Streama fotboll - Se fotbollsmatcher via live streams

Om man letar efter en fotboll stream online för en specifik match så kan det vara svårt att hitta det bästa alternativet. Vi kommer här tipsa om vilka sidor som sänder live streaming från de fotbollsmatcher som är mest aktuella i Sverige.

Du kan snabbt leta efter den liga eller mästerskap som du är mest intresserad av. Sedan kan du i vår lista ta dig till en sida som har de fotboll streams som du letar efter.

Vårt mål är att det ska vara enklare att streama fotboll på nätet än vad det är idag. Du kan även hitta knep för att se fotboll gratis via streams. Det är alltid bäst om man samtidigt sparar pengar på sina sändningar – än att betalar för dyra sportpaket.

Streamsidor
Streamsida Ligor Bonus Gå vidare
Bet365 Logo La Liga, Serie A, Ligue 1, Bundesliga m.m. 1250 kr i spelkrediter Streama nu!
Unibet Logo La Liga, Serie A, Europa League kval m.m. Sätt in 100 kr och spela för 200 kr Streama nu!

För att ta del av bet365 live streaming behöver du ha finansierat spelkonto, eller bettat de senaste 24 timmarna. Notera att delar av utbudet kan vara blockerade av din IP-adress. Regler & villkor gäller – 18+

Hitta fotboll streams för din liga

Här kan du se vilka sidor som har live streaming från de ligor som du allra helst vill titta på. Det är oftast aktuellt att streama matcher på flera olika sidor. Därför har vår lista tagit hänsyn till priser. Vi prioriterar alltid de sidor som har gratis fotboll streams – eller de som har billigast.

Det är väldigt populärt i Sverige att följa med under Allsvenskan och Superettan. Det är inte vanligt att det går att streama fotboll gratis från Allsvenskan. Det kan däremot finnas erbjudanden som låter dig att få test-perioder. Det innebär att du kan se fotboll gratis online under en viss tid.

Andra ligor som är stora i Sverige är Premier League, La Liga, Serie A, och Bundesliga.

Fotboll streaming
Liga Se inom Sverige Kostnad Gå vidare
Allsvenskan Ja 349 kr/månad dplay fotboll
Superettan Ja 349 kr/månad dplay fotboll
La Liga Ja Bet365 Logo
Serie A Ja Bet365 Logo
Bundesliga Ja Bet365 Logo
Premier League Ja 399 kr/månad Viaplay logo
Championship Ja Bet365 Logo
Champions League Ja 299 kr/månad
Europa League Ja 349 kr/månad dplay fotboll
Ligue 1 Ja Bet365 Logo
Eredivisie Ja Bet365 Logo
Superligaen Ja Bet365 Logo
Süper Lig Ja Bet365 Logo

För att ta del av bet365 live streaming behöver du ha finansierat spelkonto, eller bettat de senaste 24 timmarna. Notera att delar av utbudet kan vara blockerade av din IP-adress. Regler & villkor gäller – 18+

Vår lista ger dig snabbt hjälp om vilka sidor som erbjuder fotboll streaming från den liga eller turnering som du vill se live. Du behöver bara klicka dig vidare till den tjänst som erhåller live stream från den liga du är mest intresserad av.

Guide för att streama fotboll idag

Här kan du få hjälp med vad som krävs för att du ska kunna börja streama fotboll. I denna guide hittar du vilka steg som du bör gå igenom för att hitta de matcher du vill sända live från.

 1. Ta ett beslut om vilken match du vill se. Se vilken liga, cup eller mästerskap som matchen spelas i.
 2. Använd vår lista för att se vilken sida i Sverige som sänder matchen
 3. Skapa konto hos den tjänsten vi rekommenderar
 4. Uppfyll krav – så som att spela på odds eller köpa abonnemang
 5. Streama matchen du vill titta på

Om du inte hittar live streams för den liga eller mästerskap som vi rekommenderar så kan du läsa mer bland alla våra artiklar kring sport streams. Där hittar du aktuella mästerskap och hur du kan sända fotboll online från dessa. Enkelt, snabbt, smidigt och i bästa fall även gratis!

Titta på fotboll via TV eller stream?

Många åsikter går i sär när man diskuterar om det är bäst att följa fotboll via stream, eller på TV. Vi tycker oss se både för- och nackdelar med att använda sig av de två olika knepen.

Se fotboll på TV

 • + Du kan snabbt få igång den match som sänds
 • + Du ser fotbollsmatchen på en större skärm
 • + Du behöver oftast inte oroa dig över internetsanslutning
 • – Utbudet är oftast begränsat
 • – Du har en bestämd plats där du måste befinna dig

Se fotboll via stream

 • + Större utbud av matcher & ligor
 • + Du kan se fotboll vart du än är
 • + Du kan använda dig av den enhet som du anser är bäst
 • + Reducerad reklam
 • – Beroende av bra internetuppkoppling

se fotboll i mobilen

Mobil & iPad

En stor fördel med att ta hjälp av fotboll stream online är att du själv kan välja vilken enhet som du vill kolla på. Det innebär att du utan problem kan streama fotboll i mobilen eller på din iPad (eller liknande surfplatta). Självklart är det möjligt att kunna se de matcher som du vill se även på din dator.

Att ha friheten att välja vilken enhet du vill sända fotboll på har länge varit efterfrågad. Därför har allt fler tjänster gjort det lika enkelt att kunna se fotboll streams på mobil och iPad som det är på din dator.

