Streama Allsvenskan online – Se alla matcher live

Det finns mĂ„nga frĂ„gor som stĂ€lls till redaktionen. GĂ„r det att streama Allsvenskan online? Är det gratis? FrĂ„n vilka enheter kan jag se live streams frĂ„n svensk fotboll? Alla dessa frĂ„gor ska vi försöka svara pĂ„ hĂ€r nedanför. 

Det rÄder inget tvivel om att intresset för att se Allsvenskan streams i Sverige Àr stort. DÀrför kommer vi att hjÀlpa dig fÄ tillgÄng till alla heta matcher frÄn Allsvenskan. Genom att följa vÄra förslag kommer du pÄ nolltid hitta bra live streams pÄ nÀtet.

Vi kommer inte bara tipsa dig om hur du ser Allsvenskan 2021 i Sverige. Vi kommer Àven plocka fram förslag om hur du kan streama Allsvenskan frÄn utlandet. VÄra tips tar dig helt enkelt vidare till den bÀsta tÀnkbara sidan med lagliga Allsvenskan streams pÄ nÀtet.

HÀr nedanför kan du se tvÄ alternativ pÄ hur du kan se Allsvenskan pÄ nÀtet.

Streamsida Krav för att se Allsvenskan streams
Discovery Play Sportpaket för 399 kr i mÄnaden
Bet365 Endast tillgÀngliga utanför Sverige

 

Se Allsvenskan streams (2021)

Hur börjar du för att se matcher frÄn Allsvenskan live? Jo, först och frÀmst sÄ rekommenderas du att leta efter hjÀlp. Har du hamnat inne pÄ vÄr sida sÄ har du redan tagit ditt första steg till att streama Allsvenskan online. Vi kommer först plocka fram den streamsida som visar alla matcher frÄn Allsvenskan.

Den sida som vi beskriver Àr Discovery play, vilken Àgs av Discovery. Discovery kommer mellan 2020 och 2025 att se till att vi fÄr bra sÀndningar frÄn matcherna. Matcherna kommer Àven att visas pÄ tjÀnstens hemsida dplay.se, och mÄnga matcher kommer Àven att TV-sÀndas pÄ Kanal 5, Kanal 9, Eurosport 1 och Eurosport 2.

NÄgra fördelar med Discovery Àr att det Àr fullt lagligt, och att de hÄller grym kvalité pÄ sina live streams. DÀremot Àr nackdelen att det kostar dig pengar. Nedanför sÄ hittar du all hjÀlp som krÀvs för att sÀnda Allsvenskan direkt pÄ Discovery/Dplay eller hur du kan göra för att titta pÄ Allsvenskan online utomlands.

Bet365 har sĂ€nder matcher i Allsvenskan – men inte för de som har en svensk VPN. Det krĂ€ver att du bor utomlands för att kunna se fotboll streams frĂ„n Allsvenskan inne hos Bet365.

 • Discovery har köpt rĂ€ttigheter att sĂ€nda Allsvenskan i Sverige mellan 2020 – 2025
 • Svenska kommenetatorer
 • Studio inför & efter heta matcher

Streama hos Discovery Play

Det Àr ganska enkelt att direkt börja streama Allsvenskan hos Discovery Play. Du kan direkt gÄ vidare till deras hemsida. VÀl dÀr ser du till att skapa ett konto för att sedan kunna köpa sportpaket som krÀvs för att se de sport streams du allra helst vill se pÄ nÀtet.

 1. GĂ„ till Discovery Play
 2. Skapa ett konto
 3. Köp abonnemang 
 4. Hitta din match
 5. Streama Allsvenskan

Titta pÄ Allsvenskan utomlands hos Bet365

Först och frĂ€mst sĂ„ mĂ„ste du ha en utlĂ€ndsk VPN – vilket innebĂ€r att din enhet inte fĂ„r vara inom Sveriges grĂ€nser. Alla svenska IP-adresser Ă€r blockerade för att kunna streama Allsvenskan hos Bet365. Om du bor utomlands sĂ„ Ă€r det ett perfekt knep för att se Allsvenskan gratis efter du spelat pĂ„ odds.

 1. GĂ„ till Bet365
 2. Se till att du befinner dig utomlands
 3. Skapa konto 
 4. Spela pÄ odds
 5. Se live streams frÄn matcher i Allsvenskan

Innan du gÄr in pÄ sajten kan du lÀsa vÄr Bet365-recension, eller lÀsa om var du kan ta ut pengar frÄn betting med Trustly.

