Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 5 aug, 2023

Streama Sverige – USA (Dam-VM): Live stream & TV [6/8]

sverige usa stream dam vm

Sverige ställs emot USA i åttondelsfinal av dam-VM! Här visar vi er hur ni gör för att live streama Sverige – USA, och se matchen online.

Vi är framme i åttondelsfinalerna av dam-VM 2023, och Sverige är ett av nationerna som ännu är kvar för att slåss om vidareavancemang och på sikt om medalj. I åttondelen har man fått något av en nitlott, då man ställs emot USA.

Hur matchen kommer att gå är svårt att sia om, men vad vi nästan vet är att den kommer att vara väldigt spännande att titta på. I den här artikeln tar vi er igenom hur ni gör för att streama Sverige – USA live, och se matchen direktsänt på internet.

Streama fotboll online

Se matcher direkt hos Bet365

Vad: Sverige – USA, åttondelsfinal i dam-VM
Var: Melbourne Rectangular Stadium, Australien
När: 6 augusti, klockan 11:00
Live stream: Viaplay
TV: TV6
Speltips: Sverige – USA speltips (Dam-VM)

Streama Sverige – USA live

Många lär vara sugna på att hitta en Sverige – USA live stream att titta på, för att se när Sverige och USA gör upp i åttondelsfinal av dam-VM 2023. Det är inte särskilt svårt att titta på matchen, så länge man vet hur man bär sig åt för att få fram sändningen.

Det är Viasat som sitter på sändningsrättigheterna till dam-VM, och matchen kommer således att sändas i deras olika kanaler. På internet kommer matchen att visas på Viasats streamingtjänst Viaplay, och för att ta del av deras sändningar behöver du skapa ett Viaplay-konto och där köpa ett abonnemang. Då kan du streama Sverige – USA direkt på nätet, och se dam-VM live streams från alla matcher.

Det går alldeles utmärkt att ha i gång din Sverige – USA stream från valfri enhet. Se matchen via mobil, dator eller från surfplattan. Med hjälp av en Chromecast eller liknande kan du dessutom koppla över din fotboll stream till TV-skärmen, för att se åttondelen på TV.

Vi har stor anledning att tro att du kommer att bli nöjd med att streama åttondelsfinalen från dam-VM. Bilden och ljudet hos Viaplay håller hög kvalitet. Kommentatorerna till matchen och experterna i studion är dessutom duktiga.

  • Gå till Viaplay
  • Skapa ett konto och skaffa abonnemang
  • Streama Sverige – USA live

Titta på Sverige – USA på TV

Om du har kanalen som visar Sverige – USA går det alldeles utmärkt att titta på matchen på TV. Åttondelsfinalen kommer att sändas i TV6, och har du den kanalen i ditt utbud är det bara att bläddra in matchen och börja titta.

Saknar du TV6 men vill ändå se Sverige – USA på TV kan du som vi tidigare nämnt välja att koppla över din sändning av matchen till TV-skärmen, med hjälp av exempelvis en Chromecast.

  • Kanal: TV6
  • Sändningsstart: 10:00
  • Avspark: 11:00

Inför matchen

Inför VM var det för Sverige mycket snack om vikten av att vinna gruppen, så att man skulle undvika att få den tuffare lotten USA i slutspelet. Detta då tvåan i Sveriges grupp var lottad att möta vinnaren i USA:s grupp, vilket förväntades bli USA. Och Sverige gjorde sitt jobb, och vann gruppen, men USA blev bara tvåa i sin grupp. Därmed ställs vi alltså emot amerikanarna i åttondel ändå.

Sett till hur VM utvecklat sig har Sverige här ändå goda möjligheter. Man inledde med en knackig seger mot Sydafrika, men har därefter växt in i kostymen på ett bra sätt genom att utan problem besegra Italien och Argentina. USA har inte imponerat så mycket som väntat, och vi har hopp om svensk seger här!

em
Se vilka betingsidor som kommer höja oddsen under EM. Dessa erbjudanden kallas för oddsboost. Här listar vi de allra bästa EM oddsboosts!
15 juni, 2024
em
England spelar sin första match i EM mot Serbien. Om du vill se matchen - så hjälper vi dig här!
14 juni, 2024
em
Få speltips på odds inför matcher i fotbolls EM - eller läs om vilka vi tror vinner EM 2024. Få även tips om bonusar, bettingsidor & bäst odds!
12 juni, 2024
em
Hitta TV kanal eller live stream för att sända Tyskland - Skottland från EM 2024. Vi tipsar gratis om vart & hur du kan se matchen!
12 juni, 2024
em
Planerar du att spela Euros 2024 fantasy manager teams? Då ger vi tips på spelare att plocka in i ditt lag för EM fantasy.
05 juni, 2024
em
Se vilka spelare som är uttagna till landslagstrupperna till EM 2024 i fotboll. Vi ger trupper för England, Frankrike, Italien, Tyskland, Spanien m.m.
05 juni, 2024

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2500 Artiklar