David Wollner photo
David Wollner

- 26 mar, 2024

Emil Forsberg & Shanga Forsberg skiljer sig – ”Värt en skilsmässa”

18+ år – Spela ansvarsfullt, Stodlinjen.se, Spelpaus.se. Erbjudandet gäller nya spelare. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Läs fullständiga regler och villkor här - Bonus T&C

På Instagram skriver Shanga Forsberg (fru till Emil Forsberg) att paret planerar en skiljsmässa. I hennes inlägg så är hon inte nådig med kritiken mot sin före detta man.

”Jag hoppas att ditt nya liv i NY är värt en skilsmässa och hur du har behandlat dina barn”.

Inlägget från Emil Forsbergs fru på Instagram:

Beskedet kommer som en chock till fotbolls-Sverige. Det är ett par som tidigare visat upp mycket kärlek och passion till varandra i intervjuer och i media. Där har de beskrivits som en ”ungdomskärlek” – då de varit ett par sedan 19 år.

Emil Forsberg och Shanga Forsberg gifte sig under 2016 och har två barn tillsammans.

Paret har sedan flera år bott i Tyskland. Närmare bestämt i Leipzig. Det verkar – om vi tolkar Shanga Forsberg inlägg korrekt – som om flytten till New York verkligen påverkat paret. Det var i början av 2024 som Emil Forsberg flyttade från Red Bull Leipzig vidare till New York Red Bulls.

Enligt handlingar så är det Shanga Forsberg som har ansökt om en skilsmässa. Beskedet kom samma dag som Sverige – Albanien spelar en träningslandskamp.

Efter matchen mot Albanien så fick Emil Forsberg frågor om inlägget på Instgram från sin fru. Det märktes snabbt att Emil Forsberg inte vill prata om skilsmässan eller den aktuella realationen.

”Jag har inga kommentarer alls kring mitt privatliv”

Relaterade artiklar:

Mer nyheter & tips

aik mjällby speltips stream
speltips
Mjällby välkomnar AIK till Strandvallen. Två lag som ännu inte förlorat en match på årets allsvenska drabbar samman. Läs allt inför matchen här!
12 april, 2024
liverpool atalanta speltips stream
EL
Intressant match från Europa League på torsdag kväll, då Liverpool och Atalanta ställs emot varandra. Läs allt inför matchen här!
10 april, 2024
milan roma speltips stream
EL
AC Milan välkomnar AS Roma till Stadio San Siro, för en kvartsfinal i Europa League. Läs här allt inför matchen!
10 april, 2024
CL
Toppmatch i Champions League mellan PSG mot Barcelona. Läs allt inför matchen på Parc des Princes. Speltips, odds & live streaming online.
10 april, 2024
CL
Speltips & odds i Champions League-matchen mellan Atletico Madrid mot Dortmund. Matchstart på onsdag klockan 21:00. Läs mer.
10 april, 2024
arsenal crystal palace speltips stream
CL
Kvartsfinal i Champions League. Speltips & odds i matchen mellan Arsenal - Bayern München. Läs också om hur du kommer igång med livestream.
09 april, 2024

David Wollner

David Wollner är Sportals egna hockeyexpert. Han håller ett öga på ishockey och har främst fokus på Tre Kronor, NHL och SHL. Han har som mål att varje vecka lägga upp en tipskupong med alla de bästa matcherna från hockeyvärlden.

87 Artiklar