Du som streamar fotboll pÄ Bet365 kan Àven titta pÄ La Liga eller live streama Bundesliga.

Streama via mobil & iPad

De streams som erbjuds ute pÄ nÀtet kan du enkelt tillgÄ med hjÀlp av din dator, mobil eller surfplatta. MÄnga har förstÄtt att det i mÄnga fall Àr allra enklast att se fotboll live i t.ex. iPhone, iPad eller Android. Det kanske inte i alla lÀgen Àr optimalt, dÄ du vanligtvis anvÀnder dig av en mindre skÀrm. DÀremot passar det perfekt om du vet att en viktig match i Allsvenskan ska spelas, och du mÄste Äka tÄg till jobbet, eller liknande. Att kunna streama allsvenskan i mobilen passar de mÀnniskor som ofta Àr pÄ sprÄng!

Det Àr bra om du lÀser pÄ innan du vill ha live streaming frÄn Allsvenskan pÄ din mobiltelefon. Det kan variera ganska mycket gÀllande rÀttigheter och tillgÄng till mobilsÀndningar av Sveriges största fotbollsliga.

Kommande matcher

Matcher & spelschema för Allsvenskan

Under en sÀsong kommer det att spelas massor av intressanta, jÀmna och underhÄllande matcher i Allsvenskan. Det gÀller att du veta nÀr dessa matcher spelas för att kunna streama matcherna live.

SÄ fort lottningen till Allsvenskan 2020 Àr publicerad kommer vi att hÀnvisa med en lÀnk till spelschema & matcher i Allsvenskan 2020.

Varje Är Àr det mycket att se framemot nÀr Allsvenskan drar igÄng. Det Àr alltid spÀnnande att följa hur de nya lagen klarar sig, samt om nÄgot av topplagen inte gör sitt jobb. Det Àr varje Är svÄrt att förutspÄ en sjÀlvklar vinnare för Allsvenskan.

Nedan ser du vilka lag i Allsvenskan 2020 som spelar om att vinna SM-guldet.

 • Malmö FF (Regerande mĂ€stare)
 • IFK Göteborg
 • AIK
 • DjurgĂ„rdens IF 
 • IFK Norrköping
 • BK HĂ€cken
 • Kalmar FF
 • Varbergs BoIS 
 • Hammarby IF
 • MjĂ€llby AIF 
 • Halmstads BK (nykommlingar)
 • Degerfors IF (nykommlingar)
 • IK Sirius
 • IF Elfsborg
 • Örebro SK
 • Östersunds FK

Genom att följa alla dessa lag via live streams för Allsvenskan, sÄ lovar vi att du fÄr en helt annan upplevelse i jÀmfört med att inte följa med. Allsvenskan blir bara mer roligare, och mer intressant desto mer tid du spenderar pÄ att följa den.

Varför vi Àlskar svensk fotboll

Varför vi Àlskar svensk fotboll.Det finns mycket som Àr roligt nÀr det kommer till svensk fotboll och Allsvenskan. Den första, och kanske den allra största anledningen till varför vi anser den vara sÄ bra Àr att fotbollen kÀnns vÀldigt levande. Med det sÄ menar vi att det alltid Àr mycket folk som tar sig till arenorna runt om i Sverige för att kunna se Allsvenskan live. Dessa supportrar skapar oftast en mycket god atmosfÀr kring matcherna. Dessutom sÄ sköter de ofta sÄ att inramningarna till fotbollen blir utmÀrkt.

En del i Europa ser upp till svensk fotboll pga deras fans. De ser Àven upp till de regler som finns inom svensk fotboll. I Allsvenskan sÄ rÄder nÀmligen 51%-regeln, vilket innebÀr att det alltid Àr medlemmarna i en klubb som Àger klubben mest. Det skrÀmmer bort rika Àgare som vill köpa klubbar i ekonomiska, eller reklammÀssiga skÀl. IstÀllet sÄ har fansen mycket mer att sÀga till om inom svensk fotboll i jÀmförelse med andra ligor.

Se live pÄ arena!

MÄnga mÀnniskor fördrar att streama Allsvenskan live. Samtidigt som andra mÀnniskor hellre upplever fotbollen sÄ nÀra som möjligt. Med andra ord, de vill finnas inne pÄ arenan tillsammans med andra supportrar och fans.

