Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 11 apr, 2024

Vilken blir Gyökeres nästa klubb? – ”Arsenal är nära nu” (Transfer)

Sveriges kanske hetaste spelare är just nu Viktor Gyökeres. Efter en makalös säsong i Sporting – så har svensken fått massor av ögon på sig från stora klubbar.

Mycket tyder på att Viktor Gyökeres är nära en transfer i sommarens transferfönster. Vilken blir Gyökeres nästa klubb? Just nu tror många experter att det lutar mot Arsenal i Premier League.

Hitta alla transfer odds för övergångar för Mbappé, Gyökeres och Salah. Där ser du vilka chanser spelbolagen ger för att Gyökeres ska byta klubb.

Odds för Gyökeres transfer – vilken blir nästa klubb?

Nästa klubb för Gyökeres Odds (Bet365)
Arsenal 4.00
Chelsea 6.00
Liverpool 7.00
Real Madrid 9.00
Man City 13.00
Man United 15.00
  • Användarvänligt
  • Stort utbud av odds
  • Oddsboostar
  • Spela med Swish
  • Live streaming
  • Användarvänligt
  • Världens största bettingsida
  • Högklassiga live streams
  • Några av de bästa oddsen

Transfer till Arsenal eller Chelsea?

Det är främst två klubbar i England – närmare bestämt i London – som har visat intresse för att köpa Viktor Gyökeres.

Både Chelsea och Arsenal har fått klart för sig att Sporting inte kommer att släppa kontraktet med Viktor Gyökeres billigt. De siktar på att göra en stor vinst på den transfer som troligen väntar i sommar. Det är inte konstigt. Viktor Gyökeres leder i skrivande stundskytteligan för portugisiska Primeira Liga med totalt 22 mål.

Enligt oddsen hos bettingsidorna så är det främst Arsenal som ligger bäst till. Där ger de spelare x4.00 i odds tillbaka på din insats – för att Viktor Gyökeres går över till Arsenal.

Chelsea verkar vara med i racet om den svenske anfallaren. De ligger som den näst troligaste klubben för en transfer för Viktor Gyökeres. Med tanke på hur Chelsea har spenderat pengar tidigare – så verkar de vara redo att hosta upp summan som Sporting kräver.

Många experter tror att den bästa klubben för en övergång med Viktor Gyökeres är Arsenal. Hans spelarprofil är precis vad Arsenal saknar. Samtidigt har Gabriel Jesus och Kai Havertz inte cementerat sig som Arsenals självklara striker. Det verkar finnas plats för Viktor Gyökeres i Arsenals startelva.

Andra klubbar som visat någon form av intresse för Viktor Gyökeres är Liverpool, Real Madrid och båda klubbarna i Manchester.

Allt pekar på att det kommer bli en väldigt tight budgivning mellan storklubbarna för att få Gyökeres över på en transfer. Vi på Sportal kommer att följa övergångarna och rykten om transfers nära gällande Gyökeres nästa klubb.

Gyökeres värde & nya lön?

Oavsett vilken som blir Viktor Gyökeres nya klubb – så förväntas han få ett rejält lönelyft. Enligt TransferMarkt.com så har priset för en transfers med Viktor Gyökeres ökat kaosartat sedan flytten till Sporting Lissabon. Enligt sidan ligger övergångssumman på cirka 55 miljoner pund. (cirka 740 miljoner svenska kronor).

Samtidigt så har Sporting gått ut med att de förväntar sig bud på 68,5 miljoner pund (cirka 900 miljoner svenska kronor).

Det är en extrem ökning av pris på en spelarövergång. Han såldes nämligen året innan från Coventry till Sporting för cirka 20 miljoner pund (cirka 270 miljoner svenska kronor).

Du kan se prisökningen för Viktor Gyökeres övergång här nedanför.

Speltips från Sportal

England
Sista chansenför Liverpool att blanda sig i titelracet i Premier League. Läs vårt speltips inför matchen!
12 maj, 2024
ifk mff speltips stream
speltips
Stormatch på Gamla Ullevi på måndag kväll! Läs här allt inför IFK Göteborg - Malmö FF, som sparkar i gång klockan 19:10.
12 maj, 2024
Ishockey
Läs om hockey-vM och matchen mellan Sverige mot Polen som har nedsläppt klockan 20:20 på söndag. Vi bjuder på speltips, odds & stream online!
12 maj, 2024
dif elfsborg speltips stream
speltips
När Elfsborg var på besök ifjol vann man med 4-0. Kan man besegra Djurgården på Tele2 Arena igen?
12 maj, 2024
Old Trafford
England
Läs om Premier League-matchen på Old Trafford mellan Manchester United - Arsenal. Vi går igenom speltips, odds & en guide till streaming online
11 maj, 2024
England
Läs om Premier League-matchen mellan Fulham - Manchester City. Matchstart på lördag klockan 16:00. Speltips, odds & guide till streaming online
11 maj, 2024

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1234 Artiklar