Streama Sverige - Kosovo: Se live stream & TV (9/10)

Sveriges landslag inför Kosovo lär vara smått nervösa. Trots förlust senast så finns det chans att ta sig vidare direkt från VM-kvalet. Vi kommer att titta på Sverige – Kosovo stream den 9/10. Gör det du också! Vi kan visa hur du kan se Sverige – Kosovo på TV och via livestream på nätet. 

Senaste matchen från svenska landslaget i fotboll var en besvikelse. Vi hade chanser att ta oss vidare utan att behöva vinna mot Spanien i sista matchen i VM-kvalet. En förlust mot Grekland senare – och nu verkar Sverige tvingas ta poäng på bortaplan mot Spanien.

Viktigt blir det nu att vinna mot Kosovo för att studsa tillbaka. Du kommer kunna streama Sverige – Kosovo online med svenska kommentarorer och med HD-kvalité. Oavsett om du se matchen via dator, mobil eller TV.

Streama landslag i fotboll

Se matcher via Bet365

> Streama här

SPONSRAT - Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Vad: Sverige – Kosovo, VM-kval till Qatar 2022
När: Den 9/10, kl. 18:00
Arena: Friends Arena, Stockholm
Live stream: Cmore
TV-kanal: TV4
Speltips: Båda lagen gör mål – Nej (1.62 hos Unibet)

 

Ladda gärna upp inför matchen med hjälp av ett speltips inför Sverige – Kosovo. Där kommer du kunna se vilka odds vi kommer att spela på. Om du vill kunna spela odds med bonus så har vi en topplista här på Sportal. Där hittar du mer!

Sverige – Kosovo stream

Du kommer att kunna se Sverige – Kosovo stream hos Cmore. Denna sida har rättigheter för att sända alla matcher från VM-kval i Europa.

Det är dessvärre inte gratis att streama Sverige – Kosovo gratis. För att ta del av alla deras live streams så krävs ett konto. Detta konto måste i sin tur vara kopplat till ett abonnemang. Du hittar mycket mer information om vilka paket du behöver för att sända matcherna du vill se.

Hos Cmore så kommer du inte bara kunna ta del av VM-kvalsmatcher som Sverige spelar. Det finns mycket annan sport som du kan titta på online. Till exempel så kan du även streama Champions League. Vilket är helt nytt för i år.

Det går även att se Serie A stream online med hjälp av Cmore. Det visar hur mycket du kan låsa upp och se hos denna streamingtjänst. Ta dig gärna vidare till Cmore för att läsa mer om allt. Inte minst är det bra läge att köpa ett paket just nu. Nu väntar vi nervöst på matchen mellan Sverige – Kosovo.

Se vår stege nedanför för att börja se matchen!

  1. Gå till Cmore
  2. Skapa ett konto
  3. Välj ett paket (från 139 kr)
  4. Gå till alla live streams
  5. Titta på Sverige – Kosovo

Titta på TV

Om du hellre vill se Sverige – Kosovo på TV så kan du se matchen på TV4. Denna kanal kommer att sända de allra bästa matcherna från VM-kvalet. Främst de matcher som svenska landslaget spelar.

Fördelen med detta är att många i Sverige har redan denna kanal via sitt TV-abonnemang. Den erbjuds i många fall gratis – eller på köpet av andra kanaler.

Sändningen på TV kommer vara i stort sett den samma som via live streaming på nätet. Det kommer vara samma kommentatorer och bilden kommer kunna vara i HD. Den stora skillnaden mellan TV och stream är reklampauser. Om du väjer att titta på Sverige – Kosovo på TV så kommer det finnas reklam under sändningen. Det undviker du om du väljer att streama matchen på nätet istället.

 

  • TV-kanal: TV4
  • Sändningsstart: Cirka 17:00 (1 timme innan matchen)
  • HD: Ja
  • Svenska kommentatorer: Ja

Andra nyheter

Streama Italien – England: Se live stream & TV (23/3)
Streama Italien - England: Se live stream & TV (23/3)
Gigantmöte i EM-kvalet då Italien ställs mot England. Vi går igenom hur du streamar landskampen online eller ser den på en TV.
22 mars, 2023 | Katten Jansson
André Alsanati har ordnat irakiskt pass och bekräftar: Väljer Iraks landslag
André Alsanati har ordnat irakiskt pass och bekräftar: Väljer Iraks landslag
André Alsanati har skaffat irakiskt pass och bestämt sig för att börja representera Iraks landslag.
21 mars, 2023 | Emil Sandberg
Stryktipset – 18 mars (18/3): Tips, förslag & analys
Stryktipset - 18 mars (18/3): Tips, förslag & analys
Ta del av speltips och matchanalyser inför Stryktipset den 18 mars. Vi spelar 96 rader.
16 mars, 2023 | Emil Sandberg