Det Àr inte alls svÄrt att skaffa biljetter för att kunna se matcher i Allsvenskan live och pÄ plats. Det enda du behöver göra Àr att surfa in hos respektive lags hemsida. LÄt oss sÀga att du vill boka biljetter till en match mellan AIK och DjurgÄrden. DÄ surfar du in pÄ antingen AIK eller DjurgÄrdens officiella hemsida, beroende pÄ vilket lag som stÄr som hemmalag. IfrÄn hemsidan kan du sedan navigera dig till ombudet dÀr du köper biljetterna.

DĂ€r kan du sedan boka biljetter till de matcher som du allra helst vill se live under Allsvenskan

Det fungerar inte att boka biljetter direkt pÄ klubbarnas hemsidor, utan du blir alltid omdirigerad till Ticketmaster eller liknande. Men du kan alltid lÀsa om mer biljettinfo inne pÄ var och en av klubbarnas hemsidor.

Vi hoppas verkligen pÄ Ànnu en rolig och spÀnnande sÀsong, och ser framemot att se alla matcher i Allsvenskan!

Det lag i Allsvenskan som har flest fans som tittar pÄ matcherna pÄ plats Àr Hammarby. Hammarby har sedan de kom upp i Allsvenskan Är 2015 vunnit seriens publikliga varje Är, och de snittar vanligen omkring 24 000 ÄskÄdare.

Spela pÄ odds inom Allsvenskan

Det Àr sedan lÄng tid tillbaka möjligt att spela pÄ betting i Allsvenskan. Det var möjligt att spela om pengar mycket tidigare Àn det gick att se Allsvenskan streams online. Under alla dessa Är som det gÄtt att spela pÄ odds pÄ nÀtet inom svensk fotboll sÄ har det omsatts massor av pengar. Det Àr ett tecken pÄ att svensk fotboll verkligen attraherar oss svenskar. Det Àr mÄnga som vill ta del av direktsÀndningar, men Àven vinna pengar pÄ oddsspel.

Allsvenskan har verkligen vuxit sig större pÄ senare Är vilket bÄde mÀrks pÄ biljetter som köps till alla matcher. Det mÀrks Àven av en hel del inne pÄ bettingsidor dÀr det spelas för mer och mer pengar för varje Är.

Skulle Àven du vilja spela pÄ Allsvenskan via odds? DÄ har vi tips pÄ oddssidor som erbjuder riktigt bra odds pÄ fotboll frÄn Allsvenskan.

Följ gÀrna lÀnken hÀr för att ta dig till de bÀsta oddsen & speltips pÄ Allsvenskan. Att spela pÄ de bÀsta möjliga oddsen innebÀr att du ökar dina chanser att vinna. NÄgot som helt klart gynnar dig som spelare inne hos vÄra bookmakers.

Titta pÄ lag frÄn Allsvenskan

Det Àr mÄnga som nÀr de ska titta pÄ Allsvenskan allra frÀmst följer ett specifikt lag, och vill se just det lagets matcher. Oftast för att man hÄller det laget extra varmt om hjÀrtat, men det kan Àven vara för att man tycker att nÄgot lag spelar en rolig och sevÀrd fotboll. Nedan listar vi alla lag i Allsvenskan 2021.

Streama AIK

AIK vann SM-guld sÄ sent som 2018, men nu har den dÄvarande guldmakaren Rikard Norling fÄtt sparken efter en svag start pÄ 2021. Norling försökte sig pÄ en Atalanta-inspirerad formation med man mot man-försvar, men det föll inte sÀrskilt vÀl ut. Bartosz Grzelak har kommit in istÀllet, och ska försöka rÀdda den hÀr sÀsongen sÄ gott det gÄr.

AIK har genom Ären haft flertalet stora profiler i laget. Bland annat har Johan MjÀllby, Daniel Tjernström och Olof Mellberg representerat klubben.

Streama BK HĂ€cken

Ett vÀldigt framgÄngsrikt lag under de senaste sÀsongerna Àr BK HÀcken. Klubben frÄn Hisingen har alltjÀmt tillhört toppen de senaste Ären, och en av framgÄngsfaktorerna Àr att man varit bÀttre Àn lokalkonkurrenten IFK Göteborg pÄ att hÀmta upp talang frÄn nÀromrÄdet. Daleho Irandust och Ali Youssef Àr tvÄ av spelarna som startar mÄnga matcher och som kom till HÀcken i ung Älder.

