David Wollner photo
David Wollner

- 26 mar, 2024

Emil Forsberg & Shanga Forsberg skiljer sig – ”Värt en skilsmässa”

18+ år – Spela ansvarsfullt, Stodlinjen.se, Spelpaus.se. Erbjudandet gäller nya spelare. Min. insättning 100 kr. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Läs fullständiga regler och villkor här - Bonus T&C

På Instagram skriver Shanga Forsberg (fru till Emil Forsberg) att paret planerar en skiljsmässa. I hennes inlägg så är hon inte nådig med kritiken mot sin före detta man.

”Jag hoppas att ditt nya liv i NY är värt en skilsmässa och hur du har behandlat dina barn”.

Inlägget från Emil Forsbergs fru på Instagram:

Beskedet kommer som en chock till fotbolls-Sverige. Det är ett par som tidigare visat upp mycket kärlek och passion till varandra i intervjuer och i media. Där har de beskrivits som en ”ungdomskärlek” – då de varit ett par sedan 19 år.

Emil Forsberg och Shanga Forsberg gifte sig under 2016 och har två barn tillsammans.

Paret har sedan flera år bott i Tyskland. Närmare bestämt i Leipzig. Det verkar – om vi tolkar Shanga Forsberg inlägg korrekt – som om flytten till New York verkligen påverkat paret. Det var i början av 2024 som Emil Forsberg flyttade från Red Bull Leipzig vidare till New York Red Bulls.

Enligt handlingar så är det Shanga Forsberg som har ansökt om en skilsmässa. Beskedet kom samma dag som Sverige – Albanien spelar en träningslandskamp.

Efter matchen mot Albanien så fick Emil Forsberg frågor om inlägget på Instgram från sin fru. Det märktes snabbt att Emil Forsberg inte vill prata om skilsmässan eller den aktuella realationen.

”Jag har inga kommentarer alls kring mitt privatliv”

Relaterade artiklar:

Mer nyheter & tips

England
Speltips & odds i Premier League-matchen mellan Crystal Palace mot Newcastle som sparkar igång klockan 21:00 på onsdag.
24 april, 2024
liverpool newcastle speltips stream
England
Merseysidederby på agendan! Everton - Liverpool. Matchstart på onsdag klockan 21:00. Läs om speltips, odds & hur du kommer igång med stream
24 april, 2024
lazio juventus speltips stream
Italien
Lazio och Juventus möter varandra på Stadio Olimpico, i semifinalmatch 2 av 2. "Juve" vann första mötet med 2-0.
23 april, 2024
England
Londonderby i Premier League: Arsenal - Chelsea. Matchstart klockan 21:00 på tisdag. Läs om speltips, odds & guide till livestreaming online.
23 april, 2024
Ishockey
Final i SHL! Läs allt inför matchserien hos oss. Vi tar fram speltips, granskar oddsen, och visar dig hur du kommer igång med livestreaming online.
22 april, 2024
speltips
Speltips & odds i måndagens enda match från Allsvenskan: Elfsborg mot Kalmar FF - matchstart klockan 19:00. Läs allt inför matchen hos oss!
22 april, 2024

David Wollner

David Wollner är Sportals egna hockeyexpert. Han håller ett öga på ishockey och har främst fokus på Tre Kronor, NHL och SHL. Han har som mål att varje vecka lägga upp en tipskupong med alla de bästa matcherna från hockeyvärlden.

90 Artiklar