Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 26 apr, 2023

Streama fotboll – Se fotbollsmatcher via live streams

stream fotboll

Om man letar efter en fotboll stream online för en specifik match så kan det vara svårt att hitta det bästa alternativet. Vi kommer här tipsa om vilka sidor som sänder live streaming från de fotbollsmatcher som är mest aktuella i Sverige.

Det finns idag flera olika tjänser och sidor med fotboll streams online att välja mellan. I vår guide så kan du jämför och hitta den sida som hjäler dig att streama fotboll från de ligor du allra helst vill se på nätet.

Sidor med fotboll streams

Här kan du se vilka sidor som har live streaming från de ligor som du allra helst vill titta på. Det är oftast aktuellt att streama matcher på flera olika sidor. Därför har vår lista tagit hänsyn till priser. Vi prioriterar alltid de sidor som har gratis fotboll streams – eller de som har billigast.

Fotboll streaming
Liga Kostnad Länk
Allsvenskan 349 kr/månad dplay fotboll
Superettan 349 kr/månad dplay fotboll
La Liga Bet365 Logo
Serie A Bet365 Logo
Bundesliga Bet365 Logo
Premier League 399 kr/månad Viaplay logo
Championship Bet365 Logo
Champions League 399 kr/månad
Europa League 349 kr/månad dplay fotboll
Ligue 1 Bet365 Logo
Eredivisie Bet365 Logo
Superligaen Bet365 Logo
Süper Lig Bet365 Logo

För att ta del av bet365 live streaming behöver du ha finansierat spelkonto, eller bettat de senaste 24 timmarna. Notera att delar av utbudet kan vara blockerade av din IP-adress. Regler & villkor gäller – 18+

Vår lista ger dig snabbt hjälp om vilka sidor som erbjuder fotboll streaming från den liga eller turnering som du vill se live. Du behöver bara klicka dig vidare till den tjänst som erhåller live stream från den liga du är mest intresserad av.

Det är väldigt populärt i Sverige att följa med under Allsvenskan och Superettan. Det är inte vanligt att det går att streama fotboll gratis från Allsvenskan. Det kan däremot finnas erbjudanden som låter dig att få test-perioder. Det innebär att du kan se fotboll gratis online under en viss tid. Andra ligor som är stora i Sverige är Premier League, La Liga, Serie A, och Bundesliga.

 

1

Gå till Bet365

Klicka dig vidare till Bet365 streams

skapa ett konto
2

Skapa ett konto gratis

Registrera dig med BankID

Se fotboll
3

Streama fotboll från Bundesliga, La Liga, Serie A m.m.

Spela på odds & se matcher live!

Så streamar du fotboll på nätet

Här kan du få hjälp med vad som krävs för att du ska kunna börja streama fotboll. I denna guide hittar du vilka steg som du bör gå igenom för att hitta de matcher du vill sända live från.

 1. Ta ett beslut om vilken match du vill se. Se vilken liga, cup eller mästerskap som matchen spelas i.
 2. Använd vår lista för att se vilken sida i Sverige som sänder matchen
 3. Skapa konto hos den tjänsten vi rekommenderar
 4. Uppfyll krav – så som att spela på odds eller köpa abonnemang
 5. Streama matchen du vill titta på

Om du inte hittar live streams för den liga eller mästerskap som vi rekommenderar så kan du läsa mer bland alla våra artiklar kring sport streams. Där hittar du aktuella mästerskap och hur du kan sända fotboll online från dessa. Enkelt, snabbt, smidigt och i bästa fall även gratis!

Titta på fotboll via TV eller stream?

Många åsikter går i sär när man diskuterar om det är bäst att följa fotboll via stream, eller på TV. Vi tycker oss se både för- och nackdelar med att använda sig av de två olika knepen.

Se fotboll på TV

 • + Du kan snabbt få igång den match som sänds
 • + Du ser fotbollsmatchen på en större skärm
 • + Du behöver oftast inte oroa dig över internetsanslutning
 • – Utbudet är oftast begränsat
 • – Du har en bestämd plats där du måste befinna dig

Se fotboll via stream

 • + Större utbud av matcher & ligor
 • + Du kan se fotboll vart du än är
 • + Du kan använda dig av den enhet som du anser är bäst
 • + Reducerad reklam
 • – Beroende av bra internetuppkoppling

Kan jag streama fotboll gratis online?

Absolut. Det finns fler sidor som erbjuder fotboll live streaming gratis på nätet. Först och främst så har vi kanaler och tjänster som ingår i public service. Dessa altenativ för att se fotboll är alltid gratis och möjliga att sända online eller på din TV.

Det finns även flera bet sidor med svensk licens som har lagt till fotboll live streaming på sina hemsidor. Det är perfekt alternativ för dig som både vill spela på fotboll odds och samtidigt kunna sända fotboll direkt på nätet. Dessa sändngingar som finns hos en bettingsidor är nästan alltid gratis. Enda kraven är normalt att du behöver göra en insättning som du sedan kan använda på odds. Du kan hitta all information om deras regler och villkor inne hos din nya bettingsida. Det finns alltid gott om info kring hur deras live streaming fungerar.

Det kan även finnas chans att streama fotboll gratis inne hos vanliga streamsidor som Cmore, Viaplay eller Discovery Plus. Det finns normalt vis en del erbjudanden kring testperioder. Det innebär att du kan få testa en tjänst helt gratis under en begränsad period.

Mobil & iPad

En stor fördel med att ta hjälp av fotboll stream online är att du själv kan välja vilken enhet som du vill kolla på. Det innebär att du utan problem kan streama fotboll i mobilen eller på din iPad (eller liknande surfplatta). Självklart är det möjligt att kunna se de matcher som du vill se även på din dator.

