Här hittar du våra senaste nyheter kring OS 2018 i Pyeongchang. Följ de svenska idrottarna som kämpar för medaljer under Vinter-OS. Vi uppdaterar med aktuella händelser, speltips, odds, och mycket annat!

Oron från Japan: ”OS kan ställas in”
Oron från Japan: ”OS kan ställas in”
På grund av covid-situationen i Japan är det ännu osäkert om sommar-OS kan hållas, menar japanska toppolitikern Toshihiro Nikai.
News icon15 april, 2021
Author iconEmil Sandberg
Regeringen står bakom Sveriges ansökan om vinter-OS 2026
Regeringen står bakom Sveriges ansökan om vinter-OS 2026
Den svenska regeringen säger ja till Sveriges ansökan om vinter-OS 2026. Nu står det mellan Stockholm-Åre och Milano-Cortina.I oktober 2018 offentliggjordes det …
News icon9 april, 2019
Author iconEmil Sandberg
OS-brons till Stina Nilsson i tremilen
OS-brons till Stina Nilsson i tremilen
Stina Nilsson har åkt hem ett OS-brons till Sverige!Imorse var det dags för den sista distansen i längdskidåkning under OS i Pyeongchang, damernas tremil. Charl …
News icon25 februari, 2018
Author iconEmil Sandberg

Det är hög tid för Vinter-OS 2018 i Pyeongchang i Sydkorea. Mellan den 8 – 25 februari så kommer det finnas massor av vintersport att njuta av. Inte minst kommer den svenska OS-truppen göra allt för att samla ihop guldmedaljer till Sverige!

Här kommer du kunna hålla dig uppdaterad kring vad som händer inför OS 2018. Vi kommer här att hålla dig uppdaterad med aktuella händelser, resultat, live streams och mycket mer!

Den enda nackdelen med Vinter-OS 2018 är att det kommer hållas i Sydkorea. Detta kommer innebära att TV-tiderna för när alla grenar ska hållas inte är optimala för oss i Sverige. Du kan själv se tider & program i OS-schemat 2018. Där kan du kolla upp när och vart du kan se när idrottarna ska göra upp medaljerna.

Vi gissar på att det kommer finnas flera svenskar på plats i Sydkorea. Detta trots att biljettförsäljning har gått trögt för arrangörerna. Skulle du inte bokat din OS-resa till Sydkorea så finns det självklart andra knep för att se all sport. Vi lovade tidigare att vi skulle hjälpa dig med att hitta OS 2018 live stream. Detta för att du ska kunna följa mästerskapet när och vart du vill. Bekvämt, enkelt, smidigt, och mycket billigare än själv vara på plats i Sydkorea.

  • Datum: 8-25 februari, 2018
  • Live stream: Dplay & Eurosport Player
  • TV: Kanal 5, Kanal 9, Eurosport