Bet365 eller Unibet: Vilken bookmaker Àr bÀst?

Vi jĂ€mför Bet365 och Unibet – vilken bettingsida Ă€r bĂ€st? Ta del av vĂ„r jĂ€mförelse dĂ€r de tvĂ„ sidorna stĂ€lls mot varandra i bonusar, odds och utbud av live streaming!

Det finns mÄnga orsaker att ha ett spelkonto pÄ en bettingsida, och Àven om det Àr mycket möjligt att ha konton pÄ flera olika bettingsajter Àr det mÄnga som vill veta vilken som egentligen Àr bÀst.

NÀr man jÀmför olika bettingsidor och spelbolag finns det mÄnga parametrar att vÀga in. Vilken sida har bÀst oddsbonus för nya kunder, var kan man titta pÄ fotboll live streams i högst utstrÀckning och vilka olika betalningsmetoder pÄ betting erbjuds pÄ sajten i frÄga?

Ovan nÀmnda Àr bara nÄgra av alla aspekter att vÀga in, och hÀr ska vi ge er en grundlig guide till vilka fördelar som finns med att vÀlja Bet365 och varför Unibet skulle kunna vara ett bÀttre alternativ. Var och en av sidorna har sina egna styrkor och till syvende och sist Àr det kanske helt enkelt en smaksak kring vilken sajt du ska vÀlja att spela pÄ!

 • tick mark VĂ€rldens största bettingsida
 • tick mark Högklassiga live streams
 • tick mark NĂ„gra av de bĂ€sta oddsen

Minsta insats 50 kr och krav pÄ 1x faststÀllt spel för att fÄ spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gÀller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. TidsbegrÀnsningar och villkor tillÀmpas.

Bet365 vs Unibet: BÀst vÀlkomstbonus?

Det som en bettingsida ofta försöker locka kunder med Ă€r vĂ€lkomstbonusen, och det blir dĂ„ ocksĂ„ det första man fĂ„r ta del av som ny kund. Denna bonus kan skilja sig markant mellan olika sajter, och förutom att summan kan skilja sig har vi Ă€ven olika omsĂ€ttningskrav, minimumodds och giltighetstid för bonusen att ta hĂ€nsyn till. Det kan lĂ„ta krĂ„ngligt men oroa er inte – vi hjĂ€lper er!

Var Àr egentligen insÀttningsbonusen bÀst, pÄ Bet365 eller Unibet?

Unibets vÀlkomstbonus Àr för tillfÀllet ganska tam, och det enda som nya kunder fÄr ta del av Àr en bonus pÄ 100 kronor. Det finns inga omsÀttningskrav eller liknande, utan du fÄr helt enkelt en hundralapp att spela för utan skyldighet till nÄgot. Det Àr ju bÀttre Àn ingenting, men 100 kronor fÄr anses vara en ganska lÄg insÀttningsbonus.

PÄ Bet365 Àr det bÀttre stÀllt nÀr det kommer till bonusen. HÀr fÄr du som ny kund hela 1250 spelkrediter. Spelkrediterna fungerar som sÄ att du kan spela dem precis som vanliga pengar, men om du vinner spelet fÄr du inte tillbaka spelkrediterna utan bara vinsten. En vÀldigt bra bonus, trots allt, och den manövrerar ut Unibets.

 • BĂ€st vĂ€lkomstbonus: Bet365

"Pengar du vunnit smakar dubbelt sÄ gott som pengar du tjÀnat"

BĂ€st odds?

Det enligt oss allra viktigaste pĂ„ lĂ„ng sikt nĂ€r man ska spela pĂ„ betting Ă€r att oddsen Ă€r bra. Det Ă€r genom höga odds man maximerar sin vinst, och Ă€ven om det bara skiljer med en liten gnutta kan det bli en hel del pengar i lĂ€ngden. Givetvis varierar oddsen mellan olika matcher – ett spelbolag kan ha högre odds pĂ„ en match och ett annat spelbolag pĂ„ en annan – men vi ska försöka göra en generell jĂ€mförelse.

Unibet brukar ofta pÄpeka att man har bra odds, och nÀr vi granskar och kollar upptÀcker vi att det inte bara Àr tomt snack. Utdelningsprocenten Àr högre pÄ Unibet Àn Bet365, och det Àr egentligen allt man behöver veta för att kunna avgöra vilket spelbolag som generellt sÀtt har de högre oddsen.

 • BĂ€st odds: Unibet
Bet365 Unibet
VĂ€lkomstbonus 1250 spelkrediter 100 kr
Odds Höga VÀldigt höga
Utbud VĂ€ldigt stort VĂ€ldigt stort
Live streaming Serie A, La Liga m.fl.
Serie A, La Liga m.fl.
Grundad 2000 1997
Ursprungsland Storbritanninen Storbritanninen
Antal kunder 23 miljoner 11 miljoner
Trustpilot-ranking 1,5/5 2,2/5

BĂ€st utbud?

Alla stora bettingsidor erbjuder spel pÄ de allra största matcherna, men det finns de spelare som tycker att det Àr roligt att hitta spel pÄ lite mindre, mer avskilda sporterna eller ligorna. Spel pÄ lÀgre divisioner Àr ofta populÀrt, och kan man sin sak gÄr det att hitta riktiga fyndodds pÄ den nivÄn.

