David Wollner photo
David Wollner

- 26 mar, 2024

Emil Forsberg & Shanga Forsberg skiljer sig – ”Värt en skilsmässa”

18+ år – Spela ansvarsfullt, Stodlinjen.se, Spelpaus.se. Erbjudandet gäller nya spelare. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Läs fullständiga regler och villkor här - Bonus T&C

På Instagram skriver Shanga Forsberg (fru till Emil Forsberg) att paret planerar en skiljsmässa. I hennes inlägg så är hon inte nådig med kritiken mot sin före detta man.

”Jag hoppas att ditt nya liv i NY är värt en skilsmässa och hur du har behandlat dina barn”.

Inlägget från Emil Forsbergs fru på Instagram:

Beskedet kommer som en chock till fotbolls-Sverige. Det är ett par som tidigare visat upp mycket kärlek och passion till varandra i intervjuer och i media. Där har de beskrivits som en ”ungdomskärlek” – då de varit ett par sedan 19 år.

Emil Forsberg och Shanga Forsberg gifte sig under 2016 och har två barn tillsammans.

Paret har sedan flera år bott i Tyskland. Närmare bestämt i Leipzig. Det verkar – om vi tolkar Shanga Forsberg inlägg korrekt – som om flytten till New York verkligen påverkat paret. Det var i början av 2024 som Emil Forsberg flyttade från Red Bull Leipzig vidare till New York Red Bulls.

Enligt handlingar så är det Shanga Forsberg som har ansökt om en skilsmässa. Beskedet kom samma dag som Sverige – Albanien spelar en träningslandskamp.

Efter matchen mot Albanien så fick Emil Forsberg frågor om inlägget på Instgram från sin fru. Det märktes snabbt att Emil Forsberg inte vill prata om skilsmässan eller den aktuella realationen.

”Jag har inga kommentarer alls kring mitt privatliv”

Relaterade artiklar:

Mer nyheter & tips

speltips
Läs om semifinalmatchen i Wimbledon 2024. Medvedev mot Alcaraz. Speltips, odds och guide om hur du kan livestreama matchen online.
11 juli, 2024
speltips
Semifinal i Wimbledon: Musetti mot Djokovic gör upp om en finalplats i Wimbledon 2024. Läs om speltips, odds & guide till streaming online.
11 juli, 2024
elfsborg pafos speltips stream
EL
Som första svenska lag kliver Elfsborg in i Europakvalet, då man möter cypriotiska Pafos i kval till Europa League.
11 juli, 2024
speltips
Läs om semifinalen i Copa America mellan Uruguay mot Colombia. Speltips, odds och guide om hur du kan streama matchen online.
11 juli, 2024
holland england speltips
EM
Läs allt inför EM-semifinalen mellan Holland och England. Vi ger er vårt speltips, när det nu är dags för det sista finallaget att koras.
11 juli, 2024
speltips
Läs om semifinalmatchen mellan Argentina mot Kanda. Matchstart, natten till onsdag, klockan 02:00. Läs om speltips, odds & livestreaming online.
09 juli, 2024

David Wollner

David Wollner är Sportals egna hockeyexpert. Han håller ett öga på ishockey och har främst fokus på Tre Kronor, NHL och SHL. Han har som mål att varje vecka lägga upp en tipskupong med alla de bästa matcherna från hockeyvärlden.

111 Artiklar