Streama Allsvenskan online – Se alla matcher live

Det finns många frågor som ställs till redaktionen. Går det att streama Allsvenskan online? Är det gratis? Från vilka enheter kan jag se live streams från svensk fotboll? Alla dessa frågor ska vi försöka svara på här nedanför.

Det råder inget tvivel om att intresset för att se Allsvenskan streams i Sverige är stort. Därför kommer vi att hjälpa dig få tillgång till alla heta matcher från Allsvenskan. Genom att följa våra förslag kommer du på nolltid hitta bra live streams på nätet.

Vi kommer inte bara tipsa dig om hur du ser Allsvenskan 2022 i Sverige. Vi kommer även plocka fram förslag om hur du kan streama Allsvenskan från utlandet. Våra tips tar dig helt enkelt vidare till den bästa tänkbara sidan med lagliga Allsvenskan streams på nätet.

Här nedanför kan du se två alternativ på hur du kan se Allsvenskan på nätet.

Se Allsvenskan streams online

Titta på vilka sidor som har rättigheter att visa Allsvenskan streams online. Du kan använda olika tjänster beroende på vart du vill streama matcher från. Befinner du dig inom Sverige så är det DiscoveryPlus som har köpt rättigheter att visa Allsvenskan live streaming.

Streamsida Utbud Krav
Allsvenskan (IP-begränad), La Liga, Serie A & Bundesliga m.m. > Till Bet365
Allsvenskan, Superettan, Europa League m.m. > Till DiscoveryPlus

 

Live streams från Allsvenskan idag

För att kunna följa vilka datum och tider som gäller för just dina matcher – så finns här ett schema. Där kan du se vilka matcher som du kan streama från Allsvenskan under dagen. Du kan även hitta matcher från andra dagar i vårt program eller tablå med TV tider. Du kan läsa mer om Allsvenskan odds, speltips & spelschema i vår guide.

Så streamar du Allsvenskan på nätet

Hur börjar du för att se matcher från Allsvenskan live? Jo, först och främst så rekommenderas du att leta efter hjälp. Har du hamnat inne på vår sida så har du redan tagit ditt första steg till att streama Allsvenskan online. Vi kommer först plocka fram den streamsida som visar alla matcher från Allsvenskan.

Den sida som vi beskriver är Discovery play, vilken ägs av Discovery. Discovery kommer mellan 2020 och 2025 att se till att vi får bra sändningar från matcherna. Matcherna kommer även att visas på tjänstens hemsida dplay.se, och många matcher kommer även att TV-sändas på Kanal 5, Kanal 9, Eurosport 1 och Eurosport 2.

Några fördelar med Discovery är att det är fullt lagligt, och att de håller grym kvalité på sina live streams. Däremot är nackdelen att det kostar dig pengar. Nedanför så hittar du all hjälp som krävs för att sända Allsvenskan direkt på Discovery/Dplay eller hur du kan göra för att titta på Allsvenskan online utomlands.

Bet365 har sänder matcher i Allsvenskan – men inte för de som har en svensk VPN. Det kräver att du bor utomlands för att kunna se fotboll streams från Allsvenskan inne hos Bet365.

 • Discovery har köpt rättigheter att sända Allsvenskan i Sverige mellan 2020 – 2025
 • Svenska kommenetatorer
 • Studio inför & efter heta matcher

Streama hos Discovery Play

Det är ganska enkelt att direkt börja streama Allsvenskan hos Discovery Play. Du kan direkt gå vidare till deras hemsida. Väl där ser du till att skapa ett konto för att sedan kunna köpa sportpaket som krävs för att se de sport streams du allra helst vill se på nätet.

 1. Gå till DiscoveryPlus
 2. Skapa ett konto
 3. Köp abonnemang
 4. Hitta din match
 5. Streama Allsvenskan

Titta på Allsvenskan utomlands hos Bet365

Först och främst så måste du ha en utländsk VPN – vilket innebär att din enhet inte får vara inom Sveriges gränser. Alla svenska IP-adresser är blockerade för att kunna streama Allsvenskan hos Bet365. Om du bor utomlands så är det ett perfekt knep för att se Allsvenskan gratis efter du spelat på odds.

 1. Gå till Bet365
 2. Se till att du befinner dig utomlands
 3. Skapa konto
 4. Spela på odds
 5. Se live streams från matcher i Allsvenskan

Du som streamar fotboll på Bet365 kan även titta på La Liga eller live streama Bundesliga. Deras utbud sträcker sig ganska långt gällande stora fotbollsligor i Europa.

