Titta på sport: Live streams på nätet

Den här artikelsektionen är till för dig som vill hitta live stream av sport. Vi förser er med guider till hela ligor och inte minst artiklar som är inriktade på specifika matcher. Leta reda på matchen du vill titta på och se hur du gör för att streama den online, eller för att hitta din TV-sändning av densamma.

Tryck här för att direkt komma till vår lista över fotbollstreams i Sverige.

Streama Superettan
Streama Superettan
Skulle du vilja se matcher med Superettan streams både live och med bra kvalité? Då guidar vi dig direktsändningar som du kan använda för att streama Superettan.
News icon24 mars, 2021
Author iconHampus Johansson
Streama hockey
Streama hockey
Läs hela vår guide om hur du kan se ishockey från stora ligor och turneringar. Vi tipsar alltid om live streaming inför matcherna! …
News icon16 mars, 2021
Author iconJimmie Nyman
Streama Europa League
Streama Europa League
Vill du att se Europa League live på nätet? Då gäller det att du hittar till en riktigt bra live stream som inte innehåller jobbig reklam eller eventuella virus.
News icon10 mars, 2021
Author iconJimmie Nyman

Fotboll & sport live streams

Ovan kan ni hitta alla våra artiklar där vi förser er med hjälp för att hitta streaming av sport. Öga igenom rubrikerna och se om ni hittar den match ni vill se! Annars kan ni använda vårt sökfält och slå på den liga ni vill titta på, så kanske ni hittar något!

1
Gå till bet365

Klicka här och gå till bet365s hemsida

2
Skapa konto

Skapa ett konto och gör en insättning

3
Se fotboll live

Gå till live streaming och se fotboll live

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Fotboll streams inom Sverige
LandLigaGå vidare
SverigeAllsvenskandplay fotboll
SverigeSuperettandplay fotboll
SpanienLa LigaBet365 Logo
ItalienSerie ABet365 Logo
TysklandBundesligaBet365 Logo
EnglandPremier LeagueViaplay Logo
EnglandChampionshipBet365 Logo
InternationellChampions LeagueViaplay Logo
InternationellEuropa Leaguedplay fotboll
InternationellNations LeagueCmore Logo
FrankrikeLigue 1Bet365 Logo
HollandEredivisieBet365 Logo
DanmarkSuperligaenBet365 Logo
TurkietSüper LigBet365 Logo

 

Hockey streams inom Sverige
LandLigaGå vidare
SverigeSHLCmore Logo
SverigeHockeyAllsvenskanCmore Logo
USANHLViaplay Logo
TysklandDHLBet365 Logo
InternationellCHLBet365 Logo

För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder – IP-restriktioner kan gälla – kontrollera med leverantören.

Streaming av fotboll

Fotboll är världens största sport och även den mest populära idrotten i Sverige, både när det gäller utövandet men likaså om vi pratar om vilken sport folk tycker om att titta på.

Eftersom intresset är så stort för denna vackra sport har vi valt att lägga stort fokus på att täcka alla de största fotbollsmatcherna och -ligorna i världen. Du kan hitta din live stream till fotboll i alla de stora ligorna samt givetvis allas vår egen Allsvenskan.

När det vankas stora internationella slutspel i fotboll kan du alltid hitta en stor guide hos oss med alltifrån TV-tablå och spelschema till mer information än du trodde att du behövde! Vi ser det som vår plikt att täcka upp de stora mästerskapen och vill att så många som möjligt ska kunna ha eller skaffa sig möjlighet att titta på den fotboll eller sport man vill titta på.

Streaming av övriga sporter

Det finns fler sporter som svenska folket tycker om att titta på. Ishockey i allmänhet och SHL i synnerhet är givna val för många svenskar. Till stor glädje för hockeyfantaster spelas det matcher inom den sporten i oerhört stor utsträckning, och du kan live streama ditt favoritlag spela nästan varannan dag!

Handboll och basket är andra sporter som är populära att titta på för svenskar. När det gäller handbollen är det häpnadsväckande hur stort intresset är för de stora internationella mästerskapen jämfört med ligorna ute i Europa. Även för den inhemska ligan är intresset förhållandevis svalt.

Tittar vi på basket är det i särklass NBA flest vill streama. Det är där de största stjärnorna finns, och det är således där den bästa basketen spelas. I och med att Sverige inte har något konkurrenskraftigt landslag, och i princip aldrig har haft, har det aldrig byggts upp någon hype eller något intresse för de internationella mästerskapen.

Streaming: Frågor & svar

Vad är streaming?

Streaming är att titta på någonting online på internet. I det här fallet talar vi om att streama sport live online, men det finns mycket annat du också kan se via live stream på nätet.

Är det gratis att streama?

Det beror helt på vad det är du vill och ska streama. Det går att streama gratis en väldans massor av sändningar, men det finns också mycket som man måste betala pengar för att se online.

Vad kan man streama på Bet365?

På Bet365 kan du streama sport i väldigt hög utsträckning. Du kan bland annat hitta Serie A streams, se La Liga och titta på Bundesliga. Det går även att streama ishockey live på Bet365.

Vad kan man streama på Dplay?

Dplay har valt att satsa hårt på svensk fotboll. På Dplay kan du titta på Allsvenskan och streama Superettan.

Vad kan man streama på C More?

På C More finns det ett väldigt stort utbud när det kommer till ishockey och europeisk fotboll. Du kan bland annat streama SHL på C More, och dessutom hitta Serie A live streams och La Liga sändningar.

Vad kan man streama på Viaplay?

Viaplay satsar hårt på de riktigt stora fotbollsligorna och -turneringarna. På Viaplay hittar du Premier League live streams och kan även streama Champions League. Dessutom kan du streama Bundesliga här.

Vilken tjänst är bäst för att streama?

Det beror givetvis på vad du vill titta på, men tittar vi utifrån utbud och pris är den sajt vi fastnar för helt klart Bet365. Där finner du ett väldigt stort utbud och det enda du behöver göra för att få tillgång till sändningarna är att skapa ett konto på vilket du sätter in minst 50 kronor.

Mer om streaming

Streama AIK – Malmö: Se live stream & TV (13/5)
Streama AIK – Malmö: Se live stream & TV (13/5)
Se gratis hur man kan sända AIK - Malmö FF via live stream online. Vi tipsar om sida som streamar Allsvenskan på nätet och på TV.
News icon12 maj, 2021
Author iconJimmie Nyman
Avslöjar: Lagkamraterna har slutat följa Zlatan på Instagram
Avslöjar: Lagkamraterna har slutat följa Zlatan på Instagram
Minst sex av Zlatan Ibrahimovics lagkamrater har slutat följa svensken på Instagram sedan matchen mot Benevento. Har de tröttnat på svenskens attityd? …
News icon11 maj, 2021
Author iconEmil Sandberg
Streama Barcelona – Atletico Madrid: Se live stream & TV (8/5)
Streama Barcelona – Atletico Madrid: Se live stream & TV (8/5)
Se FC Barcelona mot Atletico Madrid i en mycket intressant match i La Ligas topp av tabellen. Ska FC Barcelona ta över serieledningen? …
News icon7 maj, 2021
Author iconJimmie Nyman