listan uppdateras med allt fler EU odds inför valet allt eftersom betsajter släpper sina odds.

Kommer Folklistan in i EU?

En av de största frågor som folk i Sverige ställer sig inför EU-valet är om Folklistan tar sig in i parlamentet. Partiet skapades nyligen av den gamla socialdemokraten Jan Emanuel Johansson och kristdemokraten Sara Skyttedahl.

Folklistan kommer in i EU Odds (Betsson)
Ja 4.00
Nej 1.20

Senast uppdaterad den 22 april, 2024

Oddsen för att Folklistan ska komma in i EU minskar för varje vecka som går. Trenden berättar att det verkar bli allt mer troligt att Folklistan lyckas att bli röstade fram till EU-parlamentet. I början när vi uppdaterade om chanserna för Folklistan så låg oddset på cirka 6.50 x din insats.

Vilka partier åker ut från EU parlamentet?

En del svenska partier kan mycket väl åka ut ur EU enligt flera opinionsmätningar. Flera bettingsidor har ännu inte uppdaterat sina EU odds kring vilka partier som åker ut – eller stannar kvar i EU parlamentet.

Uppdateras inom kort

Vilket parti får flest röster i EU?

Kampen om att bli det största svenska partiet i EU är självklart en stor prestigefråga. Det lutar mycket mot att de tre stora partierna kommer göra ett bra val. Socialdemokraterna är storfavoriter för att bli det parti i Sverige som får flest antal röster.

Uppdateras inom kort

Speltips – så tror vi det går för Folklistan i valet till EU

Den största frågan inför EU-valet är troligen inte vilket som blir det största partiet som samlar flest röster. Det handlar allt mer om Folklistans ”be or not to be”. De verkar satsa helhjärtat på att komma in i EU-parlamentet under valet 2024. Frågan är hur långt det räcker.

Det är väldigt svårt för opinionsmätningar att fånga upp alla väljare som funderar på att rösta på ett helt nytt parti. Det har vi tidigare sett när Ny Demokrati, Sverigedemokraterna och Miljöpartiet tagit sig in i den svenska riksdagen.

Vi tror att många partier, tidningar och människor i allmänt underskattar Folklistan. Många känner en stor frustration över Sveriges roll i EU. Ett nytt parti som är EU-kritiskt och en smula populistiskt kan mycket väl samla upp tillräckligt av missnöjesröster i EU-valet. Vi på Sportal.se tror att många väljare kan ”testa något nytt i EU”. Det är nämligen ingen regeringsmakt i Sverige som står på spel.

I en undersökning i Expressen visade det sig att cirka 3% vill lägga sin sröst på Folklistan. Samtidigt som cirka 11% kan tänka sig att rösta på Folklistan. Det är statistik som säkert togs emot med glädje från Sara Skyttedal och Jan Emanuel Johansson.

Bettingsidor med politik odds

Här kan du se en lista med alla bettingsidor och sportbonusar som finns för dig som vill spela på politik odds. Förutom all betting inför EU valet 2024 – så finns andra heta politik odds att spela på, Inte minst så finns det USA val odds för vinnare att bli nästa amerikanska president.Det är ytterligare en markand från politiken som vi på Sportal.se tror kommer bli populär att spela på.

  • Världens största bettingsida
  • Högklassiga live streams
  • Några av de bästa oddsen
  • Trovärdig spelsida i Sverige
  • Utmärkt support
  • BankID
  • Användarvänligt
  • Stort utbud av odds
  • Oddsboostar

Politik odds är oftast något som bestämt från opinionsmätningar. Det är därför alltid en god idé att kolla upp läget i opinionen inför valen du vill spela på. Det ger dig oftast en god idé om vilka politiker eller partier du bör spela på.

Många av de bettingsidor med politik odds på EU valet har möjligheten att ändra dina spel med tiden. Flera av dessa bettingsidor har cash out (stänga spel) som gör att du kan ändra dina odds. Tillsammans med bet builder där man skapar eget spel så är detta de två hetaste funktionerna på bettingsidorna just nu.

Lycka till med din betting inför EU valet – och håll dig uppdaterad med nyheter och opinionsundersökningar!

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1234 Artiklar