John Guidetti

Hämta ett av våra speltips inför Europa League. Vi har både förslag och odds som du kan spela på inför matchen mellan Genk - Celta Vigo!

Om du följer med inom all europeisk fotboll så kan du inte missa Europa League. Där spelar kanske inte de främsta lagen i Europa, men visst finns det riktigt bra lag som ställer upp. Två av dessa lag som lyckats ta sig långt i turneringen är Celta Vigo och Genk.

Dessa två lag drabbar samman i en avgörnade match den 20 april. Vi har självklart lagt ut ett bettingtips för att ge dig förslag på odds som du kan spela på.

Europa League kanske inte har exakt samma stora popularitet i Sverige som Champions League har. Däremot är det i denna turnering som vi hittar två av våra mest populära spelare. John Guidetti i Celta Vigo och Zlatan Ibrahimovic i Manchester United.

genk mål

Kan Celta Vigo ta sig vidare?

Det är just nu en knapp fördel för Celta Vigo. Det spanska laget som till vardags hör hemma i La Liga vann förra matchen med 3-2. Vilket bäddar för en knapp fördel. Detta ställer nämligen Genk i en position där de måste vinna. Ett oavgjort resultat räcker inte för det belgiska laget.

Däremot har Genk fördelen att de gjort två mål på bortaplan. Dessa två bortaplansmål är väldigt viktiga inför kvällens match i Europa League. Om målskillnaden skulle bli oavgjord så kommer nämligen det lag som har gjort flest mål på bortaplan gå vidare till nässta omgång.

Det är med andra ord väldigt mycket som står på spel. Samtidigt som matchen mellan Genk och Celta Vigo är väldigt öppen. Det skapar riktigt bra förutsättningar för att matchen ikväll kommer bli en riktig rysare.

Anledningen till varför intresset för Celta Vigo har blivit så stor i Sverige på sistone krävs det ingen hjärnkirurg för att räkna ut. Enda sedan John Guidetti började spela i den ljjusblå tröjan så har allt fler i Sverige sökt efter speltips, odds och La Liga streams.

Intresset för Celta Vigo i större turneringar i Europa har även blivit större. Därför ger vi dig nu ett speltips från Europa League som du kan rygga, eller ta hjälp av.

  • Speltips: Celta Vigo vinner matchen
  • Odds: 2.70
  • Bästa odds: bet365

Se matchen live

Om du ska tippa på matchen mellan Genk – Celta Vigo så rekommenderar vi dig att spela hos bet365. Det ger dig bäst odds på Europa League.

Vill du sedan höja spänningen ytterligare så rekommenderar vi dig att streama Europa League. På så vis kan du följa med i matchen helt live.

Det är ett knep som du kan använda för att hela tiden få med dig bästa förutsättningarna för att vinna på betting. En funktion som gör det ännu mer intressant att se alla dessa matcher är live odds. Det är en typ av odds som du kan spela på under en pågående match.

Många anser att live odds online är ett enklare sätt att vinna pengar på. Då kan du först få en bild över hur matchen ser ut, innan du till slut väljer vilket lag som du tror kommer att vinna.

1. Gå till Bet365

bet365

2. Öppna konto

Opret en konto og Stream fodbold live

3. Titta på fotboll

green-icon-3

Villkor gäller - IP restruktioner anpassas - Behöver pengar på kontot - 18+