Streama via mobil & iPad

De streams som erbjuds ute på nätet kan du enkelt tillgå med hjälp av din dator, mobil eller surfplatta. Många har förstått att det i många fall är allra enklast att se fotboll live i t.ex. iPhone, iPad eller Android. Det kanske inte i alla lägen är optimalt, då du vanligtvis använder dig av en mindre skärm. Däremot passar det perfekt om du vet att en viktig match i Allsvenskan ska spelas, och du måste åka tåg till jobbet, eller liknande. Att kunna streama allsvenskan i mobilen passar de människor som ofta är på språng!

Det är bra om du läser på innan du vill ha live streaming från Allsvenskan på din mobiltelefon. Det kan variera ganska mycket gällande rättigheter och tillgång till mobilsändningar av Sveriges största fotbollsliga.

streama-allsvenskan-online-matcher

Lagen i Allsvenskan 2022

Under Allsvenskan 2022 så kommer det finnas många klassiska lag med i tabellen. Det bäddar för att det kommer att bjudas på många stora matcher under säsongen. Vi har börjat bli vana med att ha de tre stora lagen från Stockholm – Djurgården, AIK och Hammarby. Dessa lagen kryddas upp med IFK Göteborg, Malmö FF, Elfsborg och IFK Norrköping som nu även känns som klassiska klubbar i Allsvenskan.

Här nedan kan du se en lista med alla lagen som spelar i Allsvenskan 2022.

 • Malmö FF
 • IFK Göteborg
 • AIK
 • Djurgårdens IF
 • IFK Norrköping
 • BK Häcken
 • Kalmar FF
 • Varbergs BoIS
 • Hammarby IF
 • Mjällby AIF
 • Halmstads BK
 • Degerfors IF
 • IK Sirius
 • IF Elfsborg
 • Värnamo
 • Helsingborg

Genom att följa alla dessa lag via live streams för Allsvenskan, så lovar vi att du får en helt annan upplevelse i jämfört med att inte följa med. Allsvenskan blir bara mer roligare, och mer intressant desto mer tid du spenderar på att följa den.

Mål i Allsvenskan

Här nedan finns en video där du kan se de snyggaste målen från den föregående säsongen av Allsvenskan. Funkar alltid bra för att komma i stämning inför matcherna!

Varför vi älskar svensk fotboll

Varför vi älskar svensk fotboll.Det finns mycket som är roligt när det kommer till svensk fotboll och Allsvenskan. Den första, och kanske den allra största anledningen till varför vi anser den vara så bra är att fotbollen känns väldigt levande. Med det så menar vi att det alltid är mycket folk som tar sig till arenorna runt om i Sverige för att kunna se Allsvenskan live. Dessa supportrar skapar oftast en mycket god atmosfär kring matcherna. Dessutom så sköter de ofta så att inramningarna till fotbollen blir utmärkt.

En del i Europa ser upp till svensk fotboll pga deras fans. De ser även upp till de regler som finns inom svensk fotboll. I Allsvenskan så råder nämligen 51%-regeln, vilket innebär att det alltid är medlemmarna i en klubb som äger klubben mest. Det skrämmer bort rika ägare som vill köpa klubbar i ekonomiska, eller reklammässiga skäl. Istället så har fansen mycket mer att säga till om inom svensk fotboll i jämförelse med andra ligor.

Se live på arena!

Många människor fördrar att streama Allsvenskan live. Samtidigt som andra människor hellre upplever fotbollen så nära som möjligt. Med andra ord, de vill finnas inne på arenan tillsammans med andra supportrar och fans.

Det är inte alls svårt att skaffa biljetter för att kunna se matcher i Allsvenskan live och på plats. Det enda du behöver göra är att surfa in hos respektive lags hemsida. Låt oss säga att du vill boka biljetter till en match mellan AIK och Djurgården. Då surfar du in på antingen AIK eller Djurgårdens officiella hemsida, beroende på vilket lag som står som hemmalag. Ifrån hemsidan kan du sedan navigera dig till ombudet där du köper biljetterna.

Där kan du sedan boka biljetter till de matcher som du allra helst vill se live under Allsvenskan

Det fungerar inte att boka biljetter direkt på klubbarnas hemsidor, utan du blir alltid omdirigerad till Ticketmaster eller liknande. Men du kan alltid läsa om mer biljettinfo inne på var och en av klubbarnas hemsidor.

Vi hoppas verkligen på ännu en rolig och spännande säsong, och ser framemot att se alla matcher i Allsvenskan!

Det lag i Allsvenskan som har flest fans som tittar på matcherna på plats är Hammarby. Hammarby har sedan de kom upp i Allsvenskan år 2015 vunnit seriens publikliga varje år, och de snittar vanligen omkring 24 000 åskådare.

