David Wollner photo
David Wollner

- 23 apr, 2024

Sport i sommar 2024 – Supersommar!

Du har väl inte missat att 2024 bjuder på en riktigt bra sommar – åtminstone om du gillar sport. Det kommer finnas massor av stora mästerskap och ligor i gång.

Förutom att lagen kämpar för att vinna Allsvenskan i vanlig ordning så finns många andra mästerskap att se framemot. Inte minst så väntar OS 2024 och EM i fotboll. Redan i mars så kommer också ishockey VM 2024 att dra i gång som aptitretare.

Tävling Datum
Allsvenskan 31 mars – 10 november
Ishockey VM 10 maj – 26 maj
Fotbolls EM 14 juni – 14 juli
SM-veckan 24 juni – 30 juni
Tour De France 29 juni – 21 juli
Wimbledon 1 juli – 14 juli
OS 2024 26 juli – 10 augusti
Paralympics 28 augusti – 8 september
Finnkampen 30 augusti – 31 augusti

Odds under sommaren 2024

Vi har redan släppt flera stora oddsguider för de stora mästerskapen. Där kan du läsa vidare om vilka som är favoriter till att vinna mästerskap eller medaljer under OS.
Här kan du se en lista med stora sportevents som väntar mellan maj – augusti, 2024. Du kan kika för att läsa mer om vilka odds som är aktuella att spela på.

Vi tror att detta kanske blir den sommaren på mycket länge där svenskar håller sig som mest aktiva hos bettingsidorna. Det kommer att finnas massor av odds att spela på inför populära evenemang och matcher.

Mer guider för sport under sommaren

Det är inte bara odds & betting som kommer vara under högt tryckt i sommar. Det kommer vara många som även vill kunna få tips om hur man sänder sport från mästerskapen som väntar. Självklart har vi även guider för de besökare som helst tittar på sport – än bara spelar på betting.

Här kan du djupdyka ner för att se hur man kan streama fotbolls EM, OS eller ishockey VM.

Vi hoppas att våra guider kommer hjälpa dig att få koll på all sport och betting under sommaren. Vi har planerat att ha en fartfylld sommar som består av massor av sport!

Tips & spelförslag från Sportal.se

England
Sista chansenför Liverpool att blanda sig i titelracet i Premier League. Läs vårt speltips inför matchen!
12 maj, 2024
ifk mff speltips stream
speltips
Stormatch på Gamla Ullevi på måndag kväll! Läs här allt inför IFK Göteborg - Malmö FF, som sparkar i gång klockan 19:10.
12 maj, 2024
Ishockey
Läs om hockey-vM och matchen mellan Sverige mot Polen som har nedsläppt klockan 20:20 på söndag. Vi bjuder på speltips, odds & stream online!
12 maj, 2024
dif elfsborg speltips stream
speltips
När Elfsborg var på besök ifjol vann man med 4-0. Kan man besegra Djurgården på Tele2 Arena igen?
12 maj, 2024
Old Trafford
England
Läs om Premier League-matchen på Old Trafford mellan Manchester United - Arsenal. Vi går igenom speltips, odds & en guide till streaming online
11 maj, 2024
England
Läs om Premier League-matchen mellan Fulham - Manchester City. Matchstart på lördag klockan 16:00. Speltips, odds & guide till streaming online
11 maj, 2024

David Wollner

David Wollner är Sportals egna hockeyexpert. Han håller ett öga på ishockey och har främst fokus på Tre Kronor, NHL och SHL. Han har som mål att varje vecka lägga upp en tipskupong med alla de bästa matcherna från hockeyvärlden.

101 Artiklar