Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 28 aug, 2018

AIK – Elfsborg: Live stream, speltips & laguppställning

AIK tar emot Elfsborg på Friends Arena under söndagen. Läs allt inför matchen här, från väntade startelvor till hur du hittar din live stream till matchen.

Titta på AIK – Elfsborg live

CMore visar Allsvenskan, och alltså även AIK – Elfsborg. Just denna match sänds i C More Fotboll.

Saknar du C More Fotboll kan du streama AIK – Elfsborg om du skaffar dig ett CMore-konto. Det är inte , men det är det tyvärr inte att titta på Allsvenskan. Om du bara vill se AIK – Elfsborg kan du köpa en matchbiljett till just denna match, istället för att skriva upp dig på ett abonnemang.

Se AIK i guldstriden med CMore alltså, där du tittar med hög bildkvalitet och från vilken plattform du vill – dator, mobil, surfplatta eller TV.

  • Match: AIK – Elfsborg, Allsvenskan
  • Datum & tid: Söndag 12 augusti 17:30
  • Arena: Friends Arena, Solna
  • Stream: CMore

Dalkurd – Malmö stream

Streama Allsvenskan

Trolig laguppställning, AIK

Linnér
Milosevic – P. Karlsson – Dimitriadis
Sundgren – K. Olsson – S. Larsson – Rashidi
Elyounoussi – Goitom – Stefanelli

Skador: Jesper Nyholm, Joel Ekstrand, Robert Lundström
Avstängningar: –

Trolig laguppställning, Elfsborg

Ellegaard
Gustavsson – J. Nilsson – Dresevic – Kaib
Lundevall – Holmén – Gojani – S. Olsson – J. Karlsson
Prodell

Skador: Christoper Mcvey, Jörgen Horn
Avstängningar: –

AIK jagar SM-guldet

AIK jobbar vidare i kampen om SM-guldet. Man är ännu obesegrade och efter att ha presterat svagt i Europa League-kvalet har man likt gulkonkurrenterna – om vi får säga att Malmö är avsågade från guldet – endast Allsvenskan att fokusera på.

Hammarby andas AIK i nacken, och ligger bakom endast på tre måls sämre målskillnad. Fem poäng bakom toppduon återfinns IFK Norrköping, och ytterligare en poäng nedan är Östersunds FK. Dessa fyra får anses vara de enda realistiska aspiranterna på SM-guldet, även om ÖFK kan få det svårt när Saman Ghoddos lämnar klubben.

Elfsborg har gjort en floppsäsong och ligger på plats 12 i Allsvenskan, med blott tre poäng tillgodo på kvalplatsen. Många har ropat på tränare Jimmy Thelins avgång, men han är alltjämt kvar. Laget kommer från tre raka förluster och vi får se hur länge tålamodet räcker hos ledningen om det fortsätter så här.

Speltips

Vi har svårt att tippa emot AIK Sett till båda lagens form, men oddset på 1.44 gånger pengarna lockar inte.

Däremot är det så att det allt som oftast är ont om mål när AIK är inblandat, och vi gissar att det kommer att se ut så även i denna match.

Vi spelar under 2,5 mål till det fina oddset 1.90 gånger pengarna, vilket ni finner på Bet365.

  • Tips: Över 2,5 mål i matchen
  • Odds: 1.61, Bet365

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2494 Artiklar