Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 10 aug, 2023

Streama Sverige – Japan (Dam-VM): Live stream & TV [11/8]

Sverige Japan stream

Vill ni live streama Japan – Sverige, och se kvartsfinalen i dam-VM direktsänt på nätet? Vi visar er hur ni gör för att titta på mötet direktsänt på nätet, eller för att kolla på matchen på TV!

Sverige är framme i kvartsfinal av dam-VM, och här väntar Japan. Det är en mycket spännande match som väntar, och den sparkar i gång klockan 09:30 på fredag morgon den 11 augusti. Då väntas många svenskar sitta framför TV-apparaterna för att titta på Sverige – Japan live.

Inte alla vet hur man bär sig åt för att finna en direktsändning av matchen, men vi finns här för att visa vägen. Kolla in hur ni gör för att finna en Sverige – Japan stream att se direktsänt online!

Streama fotboll online

Se matcher direkt hos Bet365

Vad: Japan – Sverige, kvartsfinal i dam-VM
Var: Eden Park, Auckland, Nya Zeeland
När: 11 augusti, klockan 09:30
Live stream: Viaplay
TV: TV6
Speltips: Kommer snart

Streama Sverige – Japan live

Det lär vara många som är sugna på att live streama Sverige – Japan, och se dessa två stora fotbollsnationer på damsidan ställas emot varandra. Det är relativt enkelt att finna en direktsändning av matchen att titta på online, bara man vet hur man gör. Det gör vi!

Det är Viasat som äger sändningsrättigheterna i Sverige för att visa dam-VM streams live, och för att se matcherna från mästerskapet krävs således att ni har tillgång till någon av deras tjänster. Vad gäller fotboll live streams så sänder de mästerskapet på sin streamingtjänst Viaplay. Med ett konto där kan du streama Sverige – Japan live.

Välj själv vilken enhet du ska titta på din Japan – Sverige stream ifrån. Se matchen från mobiltelefon, dator eller via surfplattan. Har du en Chromecast eller liknande kan du dessutom koppla över sändningen till TV-skärmen, och se matchen på TV.

Vi är relativt säkra på att ni kommer att bli nöjda med att titta på er Sverige – Japan live stream på nätet. Bilden, ljudet och kommentatorerna är av högsta kvalitet!

  • Gå till Viaplay
  • Skapa ett konto och skaffa abonnemang
  • Streama Sverige – Japan live

Titta på Sverige – Japan på TV

Precis som de flesta andra matcher i dam-VM så kommer mötet mellan Japan och Sverige att sändas i TV. Som vi redan nämnt är det Viasat som äger sändningsrättigheterna till mästerskapet, och de kommer således att sända matchen i en av sina kanaler. Den kanal som visar matchen kommer att bli TV6, likt Sveriges matcher tidigare under turneringen.

Om ni har TV6 i ert kanalutbud är det bara att bläddra in kanalen och börja se matchen live. Saknar ni den kanalen kan ni ändå titta på Sverige – Japan på TV, genom att koppla över er stream av matchen från valfri enhet till TV-skärmen.

  • Kanal: TV6
  • Sändningsstart: 08:30
  • Avspark: 09:30

Inför matchen

Sverige inledde VM något trevande, då man fick slita för segern mot Sydafrika. Men därefter har man steppat upp rejält, med övertygande segrar mot Italien och Argentina följt av en skräll mot USA i åttondelsfinalen. Då var Zecira Musovic den stora hjälten, efter att hon agerat mur matchen igenom och stoppat vartenda skott som kommit mot henne.

Japan har stått för ett riktigt starkt VM så här långt, där man hittills bara släppt in ett enda mål – precis som Sverige. I åttondelen slog man ut Norge, och enligt oddsen är Japan faktiskt favoriter att slå Sverige. Vi har en mycket spännande match framför oss, som vi här ger er allt inför!

nyheter
Viktor Gyökeres är glödhet på inför transfers & övergångarna i sommar. Vilken blir hans nya klubb? Se odds för transfer till Arsneal & Chelsea.
11 april, 2024
stryktipset 30 mars
stryktipset
Stryktipset 30 mars! Läs vår analys och vårt spelförslag till kupongen!
29 mars, 2024
premier-league
Viaplay släpper nyheten om att de kommer dela Premier Leagues sändningar nästa säsong med en annan streamingstjänst.
27 mars, 2024
nyheter
Shanga Forsberg lägger ut på Instagram att hon ska skilja sig från Emil Forsberg.
26 mars, 2024
Streama El Clasico: Se Barcelona – Real Madrid live
fotbollsnyheter
Matcherna som sänds mellan FC Barcelona - Real Madrid i La Liga kallas för El Clásico. Dessa matcher kan du själv se via live streams på nätet.
25 mars, 2024
portugal sverige stream tv
fotbollsnyheter
Jon Dahl Tomasson gör sin första landskamp som svensk förbundskapten! Läs hur ni gör för att streama matchen live.
21 mars, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2236 Artiklar