I BK HÀcken har vi bland annat fÄtt se stjÀrnspelare som Paulinho, John Owoeri och Waris Majeed. Tre stora mÄlskyttar som samtliga vunnit skytteligan.

Streama DjurgÄrdens IF

DjurgÄrden tog hand om SM-guldet Är 2019, tack vare ett solitt försvar och en vÀldigt stabil och jÀmn offensiv. Marcus Danielson och gÀnget var duktiga pÄ att slÀppa in fÄ mÄl, och vi fick ofta se stÀngda matcher dÀr DjurgÄrden sedan avgjorde sent. Till sÀsongen tappade man en del av centrallinjen i just Danielson men Àven Mohamed Buya Turay, och det blir svÄrt att försvara det dÀr guldet.

DjurgÄrden var vÀldigt framgÄngsrika i början av 2000-talet, dÄ Johan Elmander, Kim KÀllström och Andreas Isaksson representerade klubben. Tre spelare som senare blev stjÀrnor i svenska landslaget.

Streama Degerfors IF

Degerfors kommer med ett intressant lag till Allsvenskan. En liga man tidigare har varit i under sina glansdagar. Är det starten pĂ„ en ny guldĂ„lder för Degerfors IF?

Streama Halmstads BK

Halmstads BK lyckades ta platsen till Allsvenskan. Ett vÀstkustlag frÄn Halland byts ut mot ett annat. Falkenberg, Varberg och Halmstad har en intern strid om vilket lag som Àr bÀst i Halland. Nu kan tronskiftet vara ett faktum Äterigen nÀr Halmstads BK nu har chansen.

Streama Hammarby IF

Sedan Jesper Jansson blev sportchef i Hammarby sommaren 2017 och Stefan Billborn började trÀna laget vÄren dÀrpÄ har det mesta börjat peka uppÄt för klubben. En fjÀrdeplacering följdes upp av en tredjeplacering, och det Àr mÄnga som tippat Hammarby som guldvinnare. En vÀldigt svag start gör dock att det nog bara Àr att kasta dessa tips i papperskorgen.

I mitten av 00-talet hade Hammarby, likt nu, ett vÀldigt namnkunnigt och spelskickligt lag. DÄ fanns bland annat Erkan Zengin, Petter Andersson, Lolo Chanko, Sebastian Castro-Tello och Paulinho Guarå i laget.

Streama Helsingborgs IF

Olof Mellberg, vars trÀnarkarriÀr gÄtt frÄn klarhet till klarhet under de senaste Ären, kom in i Helsingborg i höstas. Han fick god tid pÄ sig att förbereda laget inför sÀsongen men resultaten har varit svaga. Förhoppningsvis fÄr landslagskaptenen Andreas Granqvist bukt med skadeproblemen, styr upp Helsingborg och kommer sedan i storform till EM nÀsta sommar.

Helsingborg vann SM-guld 2011, men sedan har det gÄtt utför. PÄ den tiden hade man spelare som Álvaro Santos, Erik Sundin och Erik Edman

Streama IFK Göteborg

IFK Göteborg anstÀllde inför sÀsongen 2018 Poya Asbaghi, som precis som Sven-Göran Eriksson var 32 Är nÀr han blev ansvarig trÀnare för klubben. Men jÀmförelserna kanske ska stanna dÀr. Efter en trög förstasÀsong fick Asbaghi ordning pÄ laget rÀtt bra till den andra sÀsongen, och IFK Göteborg slutade 7:a i Allsvenskan Är 2019. Man har Àven fÄtt in bra spelare som Hosam Aiesh, Tobias Sana, Jakob Johansson, Alexander Farnerud, Robin Söder och Mattias BjÀrsmyr i laget.

IFK Göteborg Àr vÀldigt framgÄngsrika historiskt sett, och har vunnit UEFA-cupen (dÄvarande Europa League) tvÄ gÄnger.

Streama IFK Norrköping

IFK Norrköping har sedan Janne Andersson vann SM-guld med laget 2015 etablerat sig i toppen. Man har visserligen inte tagit nĂ„got guld sedan dess, men man har alltid tillhört toppen. Inför sĂ€songen har man fĂ„tt in Jonathan Levi och inte minst köpt ut Sead Haksabanovic – Allsvenskans dyraste nyförvĂ€rv nĂ„gonsin – och det finns goda skĂ€l att tro att man fortsĂ€tter att utmana om guldet.

