David Wollner photo
David Wollner

- 23 apr, 2024

Sport i sommar 2024 – Supersommar!

Du har väl inte missat att 2024 bjuder på en riktigt bra sommar – åtminstone om du gillar sport. Det kommer finnas massor av stora mästerskap och ligor i gång.

Förutom att lagen kämpar för att vinna Allsvenskan i vanlig ordning så finns många andra mästerskap att se framemot. Inte minst så väntar OS 2024 och EM i fotboll. Redan i mars så kommer också ishockey VM 2024 att dra i gång som aptitretare.

Tävling Datum
Allsvenskan 31 mars – 10 november
Ishockey VM 10 maj – 26 maj
Fotbolls EM 14 juni – 14 juli
SM-veckan 24 juni – 30 juni
Tour De France 29 juni – 21 juli
Wimbledon 1 juli – 14 juli
OS 2024 26 juli – 10 augusti
Paralympics 28 augusti – 8 september
Finnkampen 30 augusti – 31 augusti

Odds under sommaren 2024

Vi har redan släppt flera stora oddsguider för de stora mästerskapen. Där kan du läsa vidare om vilka som är favoriter till att vinna mästerskap eller medaljer under OS.
Här kan du se en lista med stora sportevents som väntar mellan maj – augusti, 2024. Du kan kika för att läsa mer om vilka odds som är aktuella att spela på.

Vi tror att detta kanske blir den sommaren på mycket länge där svenskar håller sig som mest aktiva hos bettingsidorna. Det kommer att finnas massor av odds att spela på inför populära evenemang och matcher.

Mer guider för sport under sommaren

Det är inte bara odds & betting som kommer vara under högt tryckt i sommar. Det kommer vara många som även vill kunna få tips om hur man sänder sport från mästerskapen som väntar. Självklart har vi även guider för de besökare som helst tittar på sport – än bara spelar på betting.

Här kan du djupdyka ner för att se hur man kan streama fotbolls EM, OS eller ishockey VM.

Vi hoppas att våra guider kommer hjälpa dig att få koll på all sport och betting under sommaren. Vi har planerat att ha en fartfylld sommar som består av massor av sport!

Tips & spelförslag från Sportal.se

göteborg häcken speltips stream
speltips
Vi har ett spännande Göteborgsderby framför oss, mellan två lag som kommer att vara taggade till tusen att vinna. Läs vårt speltips till IFK Göteborg - BK Häcken!
24 april, 2024
England
Speltips & odds i Premier League-matchen mellan Crystal Palace mot Newcastle som sparkar igång klockan 21:00 på onsdag.
24 april, 2024
liverpool newcastle speltips stream
England
Merseysidederby på agendan! Everton - Liverpool. Matchstart på onsdag klockan 21:00. Läs om speltips, odds & hur du kommer igång med stream
24 april, 2024
lazio juventus speltips stream
Italien
Lazio och Juventus möter varandra på Stadio Olimpico, i semifinalmatch 2 av 2. "Juve" vann första mötet med 2-0.
23 april, 2024
England
Londonderby i Premier League: Arsenal - Chelsea. Matchstart klockan 21:00 på tisdag. Läs om speltips, odds & guide till livestreaming online.
23 april, 2024
Ishockey
Final i SHL! Läs allt inför matchserien hos oss. Vi tar fram speltips, granskar oddsen, och visar dig hur du kommer igång med livestreaming online.
22 april, 2024

David Wollner

David Wollner är Sportals egna hockeyexpert. Han håller ett öga på ishockey och har främst fokus på Tre Kronor, NHL och SHL. Han har som mål att varje vecka lägga upp en tipskupong med alla de bästa matcherna från hockeyvärlden.

92 Artiklar