Har Bet365 eller Unibet störst utbud? Det har vi tagit reda pÄ.

BÄde Unibet och Bet365 har ofantligt stora utbud. Det gÄr att hitta spel pÄ varenda sport du kan tÀnka pÄ, och frÄn i princip varje land. Vad vi dock har lagt mÀrke till Àr att Bet365 har ett större utbud pÄ de mindre ligorna, och dessutom har man fler olika spelalternativ och odds pÄ de stora matcherna. För att inte tala om den fantastiska spelbyggarfunktionen som man infört hyfsat nyligen.

BÄde Unibet och Bet365 nÄr riktigt högt hÀr, men ska vi utse nÄgon vinnare sÄ blir det Bet365.

 • BĂ€st utbud: Bet365

Bet365 – Fördelar och nackdelar

Pros

 • BĂ€st vĂ€lkomstbonus
 • Störst utbud
 • Bra live streaming

Cons

 • NĂ„got sĂ€mre odds

Unibet – Fördelar och nackdelar

Pros

 • BĂ€st odds
 • Bra live streaming

Cons

 • NĂ„got sĂ€mre utbud
 • SĂ€mre vĂ€lkomstbonus

BĂ€st live streaming?

Live streaming Àr ocksÄ en viktig del pÄ bettingsidor, Ätminstone för en del av spelarna. Det finns de som skaffar spelkonton bara för att kunna titta pÄ matcher via streaming, och det finns de som Àlskar att kunna se den match de spelar pÄ, live. Detta bÄde för att det Àr spÀnnande att se pÄ en match man spelat pengar pÄ, men Àven för att man dÄ verkligen fÄr en uppfattning om hur spelet och matchen ser ut, vilket kan förenkla om man nu vill placera pengar pÄ nÄgot av lagen.

BÄde Bet365 och Unibet har ett fantastiskt utbud av live stream, och kan stoltsera med att visa fotboll frÄn Bundesliga, se alla matcher frÄn Serie A, live streams frÄn La Liga och sÀndningar av massor av annan fotboll. Utbudet nÀr det kommer till de lÀgre divisionerna Àr Àven det högt pÄ bÄda sajterna.

NÀr vi jÀmför Bet365:s och Unibets utbud pÄ live streaming kommer vi fram till att det inte gÄr att skilja dem Ät. De bÄda erbjuder sÀndningar av flera av de största ligorna i fotboll, och de bÄda visar gott om matcher frÄn mindre ligor i lÀnder bortom de riktigt stora idrottsnationerna. HÀr landar vi i ett oavgjort resultat.

 • BĂ€st live streaming: Oavgjort

7 personer har valt

☑

Votering

Vilken bettingsida har du konto pÄ?

Loading ...  Loading ...

Sammanfattning

För att sammanfatta kan vi konstatera att de bĂ„da stora bettingsidorna Ă€r jĂ€mna, men att de bĂ„da har vissa positiva aspekter. VĂ€lkomstbonusen Ă€r bĂ€ttre pĂ„ Bet365, vilket kan locka en hel del spelare, men i lĂ€ngden Ă€r det mer förmĂ„nligt att spela pĂ„ Unibet dĂ„ de generellt sett har högre odds. Utbudet Ă€r dock större pĂ„ Bet365, sĂ„ dĂ€r finns pengar att tjĂ€na som man inte ens har möjlighet att göra ett försök pĂ„ hos konkurrenten. Vad gĂ€ller live streaming blir det jĂ€mnt skĂ€gg. Ni ser, vi kan hĂ„lla pĂ„ hur lĂ€nge som helst


Bet365 och Unibet Ă€r ungefĂ€r lika bra, men Bet365 vinner tvĂ„ kategorier, Unibet bara en – och en slutar oavgjort. Om vi mĂ„ste vĂ€lja faller valet dĂ€rför pĂ„ Bet365, men varför inte testa bĂ„da?

Vinnare totalt: Bet365

Bet365 eller Unibet: FrÄgor & svar

Vilken Àr bÀst mellan Bet365 och Unibet?

Det beror pÄ vad du har för preferenser, eftersom bettingsidorna har olika fördelar. Klart Àr att bÄda sajter Àr vÀldigt bra.

Var finner man bÀst vÀlkomstbonus, pÄ Bet365 eller Unibet?

Bet365 har för tillfÀllet en bÀttre vÀlkomstbonus Àn Unibet. Du som ny kund pÄ Bet365 fÄr 1250 kronor i spelkrediter, medan Unibet endast ger 100 kr i bonus.

Vilka har bÀst odds, Bet365 eller Unibet?

Unibet har i regel nÄgot högre odds Àn Bet365, men det varierar frÄn match till match.

Vilka har störst utbud pÄ odds, mellan Bet365 och Unibet?

Utbudet pÄ Bet365 och Unibet Àr enormt, och du kan hitta spel pÄ allt du kan tÀnka dig. Bet365 rÀcker hur som helst nÄgot lÀngre, och har Ànnu större utbud Àn Unibet.

Var kan du live streama mest sport, pÄ Bet365 eller Unibet?

BÄde Bet365 och Unibet har ett vÀldigt stort utbud av live stream, och vi fÄr nog sÀga oavgjort pÄ den hÀr punkten.