Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 15 apr, 2024

Streama El Clasico: Se Barcelona – Real Madrid live

Matcherna som sänds mellan FC Barcelona – Real Madrid i La Liga kallas för El Clásico. Dessa matcher kan du själv se via live streams på nätet. Självklart är det alltid ett högt intresse i Sverige att kunna se El Clasico stream online.

Därför kommer vi här att hjälpa dig med att kunna streama Real Madrid – Barcelona live. Oavsett om du vill använda din mobil, iPad, dator eller TV. Det gör vi genom att visa vägen till live streaming på nätet, eller meddela vilken kanal som El Clásico kommer att sändas på.

Se El Clasico mellan R. Madrid – Barcelona hos bet365

Vad: Real Madrid – Barcelona
Nästa match: Den 21/4, kl 20:00
Live stream: Bet365
TV: TV4Sport
Speltips: Real Madrid vinner (1.70 hos Bet365)

Möjligheten att kunna se El Clasico online finns naturligtvis för alla i Sverige. Däremot finns det lite olika knep för dig som vill kunna streama Real Madrid – Barcelona live. Du kan välja ett knep som på sätt och vis låter dig sända El Clasico. Samtidigt så finns det andra sidor

Real Madrid – FC Barcelona stream

Här kommer vi att redogöra om det är möjligt att kunna streama El Clásico eller inte. Vi känner till att flera kombinerade betting- och streamsidor har tidigare valt att streama Real Madrid – FC Barcelona för sina aktiva medlemmar. Här kommer vi att tipsa dig kring vilka sidor på nätet som sänder La Liga online.

En sajt som erbjuder dig att kunna se El Clásico via live streaming är bet365. För att låsa upp alla hundratusentals live streams som bet365 erbjuder per år så behöver göra en insättning. Ser du till att endast ha 50 kronor på ditt konto, eller spelar på odds under de 24 senaste timmarna. Ja, då har du gjort det som krävs för att kunna se El Cláscio stream online.

Hos Bet365 så kommer inte bara kunna streama Real Madrid – Barcelona när du gör insättning. Det kommer vara möjligt att få oddsbonus gratis direkt efter du registrerat ett konto.

Att kolla på fotboll inne hos bet365 är fullt möjligt att göra oavsett om du vill se El Clásico på mobil, surfplatta eller dator.

 1. Gå vidare till bet365
 2. Registrera dig eller logga in
 3. Gå till live streaming
 4. Börja streama El Clasico mellan Barcelona – Real Madrid

Notera återigen att det krävs att du har 50 kr på ditt spelkonto för att streama Real Madrid – Barcelona online.

Streama El Clasico: Se Barcelona – Real Madrid live

Varje år kommer du att ha chansen att streama El Clásico mellan Barcelona – Real Madrid live. Det händer nämligen att det bjuds på flera matcher mellan lagen per år. Då i La Liga, Copa del Rey, träningsmatcher, eller Champions League.

Det är det tekniskt sett inte då det krävs en insättning eller spel på odds. Däremot så kommer inte dina pengar att försvinna när du börjar streama El Clásico mellan Real Madrid – Barcelona i La Liga. Istället är dina pengar till för att du ska använda på betting.

Det finns även en annan sida som hjälper dig att streama La Liga. Denna sida är ingen mindre än TV4Play. Där kommer du kunna se matcherna från La Liga för 199 kr i månaden. Möjlighet finns dock inte att testa denna streamsida.

 1. Gå till TV4Play
 2. Skapa ett konto
 3. Köp abonnemang
 4. Sänd La Liga & Real Madrid – Barcelona

Vilken TV-kanal sänder El Clasico?

Självklart så är det även många i Sverige som vill kunna se El Clasico på TV. Då gäller det att veta vilken kanal som sänder Real Madrid – FC Barcelona i La Liga.

De största och bästa matcherna från La Liga kommer att sändas på Tv4s sportkanaler. Du kan alltid ta kontakt med det företag som du idag köper TV-kanaler från. Där kan de oftast hjälpa dig att få kanaler med sport från TV4.

En fördel med att se El Clásico på TV och TV4 är att du fick sällskap av svenska kommentatorer. Detta är något som du ibland inte får inne hos de sajter som erbjuder El Clásico live stream.

C More har rättigheterna att visa denna rivalmatch, kan du vänta dig att matchen visas på någon av deras exklusiva kanaler så som C More Fotboll eller C More Sport.

En annan lösning på problemet är att du använder din dator eller mobil för att se El Clasico live streaming. Sedan så kopplar du din enhet till din TV via en HDMI-sladd eller via casting. Då kan du se Real Madrid – FC Barcelona via stream, men ändå på din TV.

