Streama basket – Se NBA via live stream

Få hjälp med att streama basket från NBA och SBL (Svenska Basketligan). Vi visar vilka sidor som har basketball live streams som du kan njuta av. Självklart kan vi även hjälpa dig med att se basket matcher idag på TV.

Basket är inte en av de mer populära sporter som finns i Sverige. Det finns dock ett ganska stort intresse för att streama NBA. Det är denna liga som de allra bästa lagen och spelare finns till.

Kolla in våra alternativ för att se basket live streaming. Det finns de sidor som visar matcherna gratis i Sverige.

Streama Basket hos Bet365

Se alla matcher från NBA & andra stora ligor

Sidor med basket streams

Här nedan kan du se flera sidor i Sverige som visar basket live streams på nätet. Du hittar ligor och turneringar som visas hos varje streamingstjänst som vi rekommenderar.

Streamsida Utbud Länk
Svenska Cupen NBA, FIBA Champions League, SBL (IP-bregränsad) > Till Bet365
Streama Champions League NBA > Till Cmore
Streama hockey SBL > Till SVTplay

Se på basket idag

Här kan du se dagens matcher inom basket. I vårt schema så hittar du lagen som spelar – samt vilka tider och datum som gäller.

NBA streams online

För att kunna se NBA streams på nätet så kan du välja mellan lite olika sidor. Inte minst så kan du kombinera odds och live streaming hos bl.a. Bet365. Det är en sida som kommer erbjuda dig att streama basket från NBA – samtidigt som du kan spela på odds. Det passar helt klart dig som är intresserad av båda delarna.

Alla basketball live streams hos Bet365 är gratis att titta på. Det enda som krävs är att du spelar på odds samtidigt – eller har minst 50 kr på ditt spelkonto. Det är vad som krävs för att sedan ta del av alla sport live streams som finns hos Bet365. Det innebär att du kan se mycket mer än bara basket. Där finns även fotboll streams från stora ligor som t.ex. Serie A eller La Liga.

Att börja streama sport hos en bettingsida är perfekt för dig som vill samla live streaming och odds på en och samma hemsida. Det ger dig även ett stort utbud av sport att titta på.

För att snabbt komma igång med din live streaming hos Bet365 så finns lite steg om vad du bör göra. Gå igenom stegen för att komma igång med basket streams på nätet.

 1. Ta dig vidare till Bet365
 2. Skapa ett konto
 3. Spela på odds inför matchen du vill se
 4. Gå till deras live streams
 5. Streama basket!

Det är just Bet365 som vi tycker ger den bästa upplevelsen för dig som vill streama NBA. Det är dock inte den enda tjänsten som har rättigheter att visa NBA matcher. Det går även att se NBA inne hos CMore.

Hos Cmore så kommer du inte kunna se NBA streaming gratis – där krävs det att du skapar ett konto och köper ett abonnemang. Självklart har vi även hjälp för dig som vill se matcherna med hjälp av Cmore.

 1. Gå till Cmore
 2. Skapa ett konto
 3. Välj ett abonnemang
 4. Titta på NBA basket online

Se NBA på TV

Om du hellre tittar på NBA via en TV-kanal än live stream så finns det hjälp. Cmore har sportkanaler som kommer att visa ett begränsat antal NBA matcher under en säsong. Detta innebär att du inte kommer kunna se alla matcher, utan bara de som Cmore själva väljer ut.

Det finns ingen annan TV-kanal i Sverige som kommer visa basket från NBA. Vilket innebär att det är streaming du bör ta hjälp av för att se alla matcherna som sänds live från NBA.

Många av de matcher som spelas under en säsong i NBA kommer sändas på TV via Sportkanalen. En kanal som många kan få tillgång till via sitt utbud av tv-kanaler.

 • Ett begränsat antal NBA-matcher sänds på Sportkanalen (Cmore)

Se Svenska Basketligan (SBL) live streams

Det finns även intresse för att streama svensk basket från SBL (Svenska Basketl). Det är en liga som inte är speciellt stor om man jämför internationellt. Däremot är det alltid en liga som flera i Sverige följer.

Det finns däremot ingen etablerad sida på nätet som erbjuder live streams från SBL, Svenska Basketligan. Det finns istället en sida som är enbart inriktad på att visa SBL stream online.

Gå gärna genom stegen för att se svensk basket via live streaming.

 1. Gå till SBLplay.se
 2. Hitta matchen du vill se
 3. Köp den match du vill se (89 kr)

Flera SBL live streams kommer även att visas helt gratis hos SVTPlay. Där krävs det inte ett konto eller abonnemang. Där kan du se basket gratis på nätet genom att bara ta dig till deras hemsida. Detta är något som endast fungerar för dig som befinner dig inom Sverige.

 1. Gå till SVTPlay
 2. Hitta din match
 3. Start din live stream

Mer basket streams

Det finns mycket mer basket att se via live stream än bara NBA och SBL. Det finns även intresse för att streama basket från VM, EM eller OS. Då går landslagen emot varandra – och skapar intressanta mästerskap. Det finns lite olika kanaler som köper rättigheter för att sända basket streams från dessa mästerkskap. Vi kan därför inte nu tipsa om vilken TV kanal eller streaming sida som kan hjälpa dig med att se basket EM, VM eller OS.

Det bästa är att hålla dig uppdaterad bland våra sportnyheter för att ta reda på uppdateringar kring basket live streaming från andra stora ligor eller turneringar.

Sveriges landslag tar sig ganska sällan till större turneringar och mästerskap. Därför kan intresset för sporten dala ganska enkelt. Vi brukar gilla de sporter som Sverige är bra på – med all förståelse.

Andra nyheter

skottland schweiz speltips
EM
Skottland och Schweiz möts i den andra gruppspelsomgången av EM 2024. Här ger vi er allt inför matchen, i vårt speltips.
19 juni, 2024
EM
Tyskland mot Ungern i omgång 2, fotbolls-EM 2024. Läs om speltips, odds, troliga startelvor och mycket mer från matchen på onsdag klockan 18:00
18 juni, 2024
EM
Läs om EM-matchen mellan Kroatien - Albanien. Vi går igenom allt inför matchen, med bland annat speltips, odds startelvor och mycket mer!
18 juni, 2024
portugal tjeckien speltips stream
EM
Polen och Tjeckien möts i Grupp F i EM 2024, den första gruppspelsomgången. Läs allt inför matchen här!
18 juni, 2024
EM
Läs om EM-matchen mellan Turkiet mot Georgien. Vi går igenom allt infor matchen, med bland annat speltips, odds startelvor och mycket mer!
18 juni, 2024
EM
Läs om matchen från Grupp E i fotbolls-EM 2024. Rumänien mot Ukraina, matchstart på måndag klockan 15:00. Speltips, odds & troliga startevlor.
16 juni, 2024