Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 17 nov, 2022

Free Bet (x3) hos MrGreen – Ny bonus

Flera bettingsidor ser nu till att vässa sina erbjudanden inför VM 2022. Det innebär att du kan hitta många erbjudanden som låter dig betta helt gratis. Ett erbjudanden som vi tycker står ut från mängden är free bets hos Mr Green.

Hos MrGreen så kommer alla spelare nu att kunna hämta gratis spel att använda på betting under VM. Att spela på odds gratis under VM innebär att du spelar helt riskfritt. Inga av dina egna pengar riskeras att förloras. Du kan endast kunna vinna pengar med dina VM free bets.

För att hämta dina VM gratis bets så behöver du bara skapa ett nytt konto hos MrGreen. Om du vill hitta andra typer av VM 2022 bonus, gratis bets & erbjudanden så samlar vi alla i vår guide.


Få x3 gratis bets hos MrGreen

Erbjudandet från MrGreen kommer lägligt till att VM 2022 ska starta. Du kommer naturligtvis att kunna använda detta erbjudande på matcher under VM.

Din MrGreen bonus kommer du att hämta i samband med att du skapar ett nytt konto. Det innebär att det är en välkomstbonus för nya spelare. Du kommer enkelt kunna skapa ditt spelkonto med hjälp av BankID. Vilket är mycket smidigt och enkelt.

När du sedan skapat ditt konto så kommer du behöva lägga ett spel som är värt minst 100 kr. När ditt spel sedan är avslutat så kommer du att få ytterligare tre chanser att spela för 100 kr. Dina free bets kommer att vara helt riskfria att spela med. Det innebär att du inte kan förlora egna pengar när du använder dig av erbjudandet.

För att tydligt veta hur du ska göra för att spela med MrGreens bonus så har vi ett förtydligande här nedanför.

  1. Gå till MrGreen

  2. Skapa ett konto med ditt BankID
  3. Gör insättning
  4. Välj ”Fotbolls VM 2022”-välkomsterbjudandet
  5. Spela på odds för minst 100 kr
  6. Få TRE free bets (värda 100 kr)
  7. Välj odds & spela riskfritt

Tippa VM

Det kommer vara många i Sverige som kommer spela på odds under fotbolls VM. För att få hjälp med vilka som är de bästa oddsen att spela – så har vi VM odds & speltips. Där försöker vi att hjälpa våra läsare med att vinna på betting under mästerskapets gång. Det är alltid en god idé att läsa på inför matcherna du vill spela på. Speciellt om det handlar om free bets som du får av din betsida.

Alla dina gratis bets kommer att vara helt utan omsättningskrav. Det är en stor fördel. Inte minst för att du kan göra uttag direkt av din eventuella vinster. Sedan är det mycket smidigare och helt utan krångel när du använder en omsättningsfri bonus.

Hos MrGreen kommer de även att erbjuda riktigt bra odds under hela VM. Det är en av de spelbolagen som ständigt konkurrerar om att kunna erbjuda sina spelare allt högre odds och bättre välkomsterbjudanden.

 

 

 

Fler artiklar

Europatipset 17 september
europatipset
Europatipset den 17 september ger oss många spännande matcher. Här finner ni vår analys med spelförslag till kupongen!
17 september, 2023
stryktipset 16 september
stryktipset
Stryktipset den 16 september ska avgöras! Ta här del av vår analys med spelförslag till kupongen.
16 september, 2023
nyheter
Unibet har en ny funktion på sin sida. Glennkupongen ger dig färdiga spel inför matcher inom fotboll & ishockey. Rygga självaste Glenn Hysén!
12 september, 2023

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1247 Artiklar