Bet365 eller Unibet: Vilken bookmaker är bäst?

Vi jämför Bet365 och Unibet – vilken bettingsida är bäst? Ta del av vår jämförelse där de två sidorna ställs mot varandra i bonusar, odds och utbud av live streaming!

Det finns många orsaker att ha ett spelkonto på en bettingsida, och även om det är mycket möjligt att ha konton på flera olika bettingsajter är det många som vill veta vilken som egentligen är bäst.

När man jämför olika bettingsidor och spelbolag finns det många parametrar att väga in. Vilken sida har bäst oddsbonus för nya kunder, var kan man titta på fotboll live streams i högst utsträckning och vilka olika betalningsmetoder på betting erbjuds på sajten i fråga?

Ovan nämnda är bara några av alla aspekter att väga in, och här ska vi ge er en grundlig guide till vilka fördelar som finns med att välja Bet365 och varför Unibet skulle kunna vara ett bättre alternativ. Var och en av sidorna har sina egna styrkor och till syvende och sist är det kanske helt enkelt en smaksak kring vilken sajt du ska välja att spela på!

 • tick mark Världens största bettingsida
 • tick mark Högklassiga live streams
 • tick mark Några av de bästa oddsen

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Bet365 vs Unibet: Bäst välkomstbonus?

Det som en bettingsida ofta försöker locka kunder med är välkomstbonusen, och det blir då också det första man får ta del av som ny kund. Denna bonus kan skilja sig markant mellan olika sajter, och förutom att summan kan skilja sig har vi även olika omsättningskrav, minimumodds och giltighetstid för bonusen att ta hänsyn till. Det kan låta krångligt men oroa er inte – vi hjälper er!

Var är egentligen insättningsbonusen bäst, på Bet365 eller Unibet?

Unibets välkomstbonus är för tillfället ganska tam, och det enda som nya kunder får ta del av är en bonus på 100 kronor. Det finns inga omsättningskrav eller liknande, utan du får helt enkelt en hundralapp att spela för utan skyldighet till något. Det är ju bättre än ingenting, men 100 kronor får anses vara en ganska låg insättningsbonus.

På Bet365 är det bättre ställt när det kommer till bonusen. Här får du som ny kund hela 1250 spelkrediter. Spelkrediterna fungerar som så att du kan spela dem precis som vanliga pengar, men om du vinner spelet får du inte tillbaka spelkrediterna utan bara vinsten. En väldigt bra bonus, trots allt, och den manövrerar ut Unibets.

 • Bäst välkomstbonus: Bet365

"Pengar du vunnit smakar dubbelt så gott som pengar du tjänat"

Bäst odds?

Det enligt oss allra viktigaste på lång sikt när man ska spela på betting är att oddsen är bra. Det är genom höga odds man maximerar sin vinst, och även om det bara skiljer med en liten gnutta kan det bli en hel del pengar i längden. Givetvis varierar oddsen mellan olika matcher – ett spelbolag kan ha högre odds på en match och ett annat spelbolag på en annan – men vi ska försöka göra en generell jämförelse.

Unibet brukar ofta påpeka att man har bra odds, och när vi granskar och kollar upptäcker vi att det inte bara är tomt snack. Utdelningsprocenten är högre på Unibet än Bet365, och det är egentligen allt man behöver veta för att kunna avgöra vilket spelbolag som generellt sätt har de högre oddsen.

 • Bäst odds: Unibet
Bet365 Unibet
Välkomstbonus 1250 spelkrediter 100 kr
Odds Höga Väldigt höga
Utbud Väldigt stort Väldigt stort
Live streaming Serie A, La Liga m.fl.
Serie A, La Liga m.fl.
Grundad 2000 1997
Ursprungsland Storbritanninen Storbritanninen
Antal kunder 23 miljoner 11 miljoner
Trustpilot-ranking 1,5/5 2,2/5

Bäst utbud?

Alla stora bettingsidor erbjuder spel på de allra största matcherna, men det finns de spelare som tycker att det är roligt att hitta spel på lite mindre, mer avskilda sporterna eller ligorna. Spel på lägre divisioner är ofta populärt, och kan man sin sak går det att hitta riktiga fyndodds på den nivån.

