NYHETER

Tack Högmo!

För första gången i mitt liv har jag fått en anledning att heja på Norge i fotboll efter att Per-Mathias Högmo fått jobbet som förbundskapten. Samtidigt har Högmo en klausul som gör att han kan hoppa av jobbet om Norge inte kvalificerar sig till EM 2016. Så det blir lite dubbeult i och med att det kanske kan öppna för en återkomst till DIF - det verkar ändå som att det är här han helst av allt vill vara, efter jobbet att leda sitt land.

Känslan av att ha varit med om en skön derbyfight blev hastigt utbytt mot sorgsenhet över att vi inte kommer få ha kvar normannen som tränare efter årsskiftet men jag tror ändå att det starka avtryck Högmo gjort hos oss under hans relativt korta period kommer att vara nyttigt för oss framöver. Det känns också tryggt att han kommer vara med på ett hörn även i fortsättningen, som strategisk rådgivare. Det kan förhindra felsteg och hjälpa oss att få in rätt folk för att förstärka laget. 

Det är förståeligt att han tagit jobbet i Norge och jag är glad att han ändå vill fortsätta hjälpa oss i framtiden. Jag önskar verkligen innerligt Högmo ett stort lycka till och tackar honom för hans tid i Djurgården, han har verkligen lyft oss och framförallt givit oss tillbaka glädjen. Jag kan inte komma på någon person som gjort så starkt intryck på mig på så kort tid. Nu ska vi avsluta den här säsongen tillsammans på bästa sätt. Tack för allt.   

*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter väljaKontakta oss.

1. Gå till Bet365

bet365

2. Öppna konto

Opret en konto og Stream fodbold live

3. Titta på fotboll

green-icon-3

Villkor gäller - IP-restriktioner kan förekomma