Fotbollsquiz

Här finner ni fotbollsquiz att testa era kunskaper i! Vi publicerar återkommande ett fotbollsquiz med frågor om alltifrån svensk till europeisk till internationell fotboll. Utmana vänner och familj!

Testa dina fotbollskunskaper med hjälp av frågesport. Bland alla våra quizar så kan du välja mellan olika teman och kategorier.

fotbollsquiz
Lista ut vilken fotbollsspelare jag är. Läs våra ledtrådar i vår fotbollsspelare quiz - och gissa rätt spelare på 0-5 poäng.
12 juni, 2024
serie a quiz
fotbollsquiz
Hur mycket vet du om Serie A? Har du hyfsad koll, stenkoll eller ingen koll överhuvudtaget? Testa dig själv i vårt quiz och se om du kan få 10 rätt av 10!
12 januari, 2024
Fotbollsquiz för barn
fotbollsquiz
Hur bra koll har du på fotboll? Testa detta fotbollsquiz för barn!
12 januari, 2024
Premier League quiz
fotbollsquiz
Vad vet du om Premier League! Gör vårt PL-quiz, med tio frågor om världens största fotbollsliga!
12 juli, 2023
quiz allsvenskan 2023
fotbollsquiz
Hur bra koll har du på Allsvenskan 2023? Testa dina kunskaper i vårt quiz!
12 juli, 2023
Quiz Allsvenskan 2022
fotbollsquiz
Hur bra koll har ni på Allsvenskan 2022? Testa vårt quiz!
12 juli, 2022
1 2 5

Frågor om fotboll (frågesport)

Hitta en quiz där du testar dig själv om frågor inom t.ex. Allsvenskan eller om världens bästa spelare. Vi försöker hålla ett blandat utbud av quizar för att så många som möjligt ska kunna hitta en som passar just de själva.

Skulle du hitta något som är fel bland i en av våra fotboll quiz så rekommenderas du att kontakta oss på Sportal.se. Då kan vi snabbt se till att åtgärda problemet – så alla frågor i våra quizar om fotboll stämmer överens. Du kan ta kontakt med oss via länken.