Numera Ă€r det Jens Gustafsson som trĂ€nar IFK Norrköping. Han Ă€r inte bara trĂ€nare utan Ă€ven sportchef, en sĂ„ kallad ”manager-roll”. Han Ă€r den ende managern i Allsvenskan.

Streama IF Elfsborg

IF Elfsborg Àr inte det lag vi vant oss vid under 2000-talet, det lag som slutade topp fyra varje sÀsong och hade stjÀrnspelare som Anders Svensson och Stefan Ishizaki i laget. Nu heter stjÀrnorna istÀllet Jesper Karlsson och Sivert Heltne Nilsen, och det Àr Jimmy Thelin istÀllet för Magnus Haglund som Àr kaptenen över skeppet.

Elfsborg vann SM-guld 2007 och 2012, men sedan dess har det gÄtt stadigt utför för BorÄsklubben. Inledningen har dock varit stark.

Streama IK Sirius

Henrik Rydström klev in som trÀnare i mitten av 2019 Ärs sÀsong, och vi fÄr onekligen sÀga att han fÄtt ordning pÄ Uppsalalaget. Sirius har visserligen inlett mÄnga sÀsonger bra för att sedan falla ihop under hösten, men sÄ bra som de startat har vi anledning att tro att de inte kommer att blandas in i bottenstriden överhuvudtaget.

IK Sirius Àr en av de mindre klubbarna i Allsvenskan, och det Àr imponerande att de nÄr sÄ pass bra resultat trots svaga ekonomiska förutsÀttningar.

Streama Kalmar FF

Som sÄ mÄnga gÄnger förr Àr det Nanne Bergstrand som styr i spakarna i Kalmar FF. Den Markarydfödde trÀnarlegendaren har bÄde tagit Kalmar FF upp till Allsvenskan och vÀl dÀr vunnit SM-guld med laget. Han har dessutom tagit Helsingborg till Champions League efter att ha slagit ut Inter i kvalet.

Kalmar FF har ett vÀldigt ungt lag, dÀr Viktor Elm Àr en av fÄ erfarna spelare.

Streama Malmö FF

Malmö FF har under de senaste Ären, tack vare flera SM-guld och upprepade deltaganden i Europaspel, etablerat sig som Sveriges största klubb. Klubbens ekonomi Àr pÄ en annan nivÄ Àn konkurrenternas, och kanske Àr det en aning konstigt att man inte vunnit guld sedan 2017. Med Ola Toivonen och Isaac Kiese Thelin i laget kanske man vinner Är 2021 istÀllet.

I Malmö FF har genom Ären flertalet landslagsspelare spelat, bland annat Jimmy Durmaz, Daniel Andersson och Daniel Majstorovic.

Streama MjÀllby AIF

MjÀllby AIF Àr en av Ärs tvÄ nykomlingar i Allsvenskan. Laget vÀrvade inför sÀsongen stjÀrnspelare som David Batanero och Moses Ogbu, och förstÀrkte Àven med Besard Sabovic. Trots att varken Batanero eller Ogbu varit givna i startelvan har det gÄtt bra för laget frÄn Listerlandet. Det ÄterstÄr att se om de kan hÄlla upp den fina trenden.

Christian Wilhelmsson och Anders Linderoth har representerat klubben.

Streama Varbergs BoIS

Varbergs BoIS Àr uppe i Allsvenskan för första gÄngen nÄgonsin, och trÀnaren Joakim Perssons mannar har verkligen imponerat under starten av sÀsongen. Astrit Seljmani Àr det stora utropstecknet, men Àven nÀr han saknats har Varberg levererat i hög utstrÀckning. Det ser ut att bli fler sÀsonger i den svenska fotbollens finrum för klubben.

Varbergs BoIS spelar i grönsvartrandig tröja och svarta byxor. Tidigare har spelare som Kevin Walker och Modou Barrow representerat klubben.

Streama Örebro SK

Örebro SK brukar ofta tippas i botten men slutar sedan alltid pĂ„ 10:e eller 11:e plats. Man har en trupp bestĂ„ende av en hel del lĂ„gprofilerade spelare men brukar ofta Ă€ven ha nĂ„gon eller ett par stjĂ€rnor i truppen. NĂ„gra exempel pĂ„ senare Ă„r Ă€r Astrit Ajdarevic, Kennedy Igboananike och sĂ„ Nahir Besara som Ă€r tillbaka i laget för en andra sejour.

Alexander AxĂ©n var tidigare trĂ€nare i Örebro, och AxĂ©n har under de senaste Ă„ren blivit en stor profil i svensk fotboll bland annat efter sina framtrĂ€danden i TV.