Har Bet365 eller Unibet störst utbud? Det har vi tagit reda på.

Både Unibet och Bet365 har ofantligt stora utbud. Det går att hitta spel på varenda sport du kan tänka på, och från i princip varje land. Vad vi dock har lagt märke till är att Bet365 har ett större utbud på de mindre ligorna, och dessutom har man fler olika spelalternativ och odds på de stora matcherna. För att inte tala om den fantastiska spelbyggarfunktionen som man infört hyfsat nyligen.

Både Unibet och Bet365 når riktigt högt här, men ska vi utse någon vinnare så blir det Bet365.

 • Bäst utbud: Bet365

Bet365 – Fördelar och nackdelar

Fördelar

 • Bäst välkomstbonus
 • Störst utbud
 • Bra live streaming

Nackdelar

 • Något sämre odds

Unibet – Fördelar och nackdelar

Fördelar

 • Bäst odds
 • Bra live streaming

Nackdelar

 • Något sämre utbud
 • Sämre välkomstbonus

Bäst live streaming?

Live streaming är också en viktig del på bettingsidor, åtminstone för en del av spelarna. Det finns de som skaffar spelkonton bara för att kunna titta på matcher via streaming, och det finns de som älskar att kunna se den match de spelar på, live. Detta både för att det är spännande att se på en match man spelat pengar på, men även för att man då verkligen får en uppfattning om hur spelet och matchen ser ut, vilket kan förenkla om man nu vill placera pengar på något av lagen.

Både Bet365 och Unibet har ett fantastiskt utbud av live stream, och kan stoltsera med att visa fotboll från Bundesliga, se alla matcher från Serie A, live streams från La Liga och sändningar av massor av annan fotboll. Utbudet när det kommer till de lägre divisionerna är även det högt på båda sajterna.

När vi jämför Bet365:s och Unibets utbud på live streaming kommer vi fram till att det inte går att skilja dem åt. De båda erbjuder sändningar av flera av de största ligorna i fotboll, och de båda visar gott om matcher från mindre ligor i länder bortom de riktigt stora idrottsnationerna. Här landar vi i ett oavgjort resultat.

 • Bäst live streaming: Oavgjort

7 personer har valt

Votering

Vilken bettingsida har du konto på?

Loading ...  Loading ...

Sammanfattning

För att sammanfatta kan vi konstatera att de båda stora bettingsidorna är jämna, men att de båda har vissa positiva aspekter. Välkomstbonusen är bättre på Bet365, vilket kan locka en hel del spelare, men i längden är det mer förmånligt att spela på Unibet då de generellt sett har högre odds. Utbudet är dock större på Bet365, så där finns pengar att tjäna som man inte ens har möjlighet att göra ett försök på hos konkurrenten. Vad gäller live streaming blir det jämnt skägg. Ni ser, vi kan hålla på hur länge som helst…

Bet365 och Unibet är ungefär lika bra, men Bet365 vinner två kategorier, Unibet bara en – och en slutar oavgjort. Om vi måste välja faller valet därför på Bet365, men varför inte testa båda?

Vinnare totalt: Bet365

Bet365 eller Unibet: Frågor & svar

Vilken är bäst mellan Bet365 och Unibet?

Det beror på vad du har för preferenser, eftersom bettingsidorna har olika fördelar. Klart är att båda sajter är väldigt bra.

Var finner man bäst välkomstbonus, på Bet365 eller Unibet?

Bet365 har för tillfället en bättre välkomstbonus än Unibet. Du som ny kund på Bet365 får 1250 kronor i spelkrediter, medan Unibet endast ger 100 kr i bonus.

Vilka har bäst odds, Bet365 eller Unibet?

Unibet har i regel något högre odds än Bet365, men det varierar från match till match.

Vilka har störst utbud på odds, mellan Bet365 och Unibet?

Utbudet på Bet365 och Unibet är enormt, och du kan hitta spel på allt du kan tänka dig. Bet365 räcker hur som helst något längre, och har ännu större utbud än Unibet.

Var kan du live streama mest sport, på Bet365 eller Unibet?

Både Bet365 och Unibet har ett väldigt stort utbud av live stream, och vi får nog säga oavgjort på den här punkten.