Streama Stockholm Open 2019

Den stora tennisturneringen Stockholm Open pågår mellan 13 oktober och 20 oktober. Här visar vi hur ni gör för att streama Stockholm Open live på nätet.

I en vecka under mitten av oktober spelas ATP Stockholm Open, en tennisturnering som många kommer att vilja titta på i Sverige men kanske även utomlands. Väldigt många kommer att vilja streama Stockholm Open online, direktsänt.

Det går att titta på Stockholm Open live stream på Bet365. Vi visar dig hur du bär dig åt för att kolla på denna tennisturnering direkt på nätet. Scrolla vidare och se hur du gör!

Vill du streama ATP Stockholm Open 2019? Gör det på Bet365!

Sätt in pengar att spela med för att se Stockholm Open live!

  • Turnering: ATP Stockholm Open 2019
  • Plats: Stockholm, Sverige
  • Datum: 13 oktober – 20 oktober
  • Live stream: Bet365

Streama Stockholm Open tennis

För att streama Stockholm Open live behöver du först och främst skapa ett konto på Bet365. Gå in på bet365.com, skapa ditt konto och gör en insättning på minst 50 kronor. Då låser du upp alla tillgängliga live streams på sajten, och kan börja titta på tennis från ATP Stockholm Open.

Så länge du har minst 1 krona på kontot kan du ta del av livesändningarna, och så fort du har gjort din insättning på 50-lappen kan du alltså ta ut nästan alla pengarna direkt, och ändå ta del av att titta på alla live streams av Stockholm Open och andra sportevenemang.

Skapa ditt konto på Bet365, gör en insättning och ta del av live streams av ATP Stockholm Open.

  • 1. Gå in på Bet365
  • 2. Skapa ett konto & gör en insättning
  • 3. Streama ATP Stockholm Open 2019!

Titta på Stockholm Open på TV

Det finns även stora möjligheter att titta på Stockholm Open på TV. Discovery är Tv-bolaget som sitter på rättigheter att sända Stockholm Open, och det är således på deras kanaler sändningarna kommer att pumpas ut.

Eurosport 2 är kanalen som står för sändningarna i inledningen av mästerskapet, och när vi når semifinal kommer matcherna att sändas parallellt på Kanal 9, som fler har i sitt utbud. Även finalen kommer att visas i Kanal 9.

  • TV-kanaler: Eurosport 2 & Kanal 9

Svenskar i Stockholm Open

Mikael Ymer är den enda svensken som ställer upp i Stockholm Opens singelturnering, och vi får alla hålla tummarna för att den unge tennisspelaren, som nu hunnit bli 21 år, får ett bra mästerskap.

Mikael Ymer har aldrig varit bättre än vad han är just nu, även om han förmodligen och förhoppningsvis kommer att bli ännu bättre i framtiden. Han är rankad på plats 75 i världen i singel, och 187 i världen i dubbel.

På tisdag ställs Mikael Ymer mot 63-rankad João Sousa i en singel.

Gällande dubbel spelar bröderna Ymer tillsammans, som så ofta förr. Mikael och Elias Ymer möter Radu Albot och Lindstedt under tisdagen.

Spelschema

Spelschemat för Stockholm Open är preliminärt och kan flyttas lite fram och tillbaka utefter turneringsdirektörens önskan. Vi kan redan nu säga att semifinalerna kommer att spelas 19 oktober och finalen 20 oktober, både för singel och dubbel.

Håll koll på Stockholm Opens hemsida för se det aktuella spelschemat.

Om Stockholm Open

Den första upplagan av Stockholm Open hölls redan år 1969, och det är alltså ett mästerskap med några år på nacken.

Genom åren har profiler som Stan Smith, John McEnroe, Björn Borg, Mats Wilander, Stefan Edberg och Roger Federer vunnit turneringen, men ingen av dessa legendarer är med i år. Däremot är Grigor Dimitrov, som vann 2013, med.

Odds & betting på Stockholm Open

Det går givetvis att spela på odds av vinnare och allt möjligt på varje enskild match på Bet365, och du kan även spela på vinnare av hela turneringarna.

Gå in på Bet365 och hitta massor av fina odds på ATP Stockholm Open.