Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 5 aug, 2023

Streama Sverige – USA (Dam-VM): Live stream & TV [6/8]

Sverige ställs emot USA i åttondelsfinal av dam-VM! Här visar vi er hur ni gör för att live streama Sverige – USA, och se matchen online.

Vi är framme i åttondelsfinalerna av dam-VM 2023, och Sverige är ett av nationerna som ännu är kvar för att slåss om vidareavancemang och på sikt om medalj. I åttondelen har man fått något av en nitlott, då man ställs emot USA.

Hur matchen kommer att gå är svårt att sia om, men vad vi nästan vet är att den kommer att vara väldigt spännande att titta på. I den här artikeln tar vi er igenom hur ni gör för att streama Sverige – USA live, och se matchen direktsänt på internet.

Streama fotboll online

Se matcher direkt hos Bet365

Vad: Sverige – USA, åttondelsfinal i dam-VM
Var: Melbourne Rectangular Stadium, Australien
När: 6 augusti, klockan 11:00
Live stream: Viaplay
TV: TV6
Speltips: Sverige – USA speltips (Dam-VM)

Streama Sverige – USA live

Många lär vara sugna på att hitta en Sverige – USA live stream att titta på, för att se när Sverige och USA gör upp i åttondelsfinal av dam-VM 2023. Det är inte särskilt svårt att titta på matchen, så länge man vet hur man bär sig åt för att få fram sändningen.

Det är Viasat som sitter på sändningsrättigheterna till dam-VM, och matchen kommer således att sändas i deras olika kanaler. På internet kommer matchen att visas på Viasats streamingtjänst Viaplay, och för att ta del av deras sändningar behöver du skapa ett Viaplay-konto och där köpa ett abonnemang. Då kan du streama Sverige – USA direkt på nätet, och se dam-VM live streams från alla matcher.

Det går alldeles utmärkt att ha i gång din Sverige – USA stream från valfri enhet. Se matchen via mobil, dator eller från surfplattan. Med hjälp av en Chromecast eller liknande kan du dessutom koppla över din fotboll stream till TV-skärmen, för att se åttondelen på TV.

Vi har stor anledning att tro att du kommer att bli nöjd med att streama åttondelsfinalen från dam-VM. Bilden och ljudet hos Viaplay håller hög kvalitet. Kommentatorerna till matchen och experterna i studion är dessutom duktiga.

  • Gå till Viaplay
  • Skapa ett konto och skaffa abonnemang
  • Streama Sverige – USA live

Titta på Sverige – USA på TV

Om du har kanalen som visar Sverige – USA går det alldeles utmärkt att titta på matchen på TV. Åttondelsfinalen kommer att sändas i TV6, och har du den kanalen i ditt utbud är det bara att bläddra in matchen och börja titta.

Saknar du TV6 men vill ändå se Sverige – USA på TV kan du som vi tidigare nämnt välja att koppla över din sändning av matchen till TV-skärmen, med hjälp av exempelvis en Chromecast.

  • Kanal: TV6
  • Sändningsstart: 10:00
  • Avspark: 11:00

Inför matchen

Inför VM var det för Sverige mycket snack om vikten av att vinna gruppen, så att man skulle undvika att få den tuffare lotten USA i slutspelet. Detta då tvåan i Sveriges grupp var lottad att möta vinnaren i USA:s grupp, vilket förväntades bli USA. Och Sverige gjorde sitt jobb, och vann gruppen, men USA blev bara tvåa i sin grupp. Därmed ställs vi alltså emot amerikanarna i åttondel ändå.

Sett till hur VM utvecklat sig har Sverige här ändå goda möjligheter. Man inledde med en knackig seger mot Sydafrika, men har därefter växt in i kostymen på ett bra sätt genom att utan problem besegra Italien och Argentina. USA har inte imponerat så mycket som väntat, och vi har hopp om svensk seger här!

fantasy premier league (fpl)
Läs om tips inför Gameweek 7 i Fantasy Premier League. Vi synar vilka spelare & lag vi tror har bäst chans under GW i FPL.
28 september, 2023
nyheter
Spela med oddsboostar hos Snabbare. Det ger dig extra höga odds inför utvalda matcher och sporter!
26 september, 2023
nyheter
Vill du göra lika snabba och smidiga uttag - som insättningar? Kolla in våra spelbolag med utbetalningar via Swish!
25 september, 2023
europatipset 24 september
europatipset
Kolla in analys och spelförslag på Europatipset 24 september!
22 september, 2023
aik dif stream tv
allsvenskan
Se hur ni kan live streama AIK - Djurgården, när lagen möts i Allsvenskan på söndag eftermiddag den 24 september.
22 september, 2023

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2215 Artiklar