Streama sport - Se sport live streams online

En guide för dig som vill kunna streama sport på nätet! Här drar vi ihop all info kring olika sidor som erbjuder sport streams. Du kan se vilket utbud som gäller – samt vad som krävs för att se sport online.

Det finns de sidor där man kan livestreama sport gratis – samtidigt som andra kräver ett abonnemang. Det finns skillnader mellan de tjänster som hjälper oss att titta på sport.

Vi kommer här inte tipsa om någon sida som har olagliga och gratis sport streams online. Vi rekommenderar dig alltid att sända sport med de sidor som har rättigheter att visa den match eller event som du vill se. .

three-steps-cta
1
Gå till bet365

Klicka här och gå till bet365s hemsida

three-steps-cta
2
Skapa konto

Skapa ett konto och gör en insättning

three-steps-cta three-steps-cta three-steps-cta
3
Se sport live

Gå till alla sport live streams

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Hos Bet365 så kommer du att kunna streama sport på nätet. Du hittar live streams från populära sporter så som fotboll, ishockey, handboll, basket, tennis och mycket mer.

Sport live streams

Kolla gärna in våra guider för de sport live streams som du är mest intresserad av. Vi samlar all info kring de sporter som anses vara allra mest populära i Sverige. Det gör att du enkelt läsa om hur du kan streama sport som du allra helst vill se.

Klicka på länken för den sport som du vill streama online. Sedan kommer vi hjälpa dig till bästa tänkbara sida som kan hjälpa dig med live streams.

 

Sidor med sport streaming online

Här hittar du en lista med alla de sidor som hjälper dig att titta på sport online. Vi hjälper dig med att se vad som krävs för att streama sport hos dessa tjänster. Vi ser även till att visa vilket utbud varje sida har rättigheter att sända på nätet.

Det ger dig en bra överblick kring vilken sida som kan hjälpa dig på bästa vis för att live streama den sport du allra helst vill se. En del sidor hjälper dig att se sport gratis – samtidigt som andra kräver att du uppgraderar ditt konto. Det kan vara allt från en mindre insättning till att behöva köpa ett abonnemang/premium.

Sida Sport streams Kostnad
Svenska Cupen Fotboll (La Liga, Serie A, Bundesliga m.m.), Ishockey (CHL), Tennis, Basket > Spela på odds för minst 50 kr
Streama Serie A Fotboll (La Liga, Serie A, Bundesliga m.m.), Ishockey (CHL), Tennis, Basket > Spela på odds för minst 50 kr
Streama Champions League Fotboll (Champions League, Svenska Cupen, La Liga m.m.), Ishockey (SHL & Hockeyallsvenskan) > Abonnemang från 299 kr/månad
Streama Champions League Fotboll (Premier League, Europa League m.m.), Ishockey (NHL), Formel 1, Golf, Längdskidor m.m. > Abonnemang från 329 kr/månad
Streama Europa League Fotboll (Allsvenskan & Superettan m.m.), Tennis, Golf > Abonnemang från 129 kr/månad
Streama hockey Ishockey (SDHL), Vintersport, Bandy m.m. > Gratis
Fotboll (La Liga, Serie A, Bundesliga m.m.), Ishockey (CHL), Tennis, Basket > Spela på odds för minst 50 kr

 

Se sport idag – TV & livestream

Här kan du se en tablå som visar vilken sport som sänds på TV eller via live streams idag. Det är alltid ett högt tryck för att leta efter vilken sport som sänds idag eller ikväll. Med hjälp av scheman och tablåer så kan du se vilka TV tider som gäller.

Vi har sorterat all dagens sport i olika kategorier. Vilket gör det enkelt att se vilka matcher som spelas idag – samt vilka tider som gäller.

Fotboll

Fotboll är i särklass den mest populära sport i Sverige när det kommer till live streaming. I vårt schema så hittar du dagens matcher från stora ligor. Med i listan finns naturligtvis svensk fotboll så som Allsvenskan streams och Superettan streams. Skulle du vara mer intresserad av internationell fotboll så finns det även tider och datum för Premier League streams, La Liga streams & Serie A streams m.m.

Ishockey

Aktuell sport under 2022

Inför stora mästerskap eller events så brukar vi hjälpa till med att skapa en guide för sport live streams. Det gör att du enkelt kan hitta info för att streama sport från VM, EM eller OS.

Kolla in våra artiklar om de aktuella sporter under 2022. Där kan du se vad som finns att vänta under året.