Spela på odds inom Allsvenskan

Det är sedan lång tid tillbaka möjligt att spela på betting i Allsvenskan. Det var möjligt att spela om pengar mycket tidigare än det gick att se Allsvenskan streams online. Under alla dessa år som det gått att spela på odds på nätet inom svensk fotboll så har det omsatts massor av pengar. Det är ett tecken på att svensk fotboll verkligen attraherar oss svenskar. Det är många som vill ta del av direktsändningar, men även vinna pengar på oddsspel.

Allsvenskan har verkligen vuxit sig större på senare år vilket både märks på biljetter som köps till alla matcher. Det märks även av en hel del inne på bettingsidor där det spelas för mer och mer pengar för varje år.

Skulle även du vilja spela på Allsvenskan via odds? Då har vi tips på oddssidor som erbjuder riktigt bra odds på fotboll från Allsvenskan. Det finns även de spelbolag med bonus för odds som är riktade till Allsvenskan.

Följ gärna länken här för att ta dig till de bästa fotboll odds & speltips på Allsvenskan. Att spela på de bästa möjliga oddsen innebär att du ökar dina chanser att vinna. Något som helt klart gynnar dig som spelare inne hos våra bookmakers.

 • tick markVärldens största bettingsida
 • tick markHögklassiga live streams
 • tick markNågra av de bästa oddsen

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod ekluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Streama Allsvenskan: Frågor & svar

Kan man streama Allsvenskan gratis online?

Det beror på. Ett konto på Discovery Play, som visar Allsvenskan, är inte gratis utan kostar 399 kronor i månaden, men om du bor utomlands kan du streama Allsvenskan online på ett betydligt mer ekonomiskt sett. Med ett finansierat Bet365-konto kan du som bor utanför Sveriges gränser streama Allsvenskan.

Kan man titta på Allsvenskan på Bet365?

Det går att streama Allsvenskan på Bet365, men IP-restriktioner gäller. Du som bor i Sverige kan inte se Allsvenskan på Bet365, men bor du utomlands går det bra.

Var kan man titta på Allsvenskan på nätet?

Discovery äger rättigheterna att visa Allsvenskan, och de sänder alla matcher på streamingtjänsten Discovery Play. Där kan du se Allsvenskan. Det går även att se Allsvenskan på Bet365, men där gäller IP-restriktioner.

Vilket allsvenskt lag är roligast att titta på?

Det skiljer givetvis från person till person, men i regel tycker människor att det är roligt att se mycket mål och ifjol slog Hammarby IF målrekordet i Allsvenskan.

Går det att koppla sin Allsvenskan stream till TV:n?

Ja, du kan koppla din live stream av Allsvenskan till din TV. För att göra det rekommenderas att du har en Chromecast, men även hjälpmedel som Apple TV och HDMI-kabel fungerar bra.

Se även Superettan stream

Det är inte bara Allsvenskan streams som du kommer att få tillgång till om du använder dig av våra tips. Det kommer även finnas gott om matcher i Superettan du kan streama live. Dessa matcher kommer att finnas på samma ställe där du hittar matcher från Allsvenskan. Det kan vara bra att känna till att det är Discovery som håller på rättigheterna att både streama Superettan live, men även för att visa Allsvenskan.

Det finns helt klart dramatik i båda dessa ligor i Sverige. Ibland kan det nästan vara mer intressant att följa de sista matcherna av säsongen i Superettan. Dessutom så tycker vi att det är bra att det finns sändningar från Superettan på samma ställe som Allsvenskan. Det låter dig att se matcher från Sveriges näst högsta division när det är brist på matcher i Allsvenskan, eller hejar på ett lag som vill ta sig upp till finrummen inom svensk fotboll.

Andra live streams

Streama basket – Se NBA via live stream
Streama basket – Se NBA via live stream
Se basketball streams från stora ligor som NBA, VM eller Svenska Basketligan (SBL). Vi hjälper dig att streama basket på nätet gratis.
20 april, 2022 | Jimmie Nyman
Streama tennis
Streama tennis
Häng med i stora tennisturningar i världen, och streama tennis online. Vi följer alltid upp matcher med odds, speltips och live streams.
20 april, 2022 | Hampus Johansson
Streama Superettan – Se matcher på TV & live streams
Streama Superettan - Se matcher på TV & live streams
Skulle du vilja se matcher med Superettan streams både live och med bra kvalité? Då guidar vi dig direktsändningar som du kan använda för att streama Superettan.
7 april, 2022 | Emil Sandberg

Jimmie G. Nyman

fotboll-icon Skribent inom Fotboll

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst. Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.