William Hill Sverige - Spela på höga odds & livebetting

6.8 /10

William Hill

Få 100 kr freebet hos William Hill!

Snygg spelsida & Stort utbud av spel & odds

exklusiv

100 kr freebet

Roliga kampanjer & gåvor

Omsättningskrav: minsta odds 1.8

William Hill Betyg
Totalt Betyg 6.8/10
Spelupplevelse 7/10
Bonusar & erbjudanden 6/10
Typer av bets 7/10
Variation av sport 7/10
Insättningar & uttag 8/10

Sponsrat innehåll – Recensionen speglar enbart skribentens åsikter

William Hill är en klassisk och pålitlig sajt, som erbjuder ett stort utbud av odds, livebetting och livestreaming. Vi har granskat sidan spelbolaget noggrant, och sammanfattar våra intryck i den här recensionen.

William Hill har funnits ute på marknaden ett tag, och är en spelsida vi verkligen kan rekommendera. De erbjuder ett högt utbud av spel på odds när det kommer till alla sporter, och på sidan finns dessutom möjligheten att spela på livebetting.

Vilken sport du än vill betta på kan vi nästan lova dig att du kommer att hitta spel på denna på William Hill. Det finns över 30 sporter att spela på odds på, så ge dig in i bettingdjungeln och börja spela!

Stort utbud av spel och odds

William Hill grundades redan år 1934, och företaget har alltså funnits under en riktigt lång tid. I början erbjöd de spel i butiker och det gör de fortfarande, även om det främst fokuset idag ligger på betting online.

Utbudet på William Hill går verkligen inte att klaga på. Spelsidan har ett av marknadens bästa utbud, med massvis av odds på ett tiotal sporter. Du som vill ha mycket att välja mellan kommer inte att bli besviken.

Förutom att det finns odds på många olika sporter är variationen av de sätt du kan spela på hög. Det går att bygga dina egna spel, så kallad BetBuilder, vilket är en väldigt uppskattad funktion hos många spelare. Möjligheten till cashout, att stänga ditt spel, finns också. Dessutom erbjuder de massor av bra live streams av sport.

Välkomstbonus på din första insättning

Som så många andra bettingsajter erbjuder William Hill en välkomstbonus till nya spelare. De erbjuder för tillfället 100 kr i freebet för sina nya spelare, utan omsättningskrav. Du måste dock placera spelet på ett odds som ligger på minst 1.80 gånger insatsen.

Denna insättningsbonus är kanske inte särskilt saftig, men det är åtminstone en bonus och den hjälper dig att få en chans att vinna lite extra pengar.

Kampanjer

Då och då erbjuder William Hill olika slags kampanjer, vilket gör det mer roligt och spännande för dig som spelare. Det finns en sektion som fått rubriken ”Erbjudanden”, och där kan du se sajtens aktuella kampanjer.

En slags kampanj, eller ett sätt att spela på odds, som William Hill alltid erbjuder är BetBuilder, vilket även omnämns som ”Skapa ett spel”. Där kan du bygga ihop dina egna spel genom olika odds på samma match. Du kan till exempel välja att kombinera ”Hammarby vinner, minst 2,5 mål i matchen och högst 4 gula kort”, eller till och med välja ännu fler alternativ till ditt spel.

Kundsupport

William Hill erbjuder en väldigt stark och bra kundtjänst. Först och främst kan du hitta väldigt många frågor och svar på de vanligaste funderingarna, men räcker inte det kan du komma i kontakt direkt med William Hill för att formulera din fråga alldeles själv.

Du kan välja mellan att ”skicka en förfrågan”, det vill säga ett mejl så att du även får svar på mejl i sinom tid, eller att starta en livechatt. Chatten går att starta när som helst under dygnet.

Sammanfattning

Vi har egentligen bara gott att säga om William Hill. Detta är ett bolag som funnits med länge och de vet vad de gör. Det finns väldigt många odds att spela på, och utbudet är stort både vad gäller sporter och antal spel på specifika matcher.

Du kan spela via BetBuilder och du kan spela på vanliga odds. Kundsupporten är dessutom väldigt bra. Ska vi hitta något negativt hade det kunnat få vara lite fler kampanjer, för de kampanjer som väl erbjuds på William Hill är alltid roliga och spännande. Läs gärna fler av våra recensioner av spelbolag, för att hitta den bettingsida som passar dig bäst!

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning. Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.