 

Streama VM 2022 – Se live streams & på TV
Streama VM 2022 – Se live streams & på TV
Titta på VM 2022 via stream eller på TV. Vår guide visar hur du sänder matcher från fotbolls VM i Qatar. Både via kanaler & live streaming.
27 september, 2022 | Jimmie Nyman
Streama Ishockey VM 2022 – Live stream & TV
Streama Ishockey VM 2022 – Live stream & TV
Vi visar hur du kan se hockey VM streams från 2022. Se vilken sida eller kanal som kommer sända Sveriges matcher under ishockey VM.
26 april, 2022 | Jimmie Nyman
Streama Champions League
Streama Champions League
Varje år så gör världens bästa fotbollsklubbar upp i Champions League. Därför är det inte speciellt konstigt att många i Sverige vill kunna streama Champions Lea …
4 april, 2022 | Jimmie Nyman

Titta på sport gratis?

Självklart så finns det många olika vägar för att streama sport gratis. Det finns både hos de mer etablerade streamingsidor – men även med hjälp av public service.

En del av sidorna som har sport streams gratis erbjuder detta i samband med att du blir ny kund. Det florerar ganska ofta erbjudanden som låter dig testa på en streamingstjänst gratis. Det kan till exempel handla om att få ta del av hela utbudet under 2 veckor. Det är en så kallad testperiod som gör att du får chansen att bilda din egen uppfattning. Detta är en form av erbjudande som är populärt för att titta på sport gratis på nätet. Vi rekommenderar dig att läsa mer om dessa erbjudanden inne hos den streamingsida som du är mest intresserad av.

Det går även att sända sport online gratis med hjälp av SVTPlay. Det är en tjänst där du kan se sport gratis – utan att behöva ett konto eller abonnemang. Det är öppet för alla de som finns inom Sveriges gränser.

Hos flera bettingsidor i Sverige som erbjuder sport streams så är det nästan gratis att se sport. Det krävs nämligen endast att du har pengar på ditt konto. Med över 50 kr att spela odds för är det enda som krävs. Dina sport live streams kommer därmed att vara gratis – när du samtidigt tar chansen att vinna pengar på odds. Många av dessa sidor har även oddsbonus som du hämtar vid din första insättning. Det får även att ta del av gratis speltips inne hos dessa sidor för att skapa större chanser att vinna pengar inför stora matcher.

 

Streaming: Frågor & svar

Vad är streaming?

Streaming är att titta på någonting online på internet. I det här fallet talar vi om att streama sport live online, men det finns mycket annat du också kan se via live stream på nätet.

Är det gratis att streama?

Det beror helt på vad det är du vill och ska streama. Det går att streama gratis en väldans massor av sändningar, men det finns också mycket som man måste betala pengar för att se online.

Vad kan man streama på Bet365?

På Bet365 kan du streama sport i väldigt hög utsträckning. Du kan bland annat hitta Serie A streams, se La Liga och titta på Bundesliga. Det går även att streama ishockey live på Bet365.

Vad kan man streama på Dplay?

Dplay har valt att satsa hårt på svensk fotboll. På Dplay kan du titta på Allsvenskan och streama Superettan.

Vad kan man streama på C More?

På C More finns det ett väldigt stort utbud när det kommer till ishockey och europeisk fotboll. Du kan bland annat streama SHL på C More, och dessutom hitta Serie A live streams och La Liga sändningar.

Vad kan man streama på Viaplay?

Viaplay satsar hårt på de riktigt stora fotbollsligorna och -turneringarna. På Viaplay hittar du Premier League live streams och kan även streama Champions League. Dessutom kan du streama Bundesliga här.

Vilken tjänst är bäst för att streama?

Det beror givetvis på vad du vill titta på, men tittar vi utifrån utbud och pris är den sajt vi fastnar för helt klart Bet365. Där finner du ett väldigt stort utbud och det enda du behöver göra för att få tillgång till sändningarna är att skapa ett konto på vilket du sätter in minst 50 kronor.

Andra nyheter

Streama IFK Göteborg – BK Häcken (30/10): Live stream & TV
Streama IFK Göteborg - BK Häcken (30/10): Live stream & TV
Ska BK Häcken säkra sitt första SM-guld någonsin? Se hur ni gör för att live streama IFK Göteborg - Häcken! …
29 oktober, 2022 | Emil Sandberg
Passet klart – Muhsin uttagningsbar till irakiska landslaget
Passet klart - Muhsin uttagningsbar till irakiska landslaget
Alla papper är klara, och Helsingborgs anfallare Amar Muhsin är nu uttagningsbar för det irakiska landslaget.
28 oktober, 2022 | Emil Sandberg
Streama Barcelona – Bayern München: Se live stream & TV (26/10)
Streama Barcelona - Bayern München: Se live stream & TV (26/10)
I Champions League gruppspelet spelas ett gigantmöte mellan FC Barcelona och Bayern München. Vi går igenom hur du streamar mötet online. Eller på en TV.
25 oktober, 2022 | Katten Jansson

Jimmie G. Nyman

fotboll-icon Skribent inom Fotboll

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst. Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.