Att ha friheten att välja vilken enhet du vill sända fotboll på har länge varit efterfrågad. Därför har allt fler tjänster gjort det lika enkelt att kunna se fotboll streams på mobil och iPad som det är på din dator.

Skulle du inte vara riktigt nöjd med att kunna se matcherna på en såpass liten skärm så har du möjligheterna att casta eller koppla dig upp till till en TV. Detta gör du med t.ex. Chromecasting, eller med hjälp av en HDMI-sladd.

Då använder du din mobil, surfplatta eller dator för att streama fotboll som sedan visas på din TV.

Att kolla på fotboll online är möjlig hos de flesta streamsidorna som finns i Sverige. Detta oavsett om du använder dig av en iPhone, Android eller iPad. De allra flesta mobiler och surfplattor har idag vad som krävs för at sända live från våra rekommenderade streamsidor.

Streama i HD

De allra flesta sajterna som tillhandhåller dig med fotboll streams online är med HD-kvalité. Det innebär att du kan kolla fotboll med bästa möjligt kvalité på din bild.

Att erbjuda fotboll i HD är något som flera sajter, och streamingstjänster hjälper dig med. Det har blivit allt mer till en standard att sända fotboll med den tänkbart bästa kvalitén. Detta i takt med att internetanslutningen i Sverige bara blir bättre.

Att streama fotboll i HD drar förvisso ganska mycket internet. Däremot är det något som de allra flesta i Sverige kan göra om de är anslutna till ett fast nätverk. I många fall så kan du även dra ner kvalitéen på både ljud och bild om du skulle få problem med att ditt internet inte riktigt hänger med.

Alla de större sajterna som vi rekommenderar här på vår sida har mycket god kvalité. Det innebär att vi inte har mycket att klaga på gällande bild och ljud när vi tar del av den live streaming som erbjuds hos bet365, Cmore, Viaplay m.m.

Stream sidor vi tycker är bra

Avslutningsvis så vill vi sammanställa alla de sidor och tjänster som erbjuder live streaming. Dessa sajter är de som vi själva använder för att kunna streama fotboll online. Alla de tjänster som följer här nedanför är inte , däremot har de lösningarna som täcker upp all tänkbar fotboll du vill se.

Vi rekommenderar dig att kolla upp de bra stream sidor enligt vårt tycke. Detta för att se vart du kan sända de fotbollsmatcherna som du vill se.

 • SVTplay (Gratis)
 • TV4play
 • Cmore
 • Viaplay
 • Bet365
 • Unibet
 • Dplay
 • Eurosport Player

Har du fler tips på tjänster och sidor med bra fotboll streams så välkomnar vi alla förslag. Hör gärna av dig till vår redaktion för att tipsa oss om vart du streamar fotboll online!

Se fotboll live streams idag!

Här kan du se ett schema med alla dagens matcher. Du kan se vilka fotboll live streams som du kan titta på idag – samt vilka TV tider som gäller. Det är många som vill följa tablå med alla dagens matcher på TV och via live streaming. Inte minst när det kommer till fotboll.

TV tider & tablå från de största ligorna:

 

Allsvenskan

Match Outcome
30th Sep
13:00
Djurgaarden Halmstads BK
30th Sep
15:30
IFK Norrkoeping Kalmar FF
1st Oct
13:00
Haecken AIK
1st Oct
13:00
Sirius Degerfors
1st Oct
15:30
Hammarby IFK Gothenburg
1st Oct
15:30
Mjaellby IFK Vaernamo
2nd Oct
17:00
Elfsborg Varbergs BoIS FC
2nd Oct
17:10
Malmoe FF Brommapojkarna

Last Updated At:

Premier League

Serie A

La Liga

Streama fotboll: Frågor & svar

Här följer några av de frågor och svar som handlar om fotboll streaming på nätet. Ta gärna hjälp av svaren för att snabbt komma igång!

Det är möjligt att streama fotboll gratis online. Flera fotbollsmatcher går att se gratis – men oftast inte de största klubbarna. De större ligorna kräver att man har rättigheter att visa matcherna. Därför är det inte lönsamt för tv-bolagen att sända matcherna utan kostnad. Det finns undantag – hos flera bettingsidor så är det gratis att streama fotbollsmatcher som man även spelar på odds inför.

De allra flesta fotbollsmatcher sänds via olika streamsidor på nätet. Hitta den sida som har som har live stream för din match. Oftast behöver du bli medlem & köpa abonnemang (eller Pay-per-view) för att låsa upp sändningar. Mer info hur du gör på hos de största sidorna i Sverige läser du i vår artikel.

Det beror på vilken liga du vill titta på. För att se Serie A, La Liga och Bundesliga rekommenderar vi Bet365 eller CMore. Vill du titta på Premier League eller Champions League är det Viaplay som gäller. Om du gillar svensk fotboll från Allsvenskan och Superettan så är det Dplay.

Ja. Alla streamsidor vi rekommenderar ger möjligheten att se fotbollsmatcher i både mobil & surfplatta. Det är möjligt oavsett om du har en iPhone, iPad eller Android,

Ja, det går att koppla din live stream från valfri enhet till TV. För att göra det behöver du ha en Chromecast, Apple TV, Samsung Smart-TV, HDMI-kabel eller liknande verktyg.

Genom live streaming så har du större frihet att se fotboll när & vart du vill. Att ta hjälp av TV-kanaler är inte lika smidigt som streams. Kostnaden är ungefär densamma – men TV-kanaler låser dig till en enhet.

nyheter
Vill du göra lika snabba och smidiga uttag - som insättningar? Kolla in våra spelbolag med utbetalningar via Swish!
25 september, 2023
europatipset 24 september
europatipset
Kolla in analys och spelförslag på Europatipset 24 september!
22 september, 2023

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1247 Artiklar