Tennis – Odds & betting

Detta är en guide för dig som vill spela på tennis odds. Här kommer ge tips på bästa bettingsidor med bäst odds för tennis. Här kan du även hitta en bonus att använda på tennis betting på nätet.

Vi rekommenderar alla som ska oddsa på tennis online att läsa vår guide. Den kan hjälpa dig att hitta rätt spel, bettingsida eller turnering för dig.

Bäst tennis odds & bonus

Här samlar vi de oddssidor som vi tycker har bäst betting gällande tennis. Flera av de sidor vi tipsar om har stort fokus på tennis. Jämför fördelar, odds, bonusar hos dessa sidor som vi anser är bäst på tennis.

Tennis betting sidor

 • Trovärdig spelsida i Sverige
 • Roliga kampanjer & gåvor
 • Spela med Swish
 • Nytänkande
 • Spela direkt utan konto
 • Stort utbud av odds
 • Stort utbud av odds
 • Växande spelsida
 • Några av de bästa oddsen
 • Världens största bettingsida
 • Högklassiga live streams
 • Några av de bästa oddsen
 • Spela med Swish
 • Live streaming
 • Användarvänligt
 • Grymt utbud
 • Live streams av sport
 • Spela med Swish

Odds på tennis

Tennis är en sport som tillhör en av de mer populära när det kommer till betting i Sverige. Det finns många i vårt land som gärna placerar bet inför tennismatcher. Därför är det bra att hålla koll på vilka sidor som är bäst – samt vilka odds du kan förvänta dig på nätet.

Hos de allra flesta bettingsidor som har tennis odds – så finns det massor av olika spel. Det gäller att du hittar ett betting tips som du anser troligt. Vi kommer här att skriva om de vanligaste oddsen att spela på inom tennis.

Vinnare av matchen

Det kanske allra enklaste – och mest vanliga – är att spela på en vinnare av en match. Du placerar ett spel på den tennisspelare som du tror kommer att vinna matchen. Fördelen med att spela på matchodds inför tennismatcher är att de inte kan sluta oavgjort.

Det innebär du får två val på spelare som kommer att vinna matchen. Det gör att du i flera fall kan ha en minst 50% chans att dina tennis odds stämmer – och du vinner pengar.

Set betting

Mycket inom tennis handlar om set (det som en spelare belönas med – vid vinst av sex gem). Det skapar många odds att spela på. Om du spelar på live betting så kan du välja vilken spelare som kommer att vinna nästa set. Det är många som väljer att oddsa på tennis genom live spel.

Du kan även välja betting tips som förutspår hur många set som kommer att spelas i matchen. Det är ett spel där det inte spelar någon roll kring vilken tennisspelare som vinner.

Live Acton betting

Om du uppskattar att spela på tennis betting live under en pågående match bör kolla in ”Acton Bets”. Det är en form av odds som uppdateras ständigt under en match. Du kan snabbt spela på vilken spelare som vinner nästa boll – eller gör nästa serve-S.

Dessa tennis odds kräver att du är ganska snabb – och kan snabbt besluta dig för hur du vill placera dina spel. Otroligt roligt för den spelare som följer tennis via sport streams online.

Handicap

Att spela på matcher och resultat med hjälp av handicap är vanligt bland betting inom flera sporter. Det är ganska populärt att spela med handicap inom fotboll odds. Det innebär att du spelar på ett resultat eller vinnare – fast där matchen start till fördel/nackdel för ditt spel.

Genom att lägga till handicap så kan du öka oddsen – eller vinstchansen för dina spel. Om du spelar på tennis odds med handicap på +1,5 set. Då kommer den spelare du tippar som vinnare att starta matchen med 1,5 set till godo.

Oddsa på tennis – så gör du!

För att kunna spela på odds för tennis – så är det första steget att hitta en betsida som du anser är bäst. Det krävs nämligen att du är medlem hos en sida som erbjuder tennis odds innan du kan spela.

Sedan handlar det om att hitta den tennismatch som du vill betta på. Du kan hos de allra flesta svenska bettingsidor se till att sortera oddsen utifrån sport. Det gör det ännu enklare för dig som vill specifikt spela på tennis online.

För att göra detta så enkelt som möjligt – så har vi samlat en snabb guide för dig här nedanför.

 1. Välj en sida med tennis odds (Se topplista ovan)
 2. Ta dig vidare till spelsidan
 3. Klicka på ”skapa konto” eller ”bli medlem”
 4. Använd ditt BankID för att registrera ditt login
 5. Gör insättning – och ta emot eventuell bonus
 6. Gå till sidans tennis betting
 7. Placera dina spel!

