Malmö FF - IF Elfsborg (11/4): Stream, speltips & odds

Malmö Elfsborg speltips stream


Malmö FF och IF Elfsborg möts i en tidig toppmatch i Allsvenskan, måndag 11 april. Här hittar ni vårt speltips, och ser hur ni gör för att Malmö – Elfsborg live.

Allsvenskans andra omgång ska avslutas under måndagen, och en av matcherna som står på schemat är Malmö FF – IF Elfsborg. De två tippade topplagen möts på Eleda Stadion, i en match där viktiga poäng står på spel.

Elfsborg förlorade sin premiärmatch, och har därmed satt onödig press på sig själva inför denna tuffa bortamatch. Malmö har alltid press på sig när de spelar i Allsvenskan. Ta här del av vårt speltips, och hitta en Malmö FF – IF Elfsborg stream.

Streama fotboll online

Se massor av matcher hos Bet365

> Streama fotboll

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Vad: Malmö FF – IF Elfsborg
Matchstart Kl. 19:10, den 11/4
Vart: Eleda Stadion
Live stream Discovery Plus
TV-kanal: Discovery+ Extra 1
Speltips: Malmö vinner (1,60 hos Bet365)

Inför

  • Malmö FF mötte Kalmar borta senast, möter Elfsborg nu och spelar mot AIK i nästa match. En tuff start och det återstår att se om man kan stå pall alla tre matcher.
  • Om Elfsborg förlorar den här matchen står man på noll poäng på två omgångar i årets allsvenska.
  • Elfsborg har inte vunnit mot Malmö i Malmö på nio matcher.

Statistik & startelvor

Streama Malmö FF – Elfsborg live

Det är en enkel match att hitta en Malmö FF – Elfsborg live stream, att se direktsänt på internet. För att titta på matchen online behöver ni bara skaffa ett konto på Discovery Plus, där ni köper ett sportabonnemang. Därefter går det bra att se alla matcher från Allsvenskan live.

Det går att streama Malmö FF – Elfsborg via mobil, dator såväl som surfplatta. Oavsett vilken enhet du väljer att titta på din fotboll live stream ifrån håller sändningen hög kvalitet gällande såväl bild som ljud och kommentatorer.

Vi hoppas att du som tittar på en Malmö – Elfsborg stream får en trevlig stund framför sändningen! Vi vill också påminna dig om att du kan koppla över sändningen till TV-skärmen, och på så sätt titta på matchen på TV. För att göra det behöver du en Chromecast eller liknande verktyg.

  • Gå till Discovery Plus
  • Skapa ett konto och köp sportabonnemang
  • Streama Malmö FF – Elfsborg online

Speltips & odds: Malmö – Elfsborg

Som alltid under de senaste tio åren går Malmö FF in i den allsvenska säsongen som favoriter. Laget har störst budget, starkast spelartrupp och har dessutom vunnit serien under de två senaste åren. Så här långt har man levt upp till förväntningarna, genom att ta sig till final i Svenska Cupen och vinna premiären borta mot Kalmar FF.

Elfsborg har slutat topp fyra under de två senaste säsongerna, och ses som en av utmanarna till Europaplats även i år. I premiären hemmaspelade man mot Mjällby, och de flesta hade nog räknat med tre poäng där. Det blev dock förlust, och när man nu står inför en tuff match mot MFF riskerar man att stå på noll poäng efter två omgångar.

Malmö har sett väldigt vassa ut så här långt in på säsongen, och tränaren Milos Milojevic går för seger i varje match de spelar, framförallt på hemmaplan. Elfsborg hade problem med Mjällby, och kommer inte att få det enklare här.

Till 1,60 gånger insatsen spelar vi Malmöseger. Den raka 1:an finnes till 1,60 gånger pengarna, hos Bet365.

  • Vårt speltips: Malmö vinner
  • Odds: 1,60
  • Spelsida: Bet365

Vi har många fler speltips från Allsvenskan, vilka ni hittar via länken.

Annan betting inför matchen

Här spelar vi på en Malmöseger. Men det finns många andra odds att kika på.

Speltips Odds från Bet365
Över 2,5 mål 1,72
Båda lag gör mål – Nej 2,00
X2 2,25

Relaterat

Sveriges trupp till Nations League i juni presenterad – ingen Zlatan
Sveriges trupp till Nations League i juni presenterad - ingen Zlatan
Zlatan Ibrahimovic står över på grund av skadeproblem. Däremot finns bland annat Gabriel Gudmundsson och Hjalmar Ekdal med.
18 maj, 2022 | Emil Sandberg
Streama Eintracht Frankfurt – Rangers: Se live stream & TV (18/5)
Streama Eintracht Frankfurt - Rangers: Se live stream & TV (18/5)
Finalen i Europa League spelas mellan Eintracht Frankfurt och Rangers. Rätt så öppet möte. Se hur du streamar kampen online eller ser den på en TV kanal.
16 maj, 2022 | Katten Jansson
Streama Hammarby – AIK (15/5): Live stream & TV
Streama Hammarby - AIK (15/5): Live stream & TV
Läs allt om hur ni gör för att live streama Hammarby - AIK! Se derbyt direktsänt på nätet.
14 maj, 2022 | Emil Sandberg

Emil Sandberg

fotboll-icon Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning. Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.