Skulle du inte vara riktigt nöjd med att kunna se matcherna på en såpass liten skärm så har du möjligheterna att casta eller koppla dig upp till till en TV. Detta gör du med t.ex. Chromecasting, eller med hjälp av en HDMI-sladd.

Då använder du din mobil, surfplatta eller dator för att streama fotboll som sedan visas på din TV.

Att kolla på fotboll online är möjlig hos de flesta streamsidorna som finns i Sverige. Detta oavsett om du använder dig av en iPhone, Android eller iPad. De allra flesta mobiler och surfplattor har idag vad som krävs för at sända live från våra rekommenderade streamsidor.

live fotboll

Streama i HD

De allra flesta sajterna som tillhandhåller dig med fotboll streams online är med HD-kvalité. Det innebär att du kan kolla fotboll med bästa möjligt kvalité på din bild.

Att erbjuda fotboll i HD är något som flera sajter, och streamingstjänster hjälper dig med. Det har blivit allt mer till en standard att sända fotboll med den tänkbart bästa kvalitén. Detta i takt med att internetanslutningen i Sverige bara blir bättre.

Att streama fotboll i HD drar förvisso ganska mycket internet. Däremot är det något som de allra flesta i Sverige kan göra om de är anslutna till ett fast nätverk. I många fall så kan du även dra ner kvalitéen på både ljud och bild om du skulle få problem med att ditt internet inte riktigt hänger med.

Alla de större sajterna som vi rekommenderar här på vår sida har mycket god kvalité. Det innebär att vi inte har mycket att klaga på gällande bild och ljud när vi tar del av den live streaming som erbjuds hos bet365, Cmore, Viaplay m.m.

Stream sidor vi tycker är bra

Avslutningsvis så vill vi sammanställa alla de sidor och tjänster som erbjuder live streaming. Dessa sajter är de som vi själva använder för att kunna streama fotboll online. Alla de tjänster som följer här nedanför är inte , däremot har de lösningarna som täcker upp all tänkbar fotboll du vill se.

Vi rekommenderar dig att kolla upp de bra stream sidor enligt vårt tycke. Detta för att se vart du kan sända de fotbollsmatcherna som du vill se.

 • SVTplay (Gratis)
 • TV4play
 • Cmore
 • Viaplay
 • Bet365
 • Unibet
 • Dplay
 • Eurosport Player

Har du fler tips på tjänster och sidor med bra fotboll streams så välkomnar vi alla förslag. Hör gärna av dig till vår redaktion för att tipsa oss om vart du streamar fotboll online!

Streama fotboll: Frågor & svar

Här följer några av de frågor och svar som handlar om fotboll streaming på nätet. Ta gärna hjälp av svaren för att snabbt komma igång!

Är det gratis att streama fotboll online?

Det är möjligt att streama fotboll gratis online. Flera fotbollsmatcher går att se gratis – men oftast inte de största klubbarna. De större ligorna kräver att man har rättigheter att visa matcherna. Därför är det inte lönsamt för tv-bolagen att sända matcherna utan kostnad. Det finns undantag – och hos flera bettingsidor så är det gratis att streama fotbollsmatcher som man även spelar på odds inför.

Hur gör man för att streama fotboll?

De allra flesta fotbollsmatcher sänds via olika streamsidor på nätet. Hitta den sida som har som har live stream för din match. Oftast behöver du bli medlem & köpa abonnemang (eller Pay-per-view) för att låsa upp sändningar. Mer info hur du gör på hos de största sidorna i Sverige läser du i vår artikel.

Vilken sida är bäst för att streama fotboll?

Det beror på vilken liga du vill titta på. För att se Serie A, La Liga och Bundesliga rekommenderar vi Bet365 eller CMore. Vill du titta på Premier League eller Champions League är det Viaplay som gäller. Om du gillar svensk fotboll från Allsvenskan och Superettan så är det Dplay.

Kan jag se fotboll streams i mobil & surfplatta?

Ja. Alla streamsidor vi rekommenderar ger möjligheten att se fotbollsmatcher i både mobil & surfplatta. Det är möjligt oavsett om du har en iPhone, iPad eller Android,

Kan man koppla sin live stream till TV:n?

Ja, det går att koppla din live stream från valfri enhet till TV. För att göra det behöver du ha en Chromecast, Apple TV, Samsung Smart-TV, HDMI-kabel eller liknande verktyg.

För/nackdelar: Live streaming vs TV?

Genom live streaming så har du större frihet att se fotboll när & vart du vill. Att ta hjälp av TV-kanaler är inte lika smidigt som streams. Kostnaden är ungefär densamma – men TV-kanaler låser dig till en enhet. Du kan även koppla din mobil eller dator till din TV. Då kan du streama – fast se matchen med stor TV-skärm.

Vad händer med Victor Nilsson Lindelöf?
Vad händer med Victor Nilsson Lindelöf?
Roma har visat ett intresse för att köpa Sveriges mittback Victor Nilsson Lindelöf från Manchester United.
22 oktober, 2021 | Jimmie Nyman
Streama Manchester United – Liverpool: Se live stream & TV
Streama Manchester United – Liverpool: Se live stream & TV
Vill du kunna titta på Manchester United - Liverpool stream från Premier League? Vi hjälper dig att streama matchen & sända på TV! …
22 oktober, 2021 | Jimmie Nyman
Calle Halfvarsson inför OS 2022 – “Ska träna mindre”
Calle Halfvarsson inför OS 2022 – “Ska träna mindre”
Efter en fiaskosäsong för Calle Halfvarsson förra året - så testas nu en annan strategi. Mindre träning och gå ner i vikt.
22 oktober, 2021 | Jimmie Nyman