NYHETER

Tack Högmo!


För första gången i mitt liv har jag fått en anledning att heja på Norge i fotboll efter att Per-Mathias Högmo fått jobbet som förbundskapten. Samtidigt har Högmo en klausul som gör att han kan hoppa av jobbet om Norge inte kvalificerar sig till EM 2016. Så det blir lite dubbeult i och med att det kanske kan öppna för en återkomst till DIF - det verkar ändå som att det är här han helst av allt vill vara, efter jobbet att leda sitt land.

Känslan av att ha varit med om en skön derbyfight blev hastigt utbytt mot sorgsenhet över att vi inte kommer få ha kvar normannen som tränare efter årsskiftet men jag tror ändå att det starka avtryck Högmo gjort hos oss under hans relativt korta period kommer att vara nyttigt för oss framöver. Det känns också tryggt att han kommer vara med på ett hörn även i fortsättningen, som strategisk rådgivare. Det kan förhindra felsteg och hjälpa oss att få in rätt folk för att förstärka laget. 

Det är förståeligt att han tagit jobbet i Norge och jag är glad att han ändå vill fortsätta hjälpa oss i framtiden. Jag önskar verkligen innerligt Högmo ett stort lycka till och tackar honom för hans tid i Djurgården, han har verkligen lyft oss och framförallt givit oss tillbaka glädjen. Jag kan inte komma på någon person som gjort så starkt intryck på mig på så kort tid. Nu ska vi avsluta den här säsongen tillsammans på bästa sätt. Tack för allt.   


1. Gå till RedBet

image - Gå till Redbet

2. Få C More Premium gratis

image - Skapa konto

3. Startadin stream

image - Starta stream

Villkor gäller