Streama Östersunds FK

MĂ„nga trodde att Östersunds FK skulle degraderas, efter att det ena ekonomiska problemet efter det andra flutit upp till ytan under de senaste Ă„ren. Man har dock pĂ„ nĂ„got sĂ€tt lyckades hantera situationen, och elitlicensen har förblivit och Ă€r Ă€nnu intakt. Under 2020 anstĂ€lldes den oprövade, tidigare division 4-trĂ€naren, Amir Azrafshan, och det blir spĂ€nnande att se vilka resultat han kan leda laget till.

Tidigare hade Östersund stjĂ€rnor som Saman Ghoddos och Ken Sema i laget.

Streama Allsvenskan: FrÄgor & svar

Kan man streama Allsvenskan gratis online?

Det beror pÄ. Ett konto pÄ Discovery Play, som visar Allsvenskan, Àr inte gratis utan kostar 399 kronor i mÄnaden, men om du bor utomlands kan du streama Allsvenskan online pÄ ett betydligt mer ekonomiskt sett. Med ett finansierat Bet365-konto kan du som bor utanför Sveriges grÀnser streama Allsvenskan.

Kan man titta pÄ Allsvenskan pÄ Bet365?

Det gÄr att streama Allsvenskan pÄ Bet365, men IP-restriktioner gÀller. Du som bor i Sverige kan inte se Allsvenskan pÄ Bet365, men bor du utomlands gÄr det bra.

Var kan man titta pÄ Allsvenskan pÄ nÀtet?

Discovery Àger rÀttigheterna att visa Allsvenskan, och de sÀnder alla matcher pÄ streamingtjÀnsten Discovery Play. DÀr kan du se Allsvenskan. Det gÄr Àven att se Allsvenskan pÄ Bet365, men dÀr gÀller IP-restriktioner.

Vilket allsvenskt lag Àr roligast att titta pÄ?

Det skiljer givetvis frÄn person till person, men i regel tycker mÀnniskor att det Àr roligt att se mycket mÄl och ifjol slog Hammarby IF mÄlrekordet i Allsvenskan.

GĂ„r det att koppla sin Allsvenskan stream till TV:n?

Ja, du kan koppla din live stream av Allsvenskan till din TV. För att göra det rekommenderas att du har en Chromecast, men Àven hjÀlpmedel som Apple TV och HDMI-kabel fungerar bra.

Se Àven Superettan stream

Det Àr inte bara Allsvenskan streams som du kommer att fÄ tillgÄng till om du anvÀnder dig av vÄra tips. Det kommer Àven finnas gott om matcher i Superettan du kan streama live. Dessa matcher kommer att finnas pÄ samma stÀlle dÀr du hittar matcher frÄn Allsvenskan. Det kan vara bra att kÀnna till att det Àr Discovery som hÄller pÄ rÀttigheterna att bÄde streama Superettan live, men Àven för att visa Allsvenskan.

Det finns helt klart dramatik i bÄda dessa ligor i Sverige. Ibland kan det nÀstan vara mer intressant att följa de sista matcherna av sÀsongen i Superettan. Dessutom sÄ tycker vi att det Àr bra att det finns sÀndningar frÄn Superettan pÄ samma stÀlle som Allsvenskan. Det lÄter dig att se matcher frÄn Sveriges nÀst högsta division nÀr det Àr brist pÄ matcher i Allsvenskan, eller hejar pÄ ett lag som vill ta sig upp till finrummen inom svensk fotboll.

Andra live streams

Svenska Cupen
Svenska Cupen
Se alla matcher frĂ„n Svenska Cupen 2021 - Vi visar vart du kan streama matcherna pĂ„ nĂ€tet eller sĂ€nda pĂ„ TV! …
News icon18 februari, 2021
Author iconJimmie Nyman
Bundesliga
Bundesliga
Är du en stor fotbollsfantast, sĂ„ har du sĂ€kert inte missat att den tyska ligan, Bundesliga bjuder pĂ„ grymt bra fotboll varje sĂ€song.
News icon17 februari, 2021
Author iconHampus Johansson
Premier League
Premier League
Premier League rĂ€knas som vĂ€rldens bĂ€sta liga inom fotbollen. Se hur du kan streama matcher i Premier League pĂ„ nĂ€tet! …
News icon10 februari, 2021
Author iconJimmie Nyman