Populära odds inom tennis

Det finns de mästerskap och turneringar som får många i Sverige att leta efter tennis betting online. Inte minst när det finns svenska spelare som Mikael och Elias Ymer med och spelar.

Det är ingen skräll att det är under Grand Slam-turneringarna som det är allra flest i Sverige spelar på tennis odds. Det finns dock flera andra turneringar och matcher som är intressanta. Kolla in vår lista med bästa och populäraste betting inom tennis.

Grand Slam

Världens mest prestigefyllda turneringar – där alla världsstjärnor ställer upp – är Grand Slam. Det är en tour som består av fyra olika tävlingar. Alla dessa tävlingar är väldigt populära – inte bara i Sverige, utan runtom i hela världen.

De turneringar som ingår i Grand Slam är följande:

 • Wimbledon
 • US Open
 • Australian Open
 • Franska Öppna (Rolland Garros)

Swedish & Båstad Open

På en något lägre nivå av spelare – så har Sverige som tradition att hålla i flera stora turnering. Här samlas en form av B-lag av tennisstjärnor i världen för att göra upp om titlar inom Swedish Open icg Båstad Open.

Dessa svenska tennisturneringar drar till sig mycket intresse i Sverige – och många spelare passar på att spela på betting.

 • Swedish Open
 • Båstad Open (Nordea)

OS

Tennis är en sport som ingår bland de olympiska grenarna. Det innebär att det finns ganska mycket tennis att följa under ett OS.

Det är en ganska salig blandning av spelare som finns med i OS. Den stora skillnaden är att spelare främst representerar en nation – i stället för sig själv.

Även under OS så ser bettingsidor till att lägga fram bra och spelvärda odds att spela på inför tennismatcherna.

Sidor med tennis odds

Du kan självklart jämföra bettingsidor i vår topplista med bästa betting & odds bonusar inför tennismatcher. Här kommer vi ta fram tre sidor som vi fördjupar oss lite i. Där kan du läsa mer om fördelar och nackdelar med de sidor vi rekommenderar för tennis betting.

LeoVegas

För ett tag sedan så började LeoVegas erbjuda odds för alla sina medlemmar. I starten för deras sportsbook – så var fokus på tennis. Inte minst så började denna spelsida erbjuda oddsboost inför större tennismatcher. De såg även till att göra det möjligt att streama tennis med hjälp av LeoVegas livestrems. Det är goda anledningar till att välja LeoVegas!

Betsson

Hos Betsson så kommer du kunna spela på tennis odds väldigt enkelt och smidigt. Med hjälp av ditt BankID så kan du skapa ett login. Detta för att sedan kunna använda din mobil och spela på odds sidor med Swish. Vi kan garantera ett mycket enkelt och snabbt spelande inne hos Betsson!

Betinia

En av de nyaste spelbolagen i Sverige för betting inom tennis är Betinia. Det är en sida som inte bara bjuder på höga odds inför stora matcher. Här kommer nya medlemmar även kunna hämta free bets som är helt utan omsättningskrav. Det är en bra bonus för dig som vill få extra pengar att spela för.

Sammanfattning av tennis betting

Om du är en av alla spelare som är intresserad av tennis bets – så rekommenderas du självklart att hitta en sida som är perfekt för dig. Det är knappast en hemlighet att tennismatcher alltid blir mer spännande om du har lagt ett speltips med odds hos en bettingsida.

Oddsen som finns inom tennis kan skilja sig ganska mycket mot andra populära sporter. Det är främst en individuell sport där du inte kan tippa på målgörare eller liknade.

Det går heller inte att göra mål, få hörna eller gå offside i tennis. Det gör att flera av spelen som finns inom t.ex. fotboll och ishockey inte finns inom tennis.

I stället så finns det plats för andra typer av odds inom tennis. Något som öppnar för spel på servar, gem eller set.

Fler tips!

 • Världens största bettingsida
 • Högklassiga live streams
 • Några av de bästa oddsen
 • Spela med Swish
 • Live streaming
 • Användarvänligt

Andra nyheter

em
Få speltips på odds inför matcher i fotbolls EM - eller läs om vilka vi tror vinner EM 2024. Få även tips om bonusar, bettingsidor & bäst odds!
11 juni, 2024
em
Hitta TV kanal eller live stream för att sända Tyskland - Skottland från EM 2024. Vi tipsar gratis om vart & hur du kan se matchen!
10 juni, 2024
em
Planerar du att spela Euros 2024 fantasy manager teams? Då ger vi tips på spelare att plocka in i ditt lag för EM fantasy.
06 juni, 2024