 • TV-kanal: TV4 Sport
 • Sändningsstart: Cirka 30 minuter före avspark
 • HD: Ja
 • Svenska kommentatorer: Ja

Real Madrid vs Barcelona genom tiderna

Med hela 275 matcher mot varandra, så är det två lag som har god koll på varandra. Som du kanske redan vet så är det alltid Real Madrid eller FC Barcelona som alltid tippas för att vinna La Liga. Denna säsong, 2019-20, har både Real Madrid och Barcelona inlett sämre än förväntat. De har båda fått helt ok säsongsstarter, men inte lika hårresande bra som vanligt.

Alla dessa matcher skapar en intressant statistik om hur lagen spelat mot varandra genom tiderna.

Nedan hittar du statistik för de senaste och alla de matcher som spelats i El Clásico mellan Real Madrid och FC Barcelona sedan klubbarna skapades.

Det är inte speciellt konstigt att El Clásico är så pass hypat som det är. En match mellan dessa två lag innebär inte bara två talangfulla lag, utan även stor fördel för att plocka hem guldet i La Liga står ofta på spel.

Det är välkänt att de flesta matcherna som spelas mellan Real Madrid – Barcelona är mycket jämna. Så har det varit under en lång period. Många betting sidor har alltid väldigt jämna odds för vilket av lagen som ska vinna matcherna internt lagen emellan.

Biljetter & resor

Det allra bästa viset att kunna sé El Clásico är ju självklart live på arenan där Real Madrid och FC Barcelona spelar. Det finns flera fotbollsturister från Sverige som åker ner till Spanien för att njuta av fotboll från Europas mest klassiska möte.

Vi känner till att det kan vara svårt att få tillgång att köpa biljetter till El Clásico. Oftast så handlar det om att du behöver vara ute i mycket god tid. Biljetterna till matcherna mellan FC Barcelona – Real Madrid brukar sälja som smör. Vilket inte är något överraskning.

Det vi rekommenderar för dig när det kommer till biljetter inför matcherna mellan Real Madrid – Barcelona är att kolla in Viagogo.

Där har man försäljning av biljetter till flera stora matcher inom fotboll i Europa.

Att resa till Spanien för att se La Ligas bästa matcher är vanligt. Det är ett av de resmål som vi håller i vår topplista med bästa fotbollsresor i världen.

Odds & betting

När det börjar dra ihop sig till El Clasico i La Liga, eller för den delen Copa del Rey, så ser vi att många i Sverige väljer att betta på fotboll odds. Det är ganska naturligt att ju större matcher som finns, desto fler använder sig av odds på nätet.

Vi rekommenderar dig helt klart att spela på odds inför El Clásico på samma sajt som du kan streama Real Madrid – Barcelona online. Det låter dig kunna vinna pengar samtidigt som du får tillgång till live streaming i La Liga.

Rent historiskt sett så har oddsen varit väldigt jämna mellan Real Madrid och Barcelona när de ska spela fotboll mot varandra. Oftast så är det det lag som har hemmaplan som har de lägsta oddsen på sig att vinna.

Alla bettingsidor på nätet erbjuder dig att spela på beting under El Clasico. Det är däremot bra om du jämför odds så att du spelar med de bästa möjliga oddsen inför stormatcher som El Clasico. Det kan leda till att du får motta en större vinst med samma insats.

Vi rekommenderar alltid våra läsare att spela på odds inne hos bet365. Där håller de alltid en hög nivå på deras alternativ på betting. Du kan räkna med att de har några av de bättre oddsen inför alla matcher som spelas i El Clasico. Det finns även mycket annat att spela på hos sidan. De erbjuder även spel på casino, poker och bingo. Det finns även esport odds för de mer moderna spelarna.

Det är även en god idé att kolla runt efter erbjudanden. Det finns många sidor på nätet som erbjuder dig att spela med odds i samband med stora matcher i Europa.

Hitta dina bästa odds inför El Clasico. Vi på Sportal kommer självklart att uppdatera dig med kampanjer och erbjudanden som du kan använda dig av. Självklart kommer vi bara uppdatera med odds och spel som vi tycker är värda att använda.

Andra nyheter

em
Se vilka betingsidor som kommer höja oddsen under EM. Dessa erbjudanden kallas för oddsboost. Här listar vi de allra bästa EM oddsboosts!
14 juni, 2024
em
England spelar sin första match i EM mot Serbien. Om du vill se matchen - så hjälper vi dig här!
14 juni, 2024
em
Få speltips på odds inför matcher i fotbolls EM - eller läs om vilka vi tror vinner EM 2024. Få även tips om bonusar, bettingsidor & bäst odds!
11 juni, 2024

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1706 Artiklar