Kosovo - Sverige: Speltips, odds & startelva (28/3)

Resultat
Odds
Kosovo
Oavgjort
Sverige
Odds hämtat på Unibet: 26/3 17:05

Den 28 mars (28/3) går Sverige in i VM kval med en match mot Kosovo. Vi samlar här de bästa oddsen att spela på inför matchen. Vi försöker ge flera speltips för Kosovo – Sverige för att skapa ett bra tipskupong.

Det kommer vara fullt möjligt att kombinera våra speltips inför Kosovo – Sverige med andra matcher från VM kvalet. Det är just nu många landslag som samlas för att spela kvalmatcher mot varandra. Det skapar många odds för fotboll i VM kvalet.

Vi har valt att spela med Unibet odds & bonus. Det ger oss 100% bonus att spela riskfritt för – samtidigt som deras odds är riktigt bra. Speciellt på matchen mellan Kosovo – Sverige.

Inför matchen

 • Sverige har inte vunnit någon bortamatch under sina senaste fyra matcher.
 • Sverige har helt klart ett bättre lag – och även individuella spelare. Allt utom en seger är att räkna som en skräll.
 • Albin Ekdal är den enda spelaren i  Sverige som är skadad och kommer att stå över mot Kosovo.

Trolig startelva för Sverige

 • MV: Kristoffer Nordfeldt
 • B: Ludvig Augustinsson
 • B: Victor Nilsson Lindelöf
 • B: Filip Helander
 • B: Mikael Lustig
 • M: Emil Forsberg
 • M: Sebastian Larsson
 • M: Kristoffer Olsson
 • M: Victor Cleasson
 • F: Zlatan Ibrahimovic
 • F: Alexander Isak

Speltips

I Sveriges föregående match mot Georgien var spelet inte mycket att hänga i julgranen för svenskarnas del och de behöver nu steppa upp. Sverige kommer förmodligen att göra en del ändringar i startelvan mot Kosovo, vilket vi tror kommer att gynna dem.

Att Sverige kommer att vinna matchen utgår vi ifrån när vi gör ett speltips inför Kosovo – Sverige. Att spela på en 2:a är ett säkert spel – men ger oss inte riktigt de oddsen som vi önskar. Därför väljer vi att söka igenom andra odds som både känns säkra och ökar vår potentiella vinst.

Vi har valt att lägga fram tre olika speltips. Oddsen för alla dessa spel kan gå in samtidigt under matchen. Det är oftast inte möjligt att kombinera spelen i samma kupong.

Läs mer: Se alla våra speltips på fotboll

Sverige vinner (Handicap – matchen startar 1-0)

Sverige bör vinna med mer än ett mål i matchen mot Kosovo. Därför väljer vi ett odds med handicap. Det innebär att matchen kommer att starta med en ledning för Kosovo med 0-1. Det innebär helt enkelt att Sverige måste vinna med två mål för att oddset ska gå in.

Sverige har en så pass bra spets för att kunna göra minst 2 mål framåt. Speciellt med tanke på att Kosovo har ett försvar som skulle kunna liknas med ett mittenlag i Allsvenskan bortsett från någon enstaka spelare.

Rätt resultat (0-3)

Vill man satsa lite extra inför Kosovo – Sverige så kan man försöka pricka in rätt resultat. Då har vi valt att lägga oss på 0-3 till Sverige. Det känns väldigt troligt att Sverige kan hålla nollan eftersom de gjorde det mot Georgien i deras föregående match. Det lär vara mycket fokus från Janne Andersson att försvaret ska sitta perfekt. Därför tror vi inte det blir några mål bakåt – men flera stycken framåt.

Antal hörnor för Sverige – Över 5.5

Att Sverige kommer få många bra målchanser mot Kosovo tror vi är ett faktum. Oftast brukar sämre lag kunna hålla undan en tid innan första målet skickas in. Vi tror det kommer bli ganska rikligt med hörnor i matchen – inte minst för Sveriges del. Därför tror vi att de skakar fram minst 6 hörnor under matchen.

Oddsen vi spelar på!

Alla odds är alltså hämtade från Unibet den 26 mars, kl 17:00. Det innebär att oddsen kan både höjas och sänkas för våra speltips inför att matchen startar. Det kan både vara en fördel eller nackdel för dig.

Om du inte känner dig riktigt nöjd med de oddsen som vi lagt fram inför Kosovo – Sverige så kan du alltid hitta andra bettingsidor online att jämföra dina odds med. Det skadar aldrig att jämföra för att känna sig mer säker på att man spelar med bäst och störst vinstchanser.

Fler speltips

Athletic Bilbao - FC Barcelona, 17/4: Speltips, odds & inför
Athletic Bilbao - FC Barcelona, 17/4: Speltips, odds & inför
Final i Copa del Rey! Athletic Bilbao och FC Barcelona gör upp om bucklan.
News icon16 april, 2021
Author iconEmil Sandberg
Chelsea - Man City, 18/4: Speltips
Chelsea - Man City, 18/4: Speltips
Under lördagskvällen möter Chelsea - Man City varandra i semifinal i FA-cupen. Vi ger dig ett speltips till matchen.
News icon15 april, 2021
Author iconGustaf Rauer
Häcken - Malmö FF, 18/4: Speltips & stream
Häcken - Malmö FF, 18/4: Speltips & stream
I allsvenskan möter Häcken - Malmö FF varandra under söndagen. Vi ger vi dig ett speltips, och visar även hur du kan streama matchen.
News icon14 april, 2021
Author